След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 619
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
  • Perla

И да те питам- какво разбираш под "легенда за Дафиновото дърво в стил Мерич и Йош? "

Сценарист и режисьор ще покажат ли раздяла на Й и Д,макар, че  се отдалечаваха и събираха. Йомер изрече ,,Обичам те,, макар и на себе си.
 Дефне му липсва, което значи промяна ,вятъра е задухал при него
Grinning

Скрит текст:
Дани  Peaceсъгласна съм с написаното.
Само да добавя,че думите на Исо към Дефне са точната характеристика за състоянието и, определено погледа на сценаристката за нейния образ, въобще. Всеки на нейното място не би издържал на товара който носи Дефне, ковчеже от тайни. Абсолютно точно.

[/spoiler]

Тази легенда беше подробно разказана от майстора още в трети епизод и на въпроса на Дефне тя дали е Аполоновото Дефне, той ѝ каза, че е Йомеровото Дефне. При Йомер има промяна със сигурност, но въпреки многобройните събирания и раздели, обективно погледнато той никога не е бил без Дефне. Дали ще е край него като асистентка, която му говори на Вие и която не може да си тръгне, дали ще бъде дизаййнер, който ще работи в другата фирма, тя винаги е била пред очите му. Когато се разделиха след случката със скиците, явно май бяха минали няколко месеца преди съдбата да ги събере отново, но Йомер не беше тръгнал да я търси. Дори се надявал повече да не се видят. Е, може би е време нея да я няма наистина, пък той да ходи да я търси. Иначе не виждам смисъла от тая легенда. Макар че Мерич може и това да е забравила, като срещата между двамата в 30 епизод. Mr. Green

# 736
  • София
Относно тази среща в 30 еп., ами тя си беше доста запомняща се, сблъсъка, разпилените рисунки, "косата ти е много красива", "като съботна вещица съм", и как хубаво я изгледа като припкаше нагоре. Той, Йомко, трябва загуба на паметта да е получил, за да не я помни, а пък сега ми се струва късно вече, трябваше този проблясък да му дойде още в ресторанта като я видя първия път. Или кака ви Мерич ни направи на абсолютни  глупаци, въобще следи ли си сценария? Може би не гледа сериите като нас по сто пъти и да ги анализира детайлно, незнам! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 737
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей сега ще ви пусна тема  Peace

# 738
Относно тази среща в 30 еп., ами тя си беше доста запомняща се, сблъсъка, разпилените рисунки, "косата ти е много красива", "като съботна вещица съм", и как хубаво я изгледа като припкаше нагоре. Той, Йомко, трябва загуба на паметта да е получил, за да не я помни, а пък сега ми се струва късно вече, трябваше този проблясък да му дойде още в ресторанта като я видя първия път. Или кака ви Мерич ни направи на абсолютни  глупаци, въобще следи ли си сценария? Може би не гледа сериите като нас по сто пъти и да ги анализира детайлно, незнам! #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ама в ресторанта Мерич даже не знаеше, че ще ги сблъска на ъгъла. Mr. Green Иначе рускините коментираха точно това, че целувката в ресторанта не беше, за да се отърве Йомер от блондинката, а защото изпита неудържимо желание да я целуне. На фона на 30 епизод, това е още по-правдоподобно. Време е Мерич да се върне напълно към това "космическо съвпадение", да цитирам Синан, Йомер-Дефне, а не космическото съвпадение Йомер-Гало. Гало да си стои с хубавите думи в спомена на Йомер, с благодарността му, но Дефне е тази, която предизвика възхищение у него и порив да я целуне!

# 739
  • София
Ама в ресторанта Мерич даже не знаеше, че ще ги сблъска на ъгъла. Mr. Green Иначе рускините коментираха точно това, че целувката в ресторанта не беше, за да се отърве Йомер от блондинката, а защото изпита неудържимо желание да я целуне. На фона на 30 епизод, това е още по-правдоподобно. Време е Мерич да се върне напълно към това "космическо съвпадение", да цитирам Синан, Йомер-Дефне, а не космическото съвпадение Йомер-Гало. Гало да си стои с хубавите думи в спомена на Йомер, с благодарността му, но Дефне е тази, която предизвика възхищение у него и порив да я целуне!
Точно, той толкова безразлично я гледаше, тази избелената, а Дафа, така хубаво я загледа, че все едно беше сегашния Йомер, любовно някакси! Grinning

# 740
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=917224.new#new
Новата тема  Hug Hug Hug Hug

# 741
Очаквам Мерич да си спомни,че Дефне и Йомер са се сблъсквали в миналото.
И да престане да ни показва Галото и феникса.

Общи условия

Активация на акаунт