"Като две капки вода" - 4 сезон, 6 тема (11.04.2016 г. - 17.04.2016 г.)

• 22 246
  • 321
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Джулия ми хареса.

# 91
  • София
Аз разбрах, че правят реклама на нов сериал, но актьорът, който е още подрастваш, и в живота си изглежда така и не е някой отворен тип (знам го кой е). И изведнъж в ефир Рачков се изцепва - личи ти, че нямаш гадже. Както и да е, за мен е неудачен хумор.

# 92
  • Бургас
Ооооо,следва Преслава.

# 93
  • София
Голямо браво и за Калин, и за Джулия!

# 94
Джулия ми хареса, може би за пръв път от началото на предаването.  Rolling Eyes

# 95
Аз разбрах, че правят реклама на нов сериал, но актьорът и в живота си изглежда така и не е някой отворен тип (знам го кой е). И изведнъж в ефир Рачков се изцепва - личи ти, че нямаш гадже. Както и да е, за мен е неудачен хумор.
Мен пък ме дразни, че непрекъснато се втълпява на млади момичета и момчета, че животът им е непълноценен ако не са във връзка Rolling Eyes

# 96
Много се забавлявах на изпълнението на Калин! Обожавам този стил музика и наистина много се изкефих. Джулия също много ми хареса. Това досега май е най- доброто й представяне. Изпълнението на дуета го изтървах, но по-късно ще го потърся да го изгледам.

# 97
Аз защо имам спомен, че и Гъмов и Ненчо се скъсаха да танцуват на тази песен. На Преслава, за да не я изморят са й дали концертно изпълнение, само да се разхожда, че сигурно ще трябва да я свестяват с кислородни апарати, ако трябва и да пее и да танцува.

# 98
  • София
Аз разбрах, че правят реклама на нов сериал, но актьорът и в живота си изглежда така и не е някой отворен тип (знам го кой е). И изведнъж в ефир Рачков се изцепва - личи ти, че нямаш гадже. Както и да е, за мен е неудачен хумор.
Мен пък ме дразни, че непрекъснато се втълпява на млади момичета и момчета, че животът им е непълноценен ако не са във връзка Rolling Eyes

Да, също и това!

# 99
  • Варна
В началото почна като Таркан с бронхит, а сега си пее като себе си. Поне са й направили хубав грим.

# 100
  • Варна

Да, също и това!
Има нещо такова.

# 101
  • Луната ни пази
Аз защо имам спомен, че и Гъмов и Ненчо се скъсаха да танцуват на тази песен. На Преслава, за да не я изморят са й дали концертно изпълнение, само да се разхожда, че сигурно ще трябва да я свестяват с кислородни апарати, ако трябва и да пее и да танцува.
Ненчо пя Kiss,kiss и сцепи залата от танци. Гъмов пя също нея и пак много танцува, даже дъх нямаше накрая.

# 102
Ой, леле, един много грозен Таркан, когото някой е стиснал за гърлото. tooth

# 103
А хореографката защо още е с бърсалките за под на главата, много е красива. tooth

Страхотия  Shocked (в буквалния смисъл Laughing)
Скрит текст:
Може пък свекървата да я е издокарала  - нали е видна дизайнерка ...  ако е така - май не я диша много.  Laughing  Тя и Гала доста дълго време приличаше на чучело в главата, докато Кремена имаше грижата за стайлинга ѝ

# 104
Сигурно ще спечели вота на публиката Laughing. Хареса ми, можеше повече да поработи за да си измени гласа повече.

Общи условия

Активация на акаунт