След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 888
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нера, да не каже истината Галоша, за това и готви билета, че тежко и като разбере Омер тя най-много ще го отнесе.

# 196
мммм,Йо извади погледът-трепач  Crazy Crazy

Да не сте писали повече за плановете на Нера  Crossing Arms ей го на,чу ви  Laughing
Тази серия и тя ще ни лази по нервите  Mr. Green

На мен ми е супер съмнително Нера да помогне за заминаването на Гало  newsm78 до вчера мъдреше как да се отърве от Дефо  Rolling Eyes нещо гнило има в това списание  Laughing

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 08:23 от anitto

# 197
Ирка, не съм много сигурна за пръстена, според мен Йомко се пресегна да запали осветлението, не да вземе нещо от скрина  newsm78
Тя Нера щом има планове за Фикито, лоша работа, значи избелената няма си тръгне скоро,  ще ни ходи по нервите сигурно до края на сериала  Mr. Green

Ани  Hug

# 198
Диди, Hug Ирка,  Hug

# 199
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ани Heart Eyes Hug
Не, не за пресягането, а там къде му каза - Притесних се, къде беше ?
А той се подсмихна един такъв в градината мисля, че са  Peace

# 200
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дефне ще дойде
Аз ще отида  Heart Eyes

# 201
  • Perla
Добро утро и хубав ден на всички!  Hug

И аз мисля, че Йомерчик ще дава пръстен- погледът на Дефне в самия край на фрагмана се свежда надолу, към ръката му, а той се подсмихва от изненадата, която е приготвил.

Но плановете на Нера и мен ме притесняват- тя хубаво иска да изгони Галото, но Галото знае историята на Дефне и да не стане така, че Нера да сватосва бледоликата за Йомерчик, за да не разкрият тайната ѝ. В главата ми е все още оня детайл с поканите за дефилето, които приличали на сватбени. Нали и в корейската версия героят стигал дори до женитба, но после се отказвал. Това май го четох при рускините, някои от които са гледали корейския сериал. Надеждата ми е, че тр фенове не са корейските, и предвид непоносимостта им към бледоликата Мерич няма да задълбочи тази интрига. Макар че това е Мерич ханъм, която умира от кеф да дразни зрителите дори това да струва рейтинга на сериала. Mr. Green

А стайлингът на Дефне се коментира навсякъде. Тука един колаж от минало време, когато тя беше като кукличка. На фона на красивите тоалети на Ясемин прави впечатление небрежното обличане на Дефне.

# 202
Добро утро, мили момичета! Hug

Нашето момиче от времето на "Една любовна история" припява в едно предаване. За настроение днес:

https://www.youtube.com/watch?v=JJiS86mmskQ&nohtml5=False

Хубав ден в очакване на резюмето пълно с въпросителни! Hug Hug Hug

# 203
  • София
Така хубаво ни заблуждават: пръстени, предложения и романтика, а на финала на конференция Дафне, Йомко и Гало. Дано греша, но за да настоява толкова много Дафне и Йомко да иска тя да тръгне с него, значи Галото е в групата.

На мен пък Елчин ми изглежда изморена на снимките с Кита. Не я виждам щастлива, а усмихната. Има разлика. Peace

# 204
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Ирче, Hug Heart Eyes Диди, Hug Heart Eyes Ани, Hug Heart Eyes Доре, Hug Heart Eyes Дани, Hug Heart Eyes Мише, Hug Heart Eyes

Аз пък си мисля, че нещо се е случило на дефилето... Peace защото Кориш се вайка и обвинява Дефнето и Синан не иска тези двамата да заминат заедно...какво толкова му пречи, ако Дефнето замине на мястото на Дерия... 33uu

# 205
  • У Диспансера ...♥♥♥
Звезде  Heart Eyes Hug

# 206
  • Perla
Така хубаво ни заблуждават: пръстени, предложения и романтика, а на финала на конференция Дафне, Йомко и Гало. Дано греша, но за да настоява толкова много Дафне и Йомко да иска тя да тръгне с него, значи Галото е в групата.

На мен пък Елчин ми изглежда изморена на снимките с Кита. Не я виждам щастлива, а усмихната. Има разлика. Peace

Мише, може и Гало да е на конференцията, но е факт, че Йомер настоява тя да отиде с него- ясен знак за Гало; освен това вечерта, когато мислим, че е романтиката с пръстена Дефне е със същия тоалет, с който е през деня на евентуалната конференция. Така че не мисля, че финалът ще е такъв, но че наближава времето на бурята в рая, в това май няма съмнение. Очаквам я най- късно в следващата серия.

А що се отнася до снимките с Кита, Елчин е усмихната- вярно, но той стои като залепен зад нея и макар да я е прегърнал, тя по никакъв начин не показва, че са заедно. та тя изглежда много по- близка с Керем/Исо, отколкото със севгилито си. По същия начин изглеждаха и на онова селфи от РД. Виждала съм предишни снимки - не беше много отдавна, когато в подобна поза тя беше хванала ръцете на Юнус и се виждаше, че е щастлива от тази близост. Но да не гадаем по снимките, все пак.

# 207
  • София
Скрит текст:

Мише, може и Гало да е на конференцията, но е факт, че Йомер настоява тя да отиде с него- ясен знак за Гало;
Скрит текст:
освен това вечерта, когато мислим, че е романтиката с пръстена Дефне е със същия тоалет, с който е през деня на евентуалната конференция. Така че не мисля, че финалът ще е такъв, но че наближава времето на бурята в рая, в това май няма съмнение. Очаквам я най- късно в следващата серия.

А що се отнася до снимките с Кита, Елчин е усмихната- вярно, но той стои като залепен зад нея и макар да я е прегърнал, тя по никакъв начин не показва, че са заедно. та тя изглежда много по- близка с Керем/Исо, отколкото със севгилито си. По същия начин изглеждаха и на онова селфи от РД. Виждала съм предишни снимки - не беше много отдавна, когато в подобна поза тя беше хванала ръцете на Юнус и се виждаше, че е щастлива от тази близост. Но да не гадаем по снимките, все пак.

Според мен той настоява Дафне да отиде, защото знае какво ще последва, ако той отиде само с Гало т.е. не е знак за Гало, а начин да си спести главоболия.

# 208
  • По света и в нас.
Добро утро.
Момичета не се самонавивайте с пръстена,защото ще останем разочаровани. Mr. Green
Синан сигурно не иска Дафинка да ходи,защото Галото като е там и пак ще стане дандания. Joy Joy Joy
Ако Дафне си е тръгнала от дефилето както искаме почти всички,то тогава може и Йомерчик да я е последвал и да се е случило нещо.

# 209
  • София
Добро утро.
Момичета не се самонавивайте с пръстена,защото ще останем разочаровани. Mr. Green
Синан сигурно не иска Дафинка да ходи,защото Галото като е там и пак ще стане дандания. Joy Joy Joy

И според мен е така. Синан знае, че ще стане голяма каша. Йомер настоява, защото не иска да си създава неприятности, а Дафинка- от ревност. В центъра на галимацията е отново Гало.

Общи условия

Активация на акаунт