MasterChef България - сезон II (11.04. - 17.04.2016г.)

• 41 539
  • 511
  •   1
Отговори
# 75
  • София
На Любо единствено е добре, стискам му палци.

# 76
  • ... рееща се.
На Любо чинията изглеждаше апетитно Peace

# 77
На Любо единствено е добре, стискам му палци.
И аз  Peace

# 78
Извинявам се, че пак ще го кажа, но ще доживеем ли момент, в който тази женица няма да реве за нещо?

Само Любо ми хареса с чинията си - двете лигли не могат да ме впечатлят. Както казах - на Севда ястието, не бих го опитала - размята коси, бърса си носа през цялото време, знам ли дали си е мила ръцете след това - не, мерси.

# 79
Най накрая Любо Grinning От кога чакам да се открои моя фаворит.

# 80
Хареса ми чинията на Георги.
И трите избрани чинии не ми харесаха.
И рачешко с магданоз и нудели хич не ми връзва.

# 81
На Любо изглежда най-добре, но нали трябва всичко да се яде в чинията. Тази черупка май нямаше място там ? А го похвалиха даже?

# 82
  • София
Севда ще вземе да спечели сега, заради смелостта и да пипне раците и сълзите които изрева.. newsm78

# 83
Тъй като имаше тука желаещи да ходят в третия сезон  да започват да тренират да рИват
Имат една година време да се усъвършенстват.Сега може и да не готвят чааак толкова-важното е да изучат ревните

Цитат
Извинявам се, че пак ще го кажа, но ще доживеем ли момент, в който тази женица няма да реве за нещо?

Съмнявам се това да се случи
Може пък като стигне финала да си е похарчила сълзите и за там да няма

# 84
  • София
Много големи хвалби и за тримата обаче, интересно кой ще е?
Явно на Севда са й вкусни ястията, въпреки сълзливите "гарнитури".  Laughing

# 85
Хареса ми чинията на Георги.
Страхотна беше  Heart Eyes, Георги винаги е с чудесни плейтвания  Peace

# 86
  • София
Тъй като имаше тука желаещи да ходят в третия сезон  да започват да тренират да рИват
Имат една година време да се усъвършенстват.Сега може и да не готвят чааак толкова-важното е да изучат ревните
Това си е страхотна стратегия  Laughing

# 87
  • Sofia
Съвсем очевидно е,че нищо не разбирам от презентация и плейтване  Crossing Arms Чиниите на Севда и Йоанна не ми се харесаха, никак.Ама,ей на.... Thinking
Севда орева орталъка.Гледаме предаването със сина ми-на 11 години е,като я види и спира звукът  Whistling.Всъщност,явно,въпреки лабилността си,успява да сготви нещо  читаво newsm78. В повече ми е тоя рИЕв  Naughty.
В анкетата-гласувах за Севда и Йоана.

# 88
Абе аз съм си ревла, ама в такива ситуации съм жеУезна, с топ не мож ме помръдна. Затова и не мога да и понасям крокодилските сълзи на Севда.

# 89
  • София
Много големи хвалби и за тримата обаче, интересно кой ще е?
Явно на Севда са й вкусни ястията, въпреки сълзливите "гарнитури".  Laughing
Как може да е вкусно нещо, натоварено с толкова отрицателни емоции?

Общи условия

Активация на акаунт