Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~90~

• 39 171
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Еви Heart Eyes Hug да взех си поука.Жалко че трябваше да стигна до тук,за да имам всичко,което искам Peace

# 676
Привет! Туй от другата тема

Mariq Jelqzkova_536167
Re: Kara Sevda - Черна обич с Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл ТЕМА 4
♥0 пн, 25 апр 2016, 01:08   #460 
Цитирай
Здравейте, момичета  Smile Вижте днес на какво попаднах не знам дали е вярно,но това май е било резюмето на 29-ти епизод .
newsm78 #Crazy

# 677
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еве Heart Eyes ми не съм уж, ама много мразя да ставам рано  Mr. Green
Клари  Heart Eyes Hug ако знаеш колко трудности те чакат още в живота охоооо, тава е най-лесния избор, ама живота е само един и никой няма да го изживее вместо теб. Ще имаш и хубави мо менти за които си заслужава всичко  през което си минала.

# 678
  • София
Добро утро понеделнишки на всички момичета
Еви  Hug Heart Eyes   Ирка  Hug Heart Eyes   Иви  Hug Heart Eyes
Клари Hug Heart Eyes  радвам се че се върна отново при нас и си добре скъпичко детенце  love001
няма да се даваш и предаваш животът е пред теб а и тук имаш едни приятели на които можеш да се довериш
слагам кафе и закуска за да ни е лек деня

# 679
Терзи  Hug Heart Eyes Аз гледах на турски целия сценарий на 29-та, може би това е част от него, ще видим  Peace
Но може и да го променят сценаристите, щом е изтекъл в нета  Sunglasses

Линде  Hug Heart Eyes ще изпия още едно кафенце с теб  bouquet

# 680
Еве HugИрка HugЛинде HugИве HugТерзи Hug имам 5 минутки да пиина едно кафенце с вас и отивам да се правя на работна Peace Клари Hug добре дошла  Heart Eyes от мен да знаеш вчера няма всичко започва от днес, вчера е като огледалото за задно виждане на автомобил- поглеждаш в него само за сверка и ориентация, гледаш напред, виж колко е голямо предното стъкло животът теб чака, е има и дупки - ще се справиш Hug

# 681
Еве HugИрка HugЛинде HugИве HugТерзи Hug имам 5 минутки да пиина едно кафенце с вас и отивам да се правя на работна Peace Клари Hug добре дошла  Heart Eyes от мен да знаеш вчера няма всичко започва от днес, вчера е като огледалото за задно виждане на автомобил- поглеждаш в него само за сверка и ориентация, гледаш напред, виж колко е голямо предното стъкло животът теб чака, е има и дупки - ще се справиш Hug
Зиги  Hug Heart Eyes Peace

# 682
  • София
Красиви и стилни  Heart Eyes

Прекрасната Зерин Текиндор в ролята на Клеопатра  newsm10

И една странична клюка но все пак интересна  Heart Eyes
Скрит текст:
Актьорите Керем Бурсин и Серенай Саръкая са рекламни лица на марката за джински "Мави"
Интересното е че по договор двойката е длъжна цяла година да носи джинси единствено от тази марка. Дори и да се скарат и разделят двойката е длъжна да се показват заедно през този период. Трябва да не се забъркват в скандали и да не участват в реклама на други джинсови компании. Двамата са длъжни да рекламират марката "Мави" дори на личните си акаунти в социалната мрежа... ooooh!  smile3505

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 12:09 от БлагаВест

# 683
Привет и от мен  Hug Hug Hug Еви Hug  Heart Eyes Иви Hug Heart Eyes Ирка  Hug Heart EyesКлари  Hug Heart Eyes Терзи  Hug Heart Eyes Зиги  Hug Heart Eyes Линде  Hug Heart Eyes
Много по интересно щеше да ми е Зехир да е чул Зезе и да заплетат нещата,а не да гледам как Нихан се прави че обича Емир да спаси Кемал(както когато Джемре седеше с мъжа и да спаси Кузей) тая па Хилалката не може ли нещо ново да измисли  #2gunfire да видим докъде ще стигнат с глупостите  ooooh!
Хайде хубав ден и успешна седмица,която да минава бързо и да идва един от най-хубавите празници  Hug Heart Eyes

# 684
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 685
# 686
  • Свети Влас
Милички, мераба !
Пише, че е озета за 28 епизод
  Hug Hug Hug
Клари, скъпа- радва се, че си добре и че се завърна при нас.  Hug Hug Hug Не се отчайвай ! Ние ( макар и виртуално ) сме с теб !  Hug Hug Hug

# 687

Хиляль-те кто нажимают на эту ссылку и хотят прочитать сценарий такие же твари как и этот хакер,пожалуйста отпишитесь от него,сценарий был взят этот бестыжий из личного меила Зеррин.С каждым из вас может такое случится ,пожалуйста отпишитесь от него на никакие ссылки не заходите,не читайте ничего,мы все расстроены.

Пише, че сценария е взет от мейла на Зерин и всички са разстроени... #Crazy

Озет
ОЗЕТ К 28 СЕРИИ!!!
Только репост!

Когда Эмир появится перед Нихан, она поймет, что ее страхи были не без основы. Эмир не откажется от этой любви. Он выстраивает свои козыри на стол один за другим. Безысходность, словно петля, проденется через ее шею. Она вынуждена сделать выбор. Ее любовь больше, чем стремление к воссоединению. Но у нее есть одно условие.
Кемаль, вернувшись домой, не находит Нихан такой, какой оставлял её. По безрадостному лицу Нихан он начинает отслеживать события во время его отсутствия. Хотя Нихан и пытается скрыть, она не сможет помешать Кемалю подозревать Эмира.
Пока Кемаль делает все, что в его силах, чтобы разогнать тучи на лице Нихан, Эмир проводит самые тяжелые часы в своей жизни в ожидании. С другой стороны, Нихан проводит вместе с Кемалем день, о котором она будет помнить до конца своей жизни.
После того,как прошло столько времени, и, когда Кемаль так уверенно и твёрдо стоит на ногах,возвращение Нихан обратно в плен кажется ей невозможным. Когда начинается игра Эмира, которой он тайно управляет, Кемаль подумывает о неком ещё более эффективном пути, нежели просто убеждать Нихан. Он переходит к действиям,чтобы окончить уже заклятую вражду между ним и Эмиром.

# 688
Здравейте банда ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Липсвахте ми !
Ето и озетче от подругите .
Нихан ще се прощава с Кемо , май. Дано не само ден , ама и нощ имат , че пионерският лагер миналата серия много ме изнерви  Crazy

Когда Эмир появится перед Нихан, она поймет, что ее страхи были не без основы. Эмир не откажется от этой любви. Он выстраивает свои козыри на стол один за другим. Безысходность, словно петля, проденется через ее шею. Она вынуждена сделать выбор. Ее любовь больше, чем стремление к воссоединению. Но у нее есть одно условие.
Кемаль, вернувшись домой, не находит Нихан такой, какой оставлял её. По безрадостному лицу Нихан он начинает отслеживать события во время его отсутствия. Хотя Нихан и пытается скрыть, она не сможет помешать Кемалю подозревать Эмира.
Пока Кемаль делает все, что в его силах, чтобы разогнать тучи на лице Нихан, Эмир проводит самые тяжелые часы в своей жизни в ожидании. С другой стороны, Нихан проводит вместе с Кемалем день, о котором она будет помнить до конца своей жизни.
После того,как прошло столько времени, и, когда Кемаль так уверенно и твёрдо стоит на ногах,возвращение Нихан обратно в плен кажется ей невозможным. Когда начинается игра Эмира, которой он тайно управляет, Кемаль подумывает о неком ещё более эффективном пути, нежели просто убеждать Нихан. Он переходит к действиям,чтобы окончить уже заклятую вражду между ним и Эмиром.

# 689

Хайде пак копираме от Фатиха.. на плажа хаха

Общи условия

Активация на акаунт