Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 461
  • 735
  •   1
Отговори
# 195

Един от най-съвременните  методи е ултразвуковата липосукция. Различава се по това, че преди да се аспирират мастните клетки, се разрушават и чак тогава се изсмукват  под формата на мастна емулсия. Въпреки по-голямата сложност ултразвековия метод намалява риска от увреждане на кръвоносните съдове и затова може да се  премахват по-големи количества мазнини.

Прочети още на: http://www.puls.bg/health/beauty/news_2139.html
Ето тук намерих малко инфо,че и при ултразвуковата липосукция мазнините се изсмукват.

# 196
  • в 1001-та нощ
Аз знам какво е, въпросът е дали това, което правят там е това точно  Peace

Защото на много места под това име се предлага услуга, която не е точно това  Peace Никъде в сайта им не е описана така  Thinking

Аз ще си взема дни след 24 май и ако имат свободни часове - мога да отида на място и да попитам Simple Smile

# 197
Ще се радвам да разкажеш повече,когато разбереш по-конкретно.Ако имам отговор ще споделям и аз Hug

# 198
  • Sofia
Момичета, планирам ботокс на гневни бръчки в Хил клиник, при Валянова.
Не я харесвам много, била съм й пациентка преди време, ама ей на, днес пак при нея отидох, че ми е удобна клиниката. Беше категорична- ботокс и филър, ако се наложи. Та, въпросът ми е след процедурата мога ли да ходя на плаж? Не веднага, а след 10 дни.
Някой се чудеше дали може да подремне седнал след процедурата. Според мен-не.Целта е да не е неподвижно третираното място.
Чудя се дали не ми е рано-37 години,почти  newsm78. Ама пък се налага, очевидно...
Вие кога започнахте?
Да искам ли сертификат,паспорт за продукта? Хем да не съм много мнителна,хем да не съм небрежна  newsm78

# 199
Защо да е рано? Мисля, че 37г. са си съвсем добре. Още повече после може да нямаш нужда от попълване дълго време.
Мисля Маявал беше писала, че веднъж само е слагала ботокс на гневна преди 2 години и сега все още няма нужда. Какво по-хубаво от това - няма бръчка, а и няма нужда от нова интервенция... така че човек никога не знае.

И аз всеки път се заричам, че ще искам всякакви сертификати, паспорти и т.н. и като отида, като че ли ме хваща срам, само питам и дотам. Едва ли не нямам вяра.... ами нямам я, като знам как всеки гледа печалбата. Трябва да си искаме. Каквото и да са ми слагали досега, никога не са ми давали лепенки и прочие, както чета при някои потребителки.... то аз не съм правила и много неща, де, но все пак това е важно.

Аз съм на мнение, че жената трябва да се поддържа и да младее възможно най-дълго време, а не да чака съвсем да се сбръчка и после да стане 'след дъжд качулка'.  Peace

# 200
  • Sofia
6tastlivaPeace.
Права си-рано,късно,важно е да изглеждаме добре  Flutter. Записах се, какво да му се чудя толкова....за хубаво ще е,все пак.
Корекция на бюст обмислям и отлагам вече няколко години.Шубелийка съм си, ама кой не е,като става дума за хубост  Blush.

# 201
Кога да започнем е относително спрамо възрастта,  много са факторите, които оказват влияние, индивидуален процес е...
За паспорта и стикерите ми е странно, че не ви ги дават сами, не се е налагало  да питам,  всичко се нанася в паспорта, допълнително имам и електронно досие, където са нанесени всички процедури. Задължително си изисквайте тези данни, ако се случи нещо, да може да се проследи партидата!

# 202
За паспорта и стикерите ми е странно, че не ви ги дават сами, не се е налагало  да питам,  всичко се нанася в паспорта, допълнително имам и електронно досие, където са нанесени всички процедури.

mamaivana, може ли да споделиш доктор/клиника?
Благодаря!

# 203
 Rosita, аз съм пациент на д-р Каляшева, ето тук е обяснено за електронното досие:
http://www.drkaliasheva.com/news/elektronno-zdravno-dosie-na-pat … ri-d-r-kalyasheva

# 204
  • София
Защо да е рано? Мисля, че 37г. са си съвсем добре. Още повече после може да нямаш нужда от попълване дълго време.
Мисля Маявал беше писала, че веднъж само е слагала ботокс на гневна преди 2 години и сега все още няма нужда. Какво по-хубаво от това - няма бръчка, а и няма нужда от нова интервенция... така че човек никога не знае.

Скрит текст:
И аз всеки път се заричам, че ще искам всякакви сертификати, паспорти и т.н. и като отида, като че ли ме хваща срам, само питам и дотам. Едва ли не нямам вяра.... ами нямам я, като знам как всеки гледа печалбата. Трябва да си искаме. Каквото и да са ми слагали досега, никога не са ми давали лепенки и прочие, както чета при някои потребителки.... то аз не съм правила и много неща, де, но все пак това е важно.

Аз съм на мнение, че жената трябва да се поддържа и да младее възможно най-дълго време, а не да чака съвсем да се сбръчка и после да стане 'след дъжд качулка'.  Peace

+1

MayyaI беше писала. Wink Simple Smile
Не преди 2 г, а повече. Ноември т.г. ще станат 3 г, а нямам необходимост от ботокс.
Аз по принцип "обичам" да си гримаснича, не само челото, та както си тръгвах от кабинета на моя док, бях на крак и нещо се бях "разпенила" по някакъв повод, та тя ми вика : "я чакай малко" и като на майтап ме боцна 4 пъти в челото ...и до сега. Simple Smile

# 205
MayyaI, как така без да те пита те е боцнала, ами ако си харесваш бръчките? Simple Smile

# 206
  • Бургас
Момичета, искам да попитам има ли от вад някоя която да си е заличила стрии с лазер( за бели, стари стрии става въпрос, не много дълбоки)? И дали можете да ми препоръчате конкретно място в Бургас?

# 207
  • в 1001-та нощ
Момичета, някой беше споделял за процедури около коляното, за стягане на кожата, спомняте ли си нещо по темата?

# 208
Аз не помня нещо да съм прочела, но и аз до там допрях  Mr. Green обмислям радиочистотен лифтинг около коляното и вътрешната част на бедрата ми нещо ме дразнят  newsm78
a.l.e.n.a, според теб перфекционизъм ли е, да обръщам внимания на кожата си по такива места? Смеят ми се и ми обясняват, как сама си търся кусура  Rolling Eyes

# 209
  • София
MayyaI, как така без да те пита те е боцнала, ами ако си харесваш бръчките? Simple Smile

Joy
А де! Не бях го поглеждала от тази страна. Wink

Общи условия

Активация на акаунт