Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~90~

• 39 085
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • In the light side of the Moon!
Привет  Hug

хареса ли ви еп? Не съм ви 4ела назад, само последните 2 стр. аз го превъртях набързо с мишката и ми се стори хубав еп, доста динами4ен! края много ми хареса. Peace  Поне имаме 1 седмица да си развием фантазийте, какво ще се слу4и в този хеликоптер, докато Емко не извади базуката да ги свали на земята  Joy Joy Joy Joy

аз викам 4е ще имаме цИлувка в хеликоптер  Joy Joy Joy
Кемал на целувка гледаше Нихан4е  Laughing

# 211
Привет  Hug

хареса ли ви еп? Не съм ви 4ела назад, само последните 2 стр. аз го превъртях набързо с мишката и ми се стори хубав еп, доста динами4ен! края много ми хареса. Peace  Поне имаме 1 седмица да си развием фантазийте, какво ще се слу4и в този хеликоптер, докато Емко не извади базуката да ги свали на земята  Joy Joy Joy Joy

аз викам 4е ще имаме цИлувка в хеликоптер  Joy Joy Joy
Кемал на целувка гледаше Нихан4е  Laughing
Здрасти Меги , ама ква базука бе , аз се надявам на почивка на кораба , пък причина да се върнат все ще има , иначе ще гледаме сериала с Асу, Емко и Зезето  Joyи не само цилувка  Embarassed
Е , стига сте яли , и аз искам !!!

# 212
  • София

Имало е парти на екипа на Кьосема
на него са били голяма част от актьорите начело с Берен Саат а Кадир е отишъл заедно с Неслито
Беренката малко си е била подпийнала и журналята са я изловили в крачка как излизала леко залитайки като и викат  Яваш Яваш  newsm62

# 213
Привет  Hug

хареса ли ви еп? Не съм ви 4ела назад, само последните 2 стр. аз го превъртях набързо с мишката и ми се стори хубав еп, доста динами4ен! края много ми хареса. Peace  Поне имаме 1 седмица да си развием фантазийте, какво ще се слу4и в този хеликоптер, докато Емко не извади базуката да ги свали на земята  Joy Joy Joy Joy

аз викам 4е ще имаме цИлувка в хеликоптер  Joy Joy Joy
Кемал на целувка гледаше Нихан4е  Laughing
Меги Hug Беше супер серията Heart Eyes

Миленку Hug Фили Hug Линде Hug

# 214
  • София

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 21:39 от БлагаВест

# 215
  • Дубай
Не съм гледала още, ама като ви чета наще отпрашили на почивка.Надявам се и там да консумират любовта си освен ако на Кемо не му се обади съвестта.
Зиги ма моля ти се ще ми развалиш диетата
Сега Здравейте  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 22:10 от Ivvito

# 216
Привет  Hug

хареса ли ви еп? Не съм ви 4ела назад, само последните 2 стр. аз го превъртях набързо с мишката и ми се стори хубав еп, доста динами4ен! края много ми хареса. Peace  Поне имаме 1 седмица да си развием фантазийте, какво ще се слу4и в този хеликоптер, докато Емко не извади базуката да ги свали на земята  Joy Joy Joy Joy

аз викам 4е ще имаме цИлувка в хеликоптер  Joy Joy Joy
Кемал на целувка гледаше Нихан4е  Laughing
Това с целувките се надявам да е така, но според мен Кемал ще предложи на Озан и Зеза да заминат в чужбина, за да не може Емир да изделвателства над тях, а ако не иска да му отиде под носа и да си понесе последствията, но ще е категоричен, че Нихан няма да бъде повече заложница на Емир заради брат си! ноооо на Зеза ще й се разгони фамилията, защото нали драпа за Емко и тук идва интригата - за нея ще е добре Ози да влезе в затвора, за да се оттърве от него и нещо такова ще го задиплят  newsm78
Обаче Кем си спечели още 1 приятел в лицето на Туфан Naughty

# 217
  • София
За сведение селфито е открито от българите още през 1974 год.
доказателството е този филм на Доньо Донев  newsm09

# 218
За сведение селфито е открито от българите още през 1974 год.
доказателството е този филм на Доньо Донев  newsm09

Айййй тримата глюпаци Laughing аз затуй не обичам селфито Laughing щот не съм от тех Mr. Green

# 219
Gunaydin kizlar ! 'Айде , да не заслабнеме !

# 220
Я Фили Hug колко е уфатна, каква богата закуска ни е спретнала
Хайде аз нося кафето

Прекрасен ден на всички bouquet

# 221
Добро утро сладкишки  Hug Laughing Фили Hug Heart Eyes Зиги Hug Heart Eyes благодаря момичета за богатата закуска и хубавото кафе  Hug
Днес дано да ни  пуснат фрагче  Praynig ама от тия любовните  Heart Eyes например  на кораба как се гушкат и целуват  Laughing без да включват други персони във фрага  Mr. Green
Айде помечтах си рано сутринта,а сега ви желая хубав и успешен ден  Hug Hug Hug

# 222
  • Дубай
Гюнайдън прекрасни  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Успешен ползотворен Петък
Деска и аз чакам такова фрагче ,има надежда все пак щом са заминали саминки
и патроните

за настроение

Много си ме кефи песничката, много чувствена

# 223
Гюнайдън, къзлаааар  Hug Hug Hug Хубав петък на всички  Peace
Аз не му се радвам особено, щото утре пак съм на работа  ooooh! Joy Joy Joy

Филипинче  Hug Heart Eyes Зиги  Hug Heart Eyes Деси  Hug Heart Eyes Иве  Hug Heart Eyes

И от мен едни патрончета  Heart Eyes

Sunglasses

Това за Рьоне, лично от устата на Кадир  Naughty
С позволението на Бог, лятото ще се оженим Heart Eyes

И страхотния финал на серията  Heart Eyes

# 224
Привеетт  Hug Hug Hug
Аййй,каква серия и какъв финал  Party Party Изгледах избрани моменти само,но съм мн доволна  Mr. Green въпреки,че ще ни попарят в следв.епизод  Mr. Green
Изяли сте тортлето   Laughing затова си вземам от кафето  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт