Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~90~

• 39 019
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Ренка обърках екипите май
hahaha hahaha hahaha Hug

Мимо Naughty кома кома Naughty това не означава че ще си загуби паметта ма Naughty пак си е същата Naughty
ква кома ма, тя само у безсъзнание беше Laughing Кома е за по дълъг период Naughty Сори, ма не си от печелившите Mr. Green
Ама русоооооо ooooh! същата Нихан означаваше да не е загубила паметта си ма Naughty
Ох мургавата тя hahaha hahaha hahaha hahaha

Анкета
Последици от падането на Нихан
Загуба на паметта
10 (21%)
Ще се събуди влюбена в Емир
1 (2%)
Ще си е същата Нихан
8 (17%)
Ще й ходим бавно Smile
0 (0%)
Ще се парализира Smile
11 (23%)
Друго/споделете в темата/
3 (6%)
Ще бъде в кома за известно време
13 (28%)

Единствения верен отговор е ''Ще си е същата Нихан''
В кома не е била както си посочила ти, така че долу лапите от пастите Naughty Mr. Green

# 151
Изненадаха ни Mr. Green

# 152
Разврати Mr. Green

Същата Нихан Peace означаваше - че не си е загубила паметта Peace тоест Laughing ти си гласувала че няма да си я загуби Peace а аз гласувах за кома Peace тоест и аз съм от позналите Peace

Анадъм ма таман ма hahaha hahaha hahaha

# 153
Ах бе Нихан, аххххх, бягайте бееее.....Озан, на него не му пука за твоето щастие. Crossing Arms

# 154
Еееее суперска серия, Party нашичките ми напълниха душата.
Очаквах гадости, а то серийка разкошотийка. Heart Eyes Party
Стига вече кара за нашите сладурковци, време е за севда и лека полека всеки според заслугите си. Peace

# 155
Разврати Mr. Green

Същата Нихан Peace означаваше - че не си е загубила паметта Peace тоест Laughing ти си гласувала че няма да си я загуби Peace а аз гласувах за кома Peace тоест и аз съм от позналите Peace

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ей, голем шашкънин си начи hahaha hahaha hahaha

# 156
  • близо до брега на морето
Вай бе-пак ма изненадоха бе hahaha hahaha hahaha ма друго ми дойде в момента-Зезето да не се окаже хамле и тогава Вилдан ша  Joy Joy и са иЗпрай съра причоса Joy Joy Joy..ади това бе за бу гедже Joy Joy Joy

# 157
Отвлича ме Лейля отвлича ме hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 158
Емир ся очаквам да му поникнат крила и да ги настигне hahaha hahaha hahaha И да се лепне на джамчето да им помрачи щастието ooooh!

# 159
Ма Емко как я остави така newsm78

# 160
Разврати Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ей, голем шашкънин си начи hahaha hahaha hahaha
Ма не падам по гръб ма Mr. Green за сладко драпам със зъби и нокти Mr. Green

# 161
А Зейнеб може да е бременна патката заспала -дали не от Емко ? newsm78наистина .А това с хеликоптера от визитата на Бурак в Сърбия го взаимстваха  hahaha

# 162
И аз си мисля, че Зезка наистина, ще е хамиле, но от кого, ето това е въпроса!?!
Избягахаааа, Party миличките те, Heart Eyes Heart Eyes стига вече задръжки, а около тях разврат. Crossing Arms

# 163
  • близо до брега на морето
нема е за дълго hahaha hahaha hahahaзверо ша включи радарите и ша ги открие hahaha hahaha в момент на обиране на прах hahaha hahaha(ще ми се hahaha hahaha)

# 164
Мимче, леля и племенничка нещо го метнаха на върбата и той не се усети.

Общи условия

Активация на акаунт