Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 55 950
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Това със събуването в движение ми е познато, слава богу още не съм падала hahaha
Но пък си задавам въпроси, докато се събличам и докато ме гледа, че и след това Joy
Вчера ми беше хистерото и доки толкова бързаше, че ме проми и намушка още преди да са ми сложили упойката, нищо де, анестезиолога я спря и ми се размина останалото Mr. Green

# 61
  • София/Стара Загора
Това със събуването в движение ми е познато, слава богу още не съм падала hahaha
Но пък си задавам въпроси, докато се събличам и докато ме гледа, че и след това Joy
Вчера ми беше хистерото и доки толкова бързаше, че ме проми и намушка още преди да са ми сложили упойката, нищо де, анестезиолога я спря и ми се размина останалото Mr. Green
колко ми е познато, на мен при последната пункция беше такова положението и понеже много ме заболя и изохках и тя тогава спря, но пък и аз си питах няма ли да заспивам, пък те ми викат нали изгасихме лампите, значи е време да заспиваш...забавляват се, ама пък всичко беше на много бързи обороти, няма хъка мъка, и след 20 минути вече се събуждах в стаята...а иначе аз си ходя с тефтерче с въпроси, някои задавам по време на прегледа, други, докато се обличам и последните на стола, защото не винаги ги помня и си подсказвам от тефтерчето....така че записвайте си всичко, което ви вълнува, но не задавайте едни и същи въпроси, ако вече ви е отговорено, защото действа много изнервящо в един момент, например на 4-5 път, казвам го от позицията на преподавател, който всеки ден отговаря на въпроси, търпеливо, но все пак има граници....и после следващият пациент обира негативна....не искам да кажа, че всеки го прави, или да ви укорявам, всеки сам знае за себе си кога му се е изяснило и да спре

# 62
  • София
Манди,благодаря за труда !  bouquet
Дано темата се напълни с щастливи новини за положителни тестове,хубави изследвания и успешни процедури!

Тара, пожелавам ти много,много късмет и успешен пухкав финал с близначета! preggo:
Ръся обилно със заразен бремелински прах и пожелавам много бебета !
babydust7babydust7babydust7babydust7babydust7babydust7babydust7

Тери , и аз съм била на крачка да се откажа от Надежда след като д-р Ташков ми обърка извънматочната с нормална бременност и щях да умра .За моя радост не направих тази грешка и сега чакам  моето щастие  благодарение на  др Персенска. При извънматояната ЧХГ-то нараства до около 1000 единици и започва да спада рязко, има кървене и силна болка . При мен обаче кръв нямаше и затова ми кръстиха безсимптомния случай. Д-р Персенска винаги е отговаряла на въпросите ми с sms или на viber. Пожелавам ти успех и горе главата! action032 :

# 63
  • София/Стара Загора
Е не може да не се намъкна под прашеца, че имам неистова нужда от късмет

# 64
  • гр.София
Манди, благодаря много за темата и успех Hug

# 65
Момичетата с хистероскопия,как ви беше кървенето след това.Моето два дена беше бледо розово и стигна до жълтеникаво,а сега изведнъж стана червено като при цикъл и по-обилно.Това нормално ли е

# 66
Моята хистеро беше вчера и имах кървене първо тъмно червено, после бледо розово. Днес нямам нищо, може би 2-3 капчици.

# 67
Моята хистеро беше вчера и имах кървене първо тъмно червено, после бледо розово. Днес нямам нищо, може би 2-3 капчици.

И аз бях така ама сега изведнъж стана пак червено като при цикъл и по- обилно newsm78
Незнам дали е нормално,писах и на лекаря ама незнам кога ще ми отговори

# 68
Мисля, че не е нормално, но доктора ще каже най-добре. Дано няма нищо притеснително.

# 69
Мисля, че не е нормално, но доктора ще каже най-добре. Дано няма нищо притеснително.

Как протича хистероскопията?На кой ден от цикъла се прави?какви изследвания са неоходими?Каква е цената?Лежи ли се в болницата или си тръгваш след упойката?Моля момичета отговорете ми че ми предстой следващият цикъл и на мен.

# 70
Първият ден на МЦ записваш час, който трябва да е между 4-10 ден като го казваш на администраторките. Идваш в деня на хистерото гладна и жадна и с направление №7 по кл. пътека 163, мен ме викнаха в 6:45, попълваш документи за прием, минаваш през маниполационна и кардиолог. Правят ПКК, вирусология, кръвна група и май е това. Цената явно се променя според ЗК, на мен ми взеха 500 лв. След като те пусне упойката те пускат да си ходиш.

# 71
   Как протича хистероскопията?На кой ден от цикъла се прави?какви изследвания са неоходими?Каква е цената?Лежи ли се в болницата или си тръгваш след упойката?Моля момичета отговорете ми че ми предстой следващият цикъл и на мен.
[/quote]

Прави се до 10 ден от МЦ.Всички изследвания ти ги правят там,защото сега искат предния ден да постъпиш.Цената с направление е 500,00лв.Като се запишеш за час ще ти казат по коя КП да е направлението и какво да носиш.Носе се ЛК,кръвна група,лични принадлежности,ако искаш болничен и амб;книжка и т.н. изписват те същия ден на операцията

# 72
Благодаря ви момичета

# 73
Момичета, много сте писали.
На някои неща много се смях (събуването в движение).
За други се ядосах и натъжих (Тери Hug)
Но като цяло, искам да ви споделя, че днес осъзнах - покрай цялото това нещастие, което скоро преживях се случиха и някои добри неща. Намерих нови добри приятели и срещнах много добри хора. И повярвах в Доброто.Съжалявам, повторих я тази дума много пъти, ама е най-подходящата.
Искам да ви кажа - колкото и да е тежко не се отчайвайте, защото стават чудеса и то не само по Коледа!
(Не съм се напила, въпреки че би ми било простено днес, честно Mr. Green)

# 74
Леле колко много сте изписали Laughing
Идеята за кутийката с оплакванията я бях забравила,но следващия път няма да я подмина.Да ви кажа за моите истории със спешния.
Първия път, по време на пункцията док. ми беше засегнал нещо с иглата и имах болки,кървене,кръв в урината и т.н.На спешния ми вдигна Шефкетова не се представи, но я познах по гласа.Каза ми че било нормално и ми затвори.Е след 5 дни мъки отидох и се оказа че хич не е нормално,но поне се разминах само с антибиотици.
Втори път.Д-р Тихомирова-представи се.Мислех че ми е паднала някъде рецептата след трансфера.Питах за лекарствата-каза ми утрогестан.ОК купих си слагах си,но нещо ме накара пак да звънна.Пак тя ми вдигна и ми казва -ама защо пак звъните нали ви казах нещо,а аз я помолих все пак да попита док.-хоп обажда си и ми казва-Ами спрете го утрогестана,вие сте с висок прогестерон и не трябва да го ползвате и аз Shocked
Трети път-Цветков-мое предположение,не се представи
След последния ми неуспешен опит М ми е вече 20дни.Казах му, а той-Това не е нормално елате на преглед.След няколко часа отивам в клиниката обяснява всичко подробно.Момичето от регистратурата ми взе досието и го занесе на док.Аз чакам отпред.След 3 мин идва и ми казва -Доктора каза че е нормално може и още малко да покървите,отивайте си.Ееее много се ядосах.
Сори за дългия пост

Общи условия

Активация на акаунт