Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~90~

• 39 180
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
# 706
  • In the light side of the Moon!
Озетът е просто ужасен  Stop Потвърждава се откраднатия сценарий - Нихан ще се върне, но ще поиска един ден с Кемал. после ще се прави на добра съпруга.
Леко ми се догади Sick

Филипинче  Hug Heart Eyes де се губиш  Mr. Green

Терзи  Hug Heart Eyes bouquet  Еми няма само от шедьовъра да копират бе  ooooh!

тъкмо то4но това си мислех докато ви преглеждах...егати простотията ве4е  ooooh!
язък за труда дето хвърля целия екип !!!!

привет  Hug
продължавам с 4етенето!

Озетът е просто ужасен  Stop Потвърждава се откраднатия сценарий - Нихан ще се върне, но ще поиска един ден с Кемал. после ще се прави на добра съпруга.
Леко ми се догади  Sick

Филипинче  Hug Heart Eyes де се губиш  Mr. Green

Терзи  Hug Heart Eyes bouquet  Еми няма само от шедьовъра да копират бе  ooooh!

Еви, само ми е струва, че ще вземе да си легне Embarassed с Кемал и за това ще помни до края на живота си за този ден... Mr. Green

да бе да  Crossing Arms той па се заетял да легне с нея....ве4е запо4вам да се замислям за потентността му  newsm78

ве4е наистина направиха блюво4...едни и същи номера, снимани на разли4ни места и разли4ен стайлинг!!! Боза!!!

хубава седмица от мен  Hug

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 02:13 от MegiTeo

# 707
Добро утро , момичета !

Вярно , че стана ега ти бозата .Можеха да измислят нещо по-реално .Например КеНи да заживеят заедно и да се борят с врага .Пак да си има кара , ама всичко да е на различно ниво , а не отново същото . А и аман от целомъдрие , което го няма никъде ...Както казах след 27 еп - на път са да ме загубят като зрител .

Аз вчера малко с мишока при подругите  преминах Селската госпожа - шарена пародия с алата на Нериман и българско момиче .Имах нужда от нещо леко и весело .

# 708
Добро утро от дъждовна Варна Hug
И на мен почва да ми писва до края на сезона ще гледаме тъпотии и гадостите на Емир и тъпата Зейнеп ooooh!
Дано Тарък се осъзнае и почне да помага на Кемо,че не е лесно сам срещу всички Peace
Искам да разбере какви ги върши сестричката му,защото тя е виновна за всичко.
Лек и спокоен ден Hug

# 709
Добро утро, сладурани  Hug Hug Hug Хубав ден на всички  Peace

Да взема да сервирам нещо ободряващо, че много мрачно навън  Mr. Green
И както е по табиет, бираз татлъ  Laughing

Сигурно са си взели бележка сценаристите, след бурната реакция в туитър от наивните любовни сцени и ще ни предложат нещо съджак-съджак  Mr. Green

# 710
  • София
Привет момичета  Hug
Фили  Hug Heart Eyes  Клари  Hug Heart Eyes  Еви  Hug Heart Eyes
Малко красота в този студен и мрачен ден  Heart Eyes

А ето какво ни очаква в сряда - романтика край морето  love001

# 711
Добро утро, сладурани  Hug Hug Hug Хубав ден на всички  Peace

Да взема да сервирам нещо ободряващо, че много мрачно навън  Mr. Green
И както е по табиет, бираз татлъ  Laughing

Сигурно са си взели бележка сценаристите, след бурната реакция в туитър от наивните любовни сцени и ще ни предложат нещо съджак-съджак  Mr. Green

Еве, Клари  Hug Hug

А, дано нещо горещо , ама надали - но ми е любопитно как ще го изиграят !( особено Бурак - доста е дървен  Joy)

# 712
Филипинче  Hug Heart Eyes може да се отпусне Бубето бе  Naughty Гледам, бая бая се е зачервил  Laughing

Клари  Hug Heart Eyes Линде  Hug Heart Eyes

# 713
Еви Фили Линде Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Дано се отпусне,че от неговата моралност ми писна.Предчувствам,че ако продължава така ще го гледам с мишката.Възела го зарязах и е с мишката вече. Peace

# 714
Филипинче  Hug Heart Eyes може да се отпусне Бубето бе  Naughty Гледам, бая бая се е зачервил  Laughing

Клари  Hug Heart Eyes Линде  Hug Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy

# 715
  • Дубай
Добро утро прекрасни Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дано е нещо горещо ама доста горещо ,че нещо прекалиха с морала стига с тия лагерчета

# 716
Мараба банда  Hug Фили,Клари,Еви,Линде,Иви  Hug Heart Eyes  Hug Кемо на една от снимките такъв поглед вади чак леко плашещо страстен  Laughing  Mr. Green на оная косата ще и се изправи с тия съджак сцени  Mr. Green
Хубав ден желая макар и студено навън да ви е топло в душите  Hug Heart Eyes

# 717
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ужас, таман се съгласиха баща му и майка му на Кемо и айде пак  ooooh!
Хелоуу  Hug Hug Hug Hug
Еви  Heart Eyes HugФили Heart Eyes Hug Линде Heart Eyes Hug Клари  Heart Eyes Hug Деси  Heart Eyes Hug Иви Heart Eyes Hug

# 718
 wavey

Аз от няколко серии насам не го гледам онлайн а с мишката избрани от мен моменти, за другите се ориентирвам от коментарите за всяка серия, от трейлърите, снимките и озетите. Като гледам тенденцията ми, ще продължи. Confused
Избягвам пълнежи като например появата на Салих, докато го съзрях Mr. Green и го прехвърлих с мишока.

# 719
  • near Sofia, Bulgaria
Здравейте, момичета!  Hug
Още ми горчи в устата от безсмислиците в последната серия  ooooh! Толкова подготовки за бягството, Туфан помага за заблудата, Асуто се отказа от Кемал, Сойдере фемили се убедиха да приемат снахата, даже Озан щеше да се предаде и накрая Зезе както винаги оплеска всичко  Crossing Arms И то с толкова тъпа причина, че не знам как си я изсмукаха от пръстите  Sick За пионерския лагер въобще не ми се коментира  Whistling Направо е неправдоподобно, чак смешно  Naughty Иначе Емир винаги намира начин да си играе игричката, неговия образ си е супер  Peace  Най-добре за него е Кемал да повярва, че Нихан се е отказала от него, обаче ако успее, това вече ще е не боза, ми помия направо!  Crossing Arms
От показаното във фрага ми идва асоциация с първата им нощ на лодката, пак се криха от дъжда, сега пък било последната им нощ, да видим докъде ще я докарат!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт