Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~90~

• 39 020
  • 736
  •   1
Отговори
# 180

Някой разбра ли им дестинацията? Аз не Peace
Без посока Laughing докат им свърши горивото Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy дано не уцелят окена и да ги чака самолетоносач
абе Бу не гледа ли по-шарено отколкото трябва
Нека гледа  Naughtyзаради рейтинга Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 00:31 от DIKsi72-Душко-Клоди-Надуфка-Рени

# 181
по кви сайтове се ровиш ма Ренку Joy Joy Joy
Ама са сладки... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и Ниханче с много готин тоалет на един от кадрите Heart Eyes
Ади сиктир и от мен Hug

# 182
по кви сайтове се ровиш ма Ренку Joy Joy Joy
Ама са сладки... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и Ниханче с много готин тоалет на един от кадрите Heart Eyes
Ади сиктир и от мен Hug
Кви сайтове ма Laughing това при рускините го видох Laughing

# 183
Лека и от мен дано другия епизод сценаристите ни изненадат и една цяла серия Нихи да остане при Кемо,а защо не и да консумират любовта си   Rolling Eyes Heart Eyes
Зиги Бу на мен ми гледа шарено отдавна ама си държа езика зад зъбите Mr. Green ама са като го спомена да кажа тая снимка дето се държаха за ръчичка никъде не я видях у серията  Whistling

Така де, то снимката беше зад кадър, къде да я видиш?

Лека и от мен - сладки сънища и успешен полет  smile3520  newsm46smile3524

# 184
Лека и от мен дано другия епизод сценаристите ни изненадат и една цяла серия Нихи да остане при Кемо,а защо не и да консумират любовта си   Rolling Eyes Heart Eyes
Зиги Бу на мен ми гледа шарено отдавна ама си държа езика зад зъбите Mr. Green ама са като го спомена да кажа тая снимка дето се държаха за ръчичка никъде не я видях у серията  Whistling

Така де, то снимката беше зад кадър, къде да я видиш?

Лека и от мен - сладки сънища и успешен полет  smile3520  newsm46smile3524
Ма то и ръката и беше гипсована Laughing това нали беше от 26 или 27 еп Laughing най много да им свърши горивото  Mr. Green

# 185
Добро утро къзларки ! Grinning
Серията беше супер , дано дадат на нашите малко време за любов , и после като се върнат да са други конфигурациите .Пак ще има кара , но дано вече Нихан да е рамо до рамо с Кемал .

# 186
Добро утро  Hug  Hug Hug Фили Hug Heart Eyes и на мен ми хареса серията даже си мисля че може да го дадат след някакво време  Thinking ще видим какво са ни подготвили  Peace Сега е важното рейтинга да е добър,че тая седмица при всички има спад  Praynig
Хайде успешен и слънчев ден макар че при нас даже и леко вали Hug

# 187
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, момичета!  bouquet
 Рейтингът от снощи е СУПЕР! Peace

http://www.ranini.tv/reyting

# 188
Добро утро Hug
Изгледах си епизода докато скучах в дск Grinning Хареса ми и на турският зрител много му е харесал.Чудесен рейтинг Party
И кара и севда имаше,което балансирва чудесно.Не очаквах толкова бързо да излезе от болницата и се радвам че избягаха от това.
Според мен Озан няма да има смелостта да се предаде,а може и Зехир да го спре Peace
И последно Зезето е бременна или?
Хареса ми и Туфан има сърце и поне не е толкова гаден като брат и сестра Peace
Не разбрах Тарък ще бъде ли до брат си или ще продължава да е срещу него.
Лек ден bouquet

# 189
  • София
Привет момичета  bouquet
снощи не можах да гледам епизода и ще си го изчакам с превод  Heart Eyes

# 190
  • Свети Влас
Добър ден, къзлар ! Рейтинга е страхотен !  Hug Hug Hug

# 191
Aз открадвам по малко време и го гледам на руски .Заминават с кораб , но както каза Търо на Зезе ,Кемал се сбогува , но ще се върне . То е ясно ,че ще се върне , но дано им дадат малко време да попътуват с кораба и да се оставят на любовта... newsm51
Страхотна игра на всички в епизода .Несли както винаги , а Бурак много убедителен и в омразата, и в любовта .А погледите към Нихан - скъпоценни ! smile3525

# 192
 wavey

Суперски рейтинг, Party спокойна съм за този сериал(засега).
Фили, може ли линк към руския превод, благодаря ти предварително?!

# 193
  • Свети Влас

Епизода с руски субс. Аз ще си го чакам с Бг субс.  Hug Hug Hug

# 194
Привет отново  Hug
Рейтинга е страхотен даже се е и повишил  Party
Дано да е все така и явно недоволните и невиждащите химия между  двойката Бу и Нес и намиращите историята на сериала за глупава са малко  Peace

Общи условия

Активация на акаунт