Премахване на капиляри в "Хил Клиник"

• 1 270
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте момичета!
Излезе ми огромен капиляр от страни до носа под формата на осмица, но по-лошото е, че седи като грозен белег в центъра на лицето. Аз имам и капиляри по носа, но не ме дразнят чак толкова, колкото първия. Записах си час в Дерма центъра на "Хил Клиник" при д-р Ванеска след 2 седмици, но много се притеснявам от лазера. Страх ме е оставането на белези и пр. Моля ви, ако имате повече информация за процедурата да споделите. Болезнена ли е, има ли зачервявания, подувания и най-вече от белезите ме е страх. Щадящ ли е лазера, понеже имам много нежна и чувствителна кожа?
Благодаря предварително!

# 1
Записвам да следя, и аз имам едни на носа, много ме дразнят. Спука ми се един от тях преди няколко месеца, голяма мъка беше и щях да ходя на лекар, но така и не стигнах до там.

# 2
Да, Стаси, напълно те разбирам. На мен ми седи буквално като белег в страни до носа. Вижда се тънката нишка капиляр и около него зачервено, предполагам като се е спукал и това е разлята кръв, а в центъра си е бялата ми кожа, която прилича на белег. Ужасно ме е срам да излизам така и слагам коректор, не покрива на 100%, но поне не вади очи.
Същевременно ме е страх от лазера. Познавам човек, махал други неща с лазер и има белези по лицето. Ако някой може да сподели впечатление от процедурата, бих се радвала наистина.

# 3
  • Plovdiv, Bulgaria
Да, Стаси, напълно те разбирам. На мен ми седи буквално като белег в страни до носа. Вижда се тънката нишка капиляр и около него зачервено, предполагам като се е спукал и това е разлята кръв, а в центъра си е бялата ми кожа, която прилича на белег. Ужасно ме е срам да излизам така и слагам коректор, не покрива на 100%, но поне не вади очи.
Същевременно ме е страх от лазера. Познавам човек, махал други неща с лазер и има белези по лицето. Ако някой може да сподели впечатление от процедурата, бих се радвала наистина.

Аз си махнах сума ти капиляри по краката и съм СУПЕР доволна. Това ми е топ процедурата евър. Няма такъв ефект - цък и са махнати. Вярно, че боли, но си заслужава абсолютно.

Общи условия

Активация на акаунт