Конфузни ситуации в ежедневието-Внимавай как се обличаш, ако не знаеш английски

• 7 080
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Майка ми беше купила розови бодита на бебето, едното от които с надпис "ако мислиш, че съм сладка, трябва да видиш мама" Laughing Явно това е бг вариантът. Излизаме на двора, идва една любопитна съседка да питала нещо майка ми, вижда надпис, навежда се , чете и отсича "е, ти пък сега, какви работи си й сложила, минало ти е времето да си сладка". hahaha После се усети какво е казала и замазка, че майките били хубави, бебетата - сладки. Crossing Arms

# 31
На Стейси майката и шефа на Чек избиват рибата  Joy.

# 32
  • София
В момента съм с тениска, на която пише:

Politicari
idite svi u
picku materinu

В офиса съм.  Simple Smile
Joy
Искам! Откъде я взе?

# 33
  • out of space
От Белград  Simple Smile

# 34
  • София
Ако мръднем пак до Сърбия тази година, ще търся и аз  Simple Smile

# 35
Мисля, че са дрехи от втора употреба и голяма част от носещите ги не са англоговорящи. Жив пример е баба ми. Тя обича да се рови в такива магазини и се беше преминала с един суичър - кафяв с електриков надпис отпред - I need drugs! и на гърба с още по-големи букви - NOW!  Laughing Видях я през прозореца на едно кафе и си умрях от смях. Изобщо не се трогна от превода и още си го носи.  Mr. Green

# 36
Мисля, че са дрехи от втора употреба и голяма част от носещите ги не са англоговорящи. Жив пример е баба ми. Тя обича да се рови в такива магазини и се беше преминала с един суичър - кафяв с електриков надпис отпред - I need drugs! и на гърба с още по-големи букви - NOW!  Laughing Видях я през прозореца на едно кафе и си умрях от смях. Изобщо не се трогна от превода и още си го носи.  Mr. Green

Ами щом е баба, сигурно има нужда от лекарства, СЕГА! Какво толкова?  Laughing

# 37

Ами щом е баба, сигурно има нужда от лекарства, СЕГА! Какво толкова?  Laughing

Laughing Върви и проси жената, но никой все още не се е отзовал.  Wink Тя е ината гъркиня и смята, че щом тя не знае английски в малкия град, то никой друг не знае.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт