MasterChef България - сезон II (11.04. - 17.04.2016г.)

• 41 533
  • 511
  •   1
Отговори
# 435
Липсва май рекламодател- някоя верига хипермаркети. То с едно Happy- за кое пари по напред.

# 436
Ако прочетете във фейсбуук какви ги пишат ще паднете
Елизабет е любовница на Виктор  и за това си позволявала много неща

А и самата Цвета се е включила и се заяжда тук там с пишещите
Извинявам се че поста ми не е за готвене , а е клюка ама не се сдържах

# 437
Любо ме изненада неприятно как се справи като капитан. Никога не бих оставила три жени зад себе си да кудкудякат, както той направи. Това тяхното доста навреди на отбора. Да не говорим за лицемерието после... След цялото дуднене на Елизабет и Весела срещу Любо, няколко часа по-късно на Весела ѝ се свидеше 50г мляко да си даде. Нищо чудно, че не ѝ се получиха нещата.
Радвам се, че Цветелина остана. Бая се омаза тая седмица, но съм сигурна, че има още какво да покаже. Харесва ми, че е адекватна и откровена, а и си поема отговорността. В тоя ред на мисли много ме подразниха снощи всички с това как "не са за елиминации" или са "на елиминации заради някой друг". Малко повече достойнство липсва на повечето като че ли...  Rolling Eyes

# 438
  • София
Липсва май рекламодател- някоя верига хипермаркети. То с едно Happy- за кое пари по напред.
Не е ли Метро спонсор като миналата година? Струва ми се, че мярках тяхна реклама, но може и да съм се объркала, Rolling Eyes

# 439
  • София
Има реклами на Метро, да.
Ако аз участвах и бях достатъчно съобразителна, щях да си оставям по малко "резерви" като продукти и заготовки, просто за всеки случай, за план Б и т.н. Така че не е задължително това, че някой не си дава остатъка, да е от проклетия и опит за подкопаване на другарчето...

# 440
  • София

Метро не са ли вече рекламодател?

# 441
Има реклами на Метро, да.
Ако аз участвах и бях достатъчно съобразителна, щях да си оставям по малко "резерви" като продукти и заготовки, просто за всеки случай, за план Б и т.н. Така че не е задължително това, че някой не си дава остатъка, да е от проклетия и опит за подкопаване на другарчето...
Нали критикуват за разхищение на продукти... Иначе не е задължително, съгласна съм, просто в случая с Весела по мое мнение си беше точно така - репликата ѝ беше доста нескопосана и си личеше, че няма какво да прави с млякото. Поне на мен така ми се стори.  Peace

# 442
Няма ли някой вътрешен да каже за продуктите? От миналата година май не си спомням да е било такова блъскане да вземеш 'протеина'. Миди, скариди, сушени плодове, стекове..имат ли изобщо такива неща?
За какво са им  Laughing те не са виждали и готвили елементарни неща, само да хабят яденето няма смисъл  Tired
Миналата година що сьоНга изготвиха, тая само веднъж. И то половината ги махнаха, че знаеха какво ще стане.

# 443
Вчера за мен победител беше Елизабет.
Успя да сгреши, но и да започне от начало.
Много е важно в екипа си да имаш по една Елизабет,
която да те вади от ситуация .
Цвета и Севда една хубава чиния не представиха, а за еклерчетата на Цвета,
не зная с какво бяха по-хубави от тези на Весела.
Вярно е Цвета-късмета, поне до тук.
Има ли нещо да не е готвила, да не знае, да не е правила ?
Какъв консултант е ? По хранене ли ?!!!!

# 444
Не, входира документи на хазартни оператори за издаване или допълване на лиценз в Комисията по хазарта.

# 445
  • Испания
Не, входира документи на хазартни оператори за издаване или допълване на лиценз в Комисията по хазарта.

Откога съществува този глагол?  Shocked

# 446
  • Mediterraneo
Според Владко-откакто ГЕРБ са се появили  Laughing

# 447
  • София

Откога съществува този глагол?  Shocked

Измислиха го депутатите и политиците, вместо подготвяне и внасяне на документи в съответната институция.

# 448
Не разбирам въпроса ти.
Не знаеш значението на "входира" или пък знаеш всяка дума, която употребяваш от кой век съществува, или пък не използваш такива, които не са включени в тълковния речник?
Или пък нещо, което не искам дори да напиша...  Thinking

# 449
  • Испания
Не разбирам въпроса ти.
Не знаеш значението на "входира" или пък знаеш всяка дума, която употребяваш от кой век съществува, или пък не използваш такива, които не са включени в тълковния речник?
Или пък нещо, което не искам дори да напиша...  Thinking

Естествено, разбирам смисъла. Попитах, защото я виждам за първи път.

А можеш да напишеш каквото решиш.  Wink

Много съжалявам за Весела.

Шефовете ме разочароват. Мерят с различен аршин през целия сезон. Онова „изходеното“ в чинията на Севда за тях е кулинарен шедьовър, а Весела напусна, макар че показа израстване в предаването.

Разочарова ме Любо с изказването за Весела. Йоана пък смята, че Мая трябвало да я избере, защото само тя я подкрепяла от балкона.

Любо, че беше муден, беше, ама Йоана да го обвинява точно в това...  ooooh! Тя, която имам чувството, че ще заспи, докато говори.

Не може да се очаква всеки да може да бъде капитан.

Севда през цялото време нарича супите предястие. Голяма специалистка в изпанската кухня се извъди. Видяхме вече как „блестящо“ се представя.

Любо не знаеше какво прави с тези петлета. Но след загубата пое цялата вина.

Георги и Севда са много компетентни на балкона. Както и ние от дивана вкъщи.  Joy

От миналата година се знае, че е забранено да си дават продукти един на друг. Не е проява на лошотия да не услужиш. Това са „правилата на играта“. Миналата година Виктор вдигна лют скандал за едно бутче, а сега гледаше и се подхилваше.

На Елизабет много ѝ знае устата. И е нагла на всичко отгоре. Поиска на Любо сол и после му каза: „Дължеше ми го, след като ме доведе дотук“.  Naughty

Еклерите на  Лъчо бяха като под конец. Тези на Цветелина изглеждаха много зле.

Жалко, много жалко за Весела.

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 19:47 от smileys

Общи условия

Активация на акаунт