Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 501
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
mamaden , би ли споделила кой ти е слагал филъра?
Пепина Власева, зъболекар е Peace
А би ли споделила повече подробности за тази докторка,как работи,къде,цени,координати?Може и на лични,че издирвам от известно време къде в Пловдив да си сложа филъри,но аз искам под очите.

# 181
  • Пловдив
mamaden , би ли споделила кой ти е слагал филъра?
Пепина Власева, зъболекар е Peace
А би ли споделила повече подробности за тази докторка,как работи,къде,цени,координати?Може и на лични,че издирвам от известно време къде в Пловдив да си сложа филъри,но аз искам под очите.
Под очите и в скулите не поставя Rolling Eyes

# 182
  • Пловдив
Жалко,ще се търси значи друго.

# 183
а във Варна дали идва?

# 184
  • Пловдив
а във Варна дали идва?
Ако става въпрос за д-р Пепина Власева - не, не пътува никъде из страната. То и без това е мъка със записването на час при нея, представям си ако пътуваше Whistling...

# 185
  • при Arctic Monkeys
Аз да кажа за моя ботокс, ами изгладиха ми се линиите.Те не бяха и дълбоки, съвсем фини, но ме дразнеха.Не са се заличили напълно, но си има разлика.Предполагам че е видима само за мен, но това ми е достатъчно Simple Smile.Надявам  се, че ограничаването на мимиката на челото не натоварва другите зони..Общо взето се пише много против ботокса,но нищо конкретно.

# 186
Интересувам се някой дали е правил лазерна липосукция, не ултразвукова.
Аз планирам ултразвукова и ако някой сподели опит ще се радвам.А ти защо предпочиташ лазерната,с какво е по-добра?

# 187
  • в 1001-та нощ
Ултразвуковата беше неинвазивна, нали? Нащракват те отгоре, като фотоепилация и си тръгваш, така да се каже - в обедната почивка може да се направи и си пак в офиса?

Че ги четох преди време - да си изясним дали за едно и също говорим Simple Smile

# 188
# 189
  • в 1001-та нощ
Да, значи за едно и също се сещаме, четох доста за това и на не малко места имаше коментари, че ефектът е никакъв, направо нулев Sad Ако мога да получа гаранция, че ефект ще има - не бих се поколебала, затова се зачетох в лазерната липодистрофия Simple Smile

Ти за кога имаш записан час, какви зони ще правиш, колко ще ти струва?  Rolling Eyes Прави ли предварителна консултация? Как мина?

# 190
Искам да направя корем и паласки,днес пратих снимки за онлайн консултация,тъй като не съм в България,обмислях го за края на юли,когато ще си идвам,но сега гледах същата процедура в клиника в Брюксел,цената е 400евро на зона.Ще изчакам отговора на Аести клиник,но при цените тук вече клоня към тукашна клиника,започнах да го мисля за средата на юни.Само че много ме притесни това,че ефектът е клонящ към нула newsm78 Аз не успях да намеря коментари от хора,подлагали се на процедурата....

# 191
Препоръчайте ми добра козметичка в София,интересувам се за кварталите Лозенец,Студентски,Център.
Благодаря предварително Simple Smile

# 192
  • в 1001-та нощ
Искам да направя корем и паласки,днес пратих снимки за онлайн консултация,тъй като не съм в България,обмислях го за края на юли,когато ще си идвам,но сега гледах същата процедура в клиника в Брюксел,цената е 400евро на зона.Ще изчакам отговора на Аести клиник,но при цените тук вече клоня към тукашна клиника,започнах да го мисля за средата на юни.Само че много ме притесни това,че ефектът е клонящ към нула newsm78 Аз не успях да намеря коментари от хора,подлагали се на процедурата....

Аз също им бях писала и отговор не получих, което не ми хареса .... Коментари съм чела във форум Тялото  Peace

# 193
И аз ги прегледах тея мнения,но не съм сигурна,че имат предвид това,за което ние говорим,защото там се говори за няколко!!! процедури,а това си е вид операция ,еднократна,с пълна упойка и изсмукване на мазнините.
Много хора го бъркат с кавитацията и дават мнения за нея.

# 194
  • в 1001-та нощ
Под УЗЛ аз разбирам - мастните клетки да се разрушат с УЗ вълни, а после да се направят отвори и да има аспириране с канюли. В Есте Клиник не останах с впечатлението, че се прави това.  Thinking Може и да не са го описали, за да не изглежда страшно, но като гледам апарата, възможно е и това да е  Thinking newsm78

Ще се радвам да споделиш повече инфо, ако намериш или ти отговорят Simple Smile

При лазерната липодистрофия - разрушаването е с лазер, но после няма аспириране. Организмът сам следва да се изчисти.

Общи условия

Активация на акаунт