След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 622
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Габунчи,точно я гласях  Mr. Green майтап бе

Кита е качил клип с Кюса преди 3 години в който нещо за любов се говори  Mr. Green явно някаква кампания

айййй,сега открих че Кита пръв е започнал да вика на Елка Елчо  Laughing

Той може да е започнал пръв, но важното е кой ще е последен  Mr. Green
Аййй, представям си какво му е било, като е разбрал, че и Борко й вика Елчо  Mr. Green Party Party Party
newsm48 newsm48 newsm48 newsm48 newsm48
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ааааа,Габунчи изгледай го сега  Mr. Green тя има само 5 реплики  Whistling

ooooh! с това ровене в на Кита профила дано само да не ми се яви в сънищата пък и ако е в комплект с Кюса  ooooh! отиде .....  Mr. Green

# 691
  • Още у мъглата ...
Габунчи,точно я гласях  Mr. Green майтап бе

Кита е качил клип с Кюса преди 3 години в който нещо за любов се говори  Mr. Green явно някаква кампания

айййй,сега открих че Кита пръв е започнал да вика на Елка Елчо  Laughing

Той може да е започнал пръв, но важното е кой ще е последен  Mr. Green
Аййй, представям си какво му е било, като е разбрал, че и Борко й вика Елчо  Mr. Green Party Party Party
newsm48 newsm48 newsm48 newsm48 newsm48
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ааааа,Габунчи изгледай го сега  Mr. Green тя има само 5 реплики  Whistling

ooooh! с това ровене в на Кита профила дано само да не ми се яви в сънищата пък и ако е в комплект с Кюса  ooooh! отиде .....  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Леле, Диде, не мой те мислим направо, ако ти дойдат 2 в 1  Mr. Green ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

Аааа, йок, утре на пресен мозък, та да им вържа нишката на двамцата Mr. Green
Ти па ся кво, искаш да ми я пратиш на мен в съня ли  Joy Joy Joy

Хайде, верно лека пак  Laughing Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 692
Лека ,Габунчи  Heart Eyes Heart Eyes Hug

Лека и от мен  Hug Hug Hug

# 693
Добро утро, поспаланки  Hug  Hug  Hug

Ето ви кафето, отворете очета  Laughing

# 694
  • На юг от тук
Добро утро.
Диде Hug
Ако рускините са прави,това е малкия Баръш.

# 695
# 696
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Диде  Hug Кате  Hug

"Търпението ти скоро ще бъде възнаградено!"

https://twitter.com/fatimah2118/status/720281477770928129

По късни доби снощи сте разкостили т.нар. севгилита на ЕлБарите  Laughing Имам си разни теории, но засега ще си ги запазя за себе си. Само ще кажа, че вчера някой беше писал, че животът и на двамата ни любимци през последните месеци се промени много, за кратко време при това. И когато това става така, хората сами са стреснати, дори не знаят как да реагират и затова предпочитат онова, с което са си свикнали- познатото е безопасно, а непознатото, колкото и да го желаеш, е опасно именно със своята неизвестност. Движението по инерция е за предпочитане- така и така сме си свикнали, защо да тръгваме по нови пътища, след като не знаем къде ще ни отведат. Това е чиста психологическа реакция при всички ни, а за жените е още по- характерна. Но както и вчера беше писано, промени ще има- и аз съм сигурна в това. Надявам се, искам ЕлБар да се случи, но ако не, то че тези техни връзки няма да продължат- от моя гледна точка е сигурно. Просто моментът не е сега- за каквито и да било подобни промени. Ако има втори сезон на Ашка, това вече ще значи много- нито Кюса, нито Юнус ще издържат още една година да ги правят за посмешище.

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 09:51 от dora_st

# 697
  • Perla
Я какво движение на ръката на Дефка/Елка хванах   Crazy Heart Eyes

Пък после няма да му горят ушите на Йомко/Борко Laughing

Скрит текст:
Мацуранки, аз ще се опитвам да се приспивам, че с това по 4-5 часа спане, много зле работата ooooh! ooooh!

Хайде, лека от мен  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Габи, чудесен "улов" си направила! Изобщо тази сцена за мене беше много показателна- имам предвид точно този момент, защото има няколко толкова интуитивни движения, които според мене показват, че хич дори не играят ролите си, ами направо себе си, ама коя съм аз да ги разбирам тия работи.
Сега искам при следващата сцена нашите да покажат, че правят нещата да са като истински, да не отнасят пак критиките на специалистите. И ние доволни, и гълъбчетата доволни, и критиката- мълчи Heart Eyes

# 698
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Диди, Hug Heart Eyes Кати, Hug Heart Eyes Доре, Hug Heart Eyes

Всеки четвъртък се събуждам с чувството, че е петък и после, когато дойда на себе си е много гадно... Mr. Green

Лелеее, то Китове Кюспи какво сте сънували - не знам...добре, че сега прочетох, иначе кой знае кой от двамата щеше да се настани в моя сън... Joy Joy Joy

# 699
Здравейте!  Hug

Хубаво начало на деня сте предложили.

Толкова  харесвам Елчин и Баръш като двойка,че ми се иска да ги гледам още.
Химията струи от екрана.

Изгледах  с превод последния епизод.
Ами твърде голямо внимание на тази птичка и въобще случилото се преди толкова години. Скалъпено, не реално ми звучи.  Мерич се е опитала да го вмъкне в основната сюжетна линия, но дразни. Била болна Г по нова време, излекувала се като подарила  феникса на Й. И от какво е била болна, спряла е да кашля или свалила температурата от поредния пирсинг.  Mr. Green Интересна терапия е спретнала Мерич.
Глупаво ,ненужно натъкмяване за да сближи с миналото  двамата.
 Да,  изживели  са проблемни периоди ,но всеки сам е страдал и преминал през трудностите на живота. Защо се отдава такова значение на нещо прашлясало по скриновете.

Оправдавам Дефне за реакцията след тази среща,нещо повече тя беше толкова сдържана в яда си, че и завиждам за търпеливия разговор.
Опасявам се ,че Гало тепърва ще се държи като приятел с Йомер за да спечели любовта му без да демонстрира това пред него.  И след превода вече съм почти сигурна,че Дефне ще обърне гръб след хванатите им ръце, чувствайки се излишна между двамата.

# 700
Добро утро.
Диде Hug
Ако рускините са прави,това е малкия Баръш.

Добро утро и от мен  Hug Много беличък ми се вижда, за да е Боре  Joy може моят ерген да е  Wink или на Верка  newsm78 Кат се яви средната етърва, ще си го познае  hahaha Приятен ден, девойки  Hug

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 09:59 от Pro Голямата етърва О. А.

# 701
  • София
Здравейте!  Hug

Скрит текст:

Химията струи от екрана.

Ами твърде голямо внимание на тази птичка и въобще случилото се преди толкова години. Скалъпено, не реално ми звучи.
 Мерич се е опитала да го вмъкне в основната сюжетна линия, но дразни. Била болна Г по нова време, излекувала се като подарила  феникса на Й.
Скрит текст:
И от какво е била болна, спряла е да кашля или свалила температурата от поредния пирсинг.  Mr. Green Интересна терапия е спретнала Мерич.
 Да,  изживели  са проблемни периоди ,но всеки сам е страдал и преминал през трудностите на живота. Защо се отдава такова значение на нещо прашлясало по скриновете.

Оправдавам Дефне за реакцията след тази среща,нещо повече тя беше толкова сдържана в яда си, че и завиждам за търпеливия разговор.
Опасявам се ,че Гало тепърва ще се държи като приятел с Йомер за да спечели любовта му без да демонстрира това пред него.  И след превода вече съм почти сигурна,че Дефне ще обърне гръб след хванатите им ръце, чувствайки се излишна между двамата.
[/i]

Голяма драма е спретнала Мерич покрай този феникс. Tired

Здравейте! Hug Hug Hug

# 702
Добро утро сладурчета
ДИДИ,ЕЛИИНИ,ДОРЕ,МИШИ, КАТИ,МАРИЙКЕ,ИЛДЕНЦЕ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Оха, след снощните разходки на убавците не ми се появиха в съня ми за да ме стряска и се наспах  Party Mr. Green

Илденце, и аз тази сутрин станах с мисълта че сме петък но уви напомниха ми че е четвъртък  ooooh!

# 703
Здравейте!  Hug

Химията струи от екрана.

Ами твърде голямо внимание на тази птичка и въобще случилото се преди толкова години. Скалъпено, не реално ми звучи.  Мерич се е опитала да го вмъкне в основната сюжетна линия, но дразни. Била болна Г по нова време, излекувала се като подарила  феникса на Й. И от какво е била болна, спряла е да кашля или свалила температурата от поредния пирсинг.  Mr. Green Интересна терапия е спретнала Мерич.

Елини, вярно че Мерич 10-11 еп.вече ни занимава с тоя феникс и притежателката му, но в последния епизод направо прекали с това че била болна Галоша и тя като Йо търсела това момче и ходела на това място -безсмислици колкото щеш  ooooh!

# 704
Добър ден  Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт