Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~90~

• 39 229
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Коя баба - баба Моника ли  newsm78

А на тези двамката давам срок до 9-ти юли да се взимат  Naughty

И аз Naughty после се отказвам от тях чрез държавен вестник Naughty

Поне вече го чух от устата им Laughing

# 586
Габи, честито за изпита. Последният ли беше?
Благодаря и за почерпката, а тия двамата, ако не се вземат до лятото ще го приема като лична драма или по-добре да зема да се гръмна newsm78

# 587
  • София
Благодаря и за почерпката, а тия двамата, ако не се вземат до лятото ще го приема като лична драма или по-добре да зема да се гръмна newsm78
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 588
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Линдеее не е смешно, трагично е

# 589
# 590
# 591
Тоз не че съм го харесвала някога Laughing но ми опротивя кат оная ooooh!

# 592
  • София
Абсолютно  newsm10
Един голям Нарцис  smile3521

# 593
Гледам Развалящия играта Laughing та в него майката и сестрата на Шинаси Laughing

Ох какви двойки hahaha hahaha hahaha hahaha

Не знаех че има книга newsm78

Общий смысл сюжета сериала "Черная Любовь".🍀#Karasevda

Кратко:

В общем, сразу говорю, сейчас я переведу сюжет который она описала, прочитав книгу.
Асу окажется сестрой Эмира; когда то мама Эмира и Хаккы бей пережили любовь;Галип подумав что ему изменили со вторым ребенком, решил не принимать его за своего; поэтому Хаккы бей стал Асу как дядя; чтобы отомстить за любимую женщину Хаккы,призвал Кемаля устроится на фирму Козджуоглу; мать Туфана помогает больной матери Эмира; Туфан оказывается человеком Хаккы; Эмир захочет женится на Зейнеп т. к. она будет от него беременна; Асу уйдет в сторонку, чтобы Кемаль и Нихан были вместе;Ондер и Лейла воссоединятся; Вильдан и Галип поженятся; Тарык женится на Бану; так как Туфан является правой рукой Хаккы бея, он не оставит Асу одну, они поженятся; мать Туфана будет гордится Асу; Озан и Сема ( подружка Зейнеп) станут возлюбленными;Салих останется один; 1 сезон 34 серии, будет 2 сезон.

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 03:21 от DIKsi72-Душко-Клоди-Надуфка-Рени

# 594
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug

Идеален сюжет значи, Ренку  Mr. Green

# 595
  • Свети Влас
 Гунайдън, къзлар.  Да, последен вече. Още един семестър ще имам през октомври и Дипломна работа и приключвам официално със студентството.  Hug Hug Hug

# 596
  • Дубай
Добро утро на Цветница  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug
Честита от мен.

Пожелавам на всички много готин ден Габи браво за изпита.
Благодаря за фрагче bouquet bouquet
Дано утрешния подскаже нещо повече

# 597

Да сте живи, да сте здрави, да ви е цветен и весел животът, да носите любов навсякъде!
И едно усмихнато и любящо момиче

И Кадир поздравява именичките (имениците)

# 598
Добро утро, момичета  Hug Hug Hug Честита Цветница  Heart Eyes

Ирче  Hug Heart Eyes Габи  Hug Heart Eyes Иве  Hug Heart Eyes Поли  Hug Heart Eyes

# 599

Днес имам двоен празник-аз и дъщеря ми !! Пожелавам на всички да сте живи и здрави, нека близките да ви обичат и бъдат край вас!!!

Общи условия

Активация на акаунт