"Като две капки вода" - 4 сезон, 6 тема (11.04.2016 г. - 17.04.2016 г.)

• 22 213
  • 321
  •   1
Отговори
# 60
  • гр. Варна
Според мен Калин изобщо не се доближи до Missy Elliott  Peace

# 61
  • Бургас
Дуета не ме впечатли,но Калин ми хареса много.

# 62
Много ми хареса Калин, нищо че песента ми е отврат.  Laughing

# 63
Страхотен Калин!  smile3501

# 64
Калин ми хареса. Не е идеално изпълнение, но беше много забавен!

# 65
  • София
Докарали са го Калин. Вероятно пак ще спечели, като гледам дамите в студиото в какъв захлас го гледат.

Добре де, как може Рачков да каже на този тийнейджър в ефир, че било видно, че нямал гадже и приятели?! Понякога хуморът му избива на пълна тъпотия.
Не мисля, че беше обида. Той повтори думите, с които героят на момчето се описва в клипа, който пуснаха преди рекламите.

Абсолютна обида си беше, съотнесено към психиката на един тийнейджър и неговото обкръжение. Говорим за национален ефир все пак.

# 66
  • До морето
Много ми хареса Калин, много!

# 67
  • Луната ни пази
Хареса ми дуета, а Калин мноооого, много.

# 68
Ох, не знам какво си мисли, че си е сложила на главата Алекс хореографката, но изглежда смехотворно  ooooh!

# 69
Добре де, как може Рачков да каже на този тийнейджър в ефир, че било видно, че нямал гадже и приятели?! Понякога хуморът му избива на пълна тъпотия.
Ама кой ти е казал, че Рачков блести с интелект? Изпростяха тотално

# 70
  • гр. Варна
Това момче такава играе в сериал на VBOX7  Peace
Не е обида, а скрита реклама  Wink

# 71
За мен Калин единствен всеки път е адски различен. Heart Eyes

# 72
Браво на Калин! Не ми харесва този тип музика, но Калин работи винаги толкова отговорно и всеотдайно , изпълнението му беше впечатляващо!!!

# 73
Докарали са го Калин. Вероятно пак ще спечели, като гледам дамите в студиото в какъв захлас го гледат.

Не мисля, че беше обида. Той повтори думите, с които героят на момчето се описва в клипа, който пуснаха преди рекламите.

Абсолютна обида си беше, съотнесено към психиката на един тийнейджър и неговото обкръжение. Говорим за национален ефир все пак.
Рекламират някакъв сериал и такава е ролята на момчето.

# 74
Еехаа, браво на Джулия, страхотна е засега!!!

Общи условия

Активация на акаунт