Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 453
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Последно аз като бях, Teyossal Kiss  беше 500 лв.

# 226
Бях обещала тук да пиша,ако получа отговор от Аести клиник,където бях пратила онлайн запитване за ултразвукова липосукция....е получих отговор и той е:
Здравейте! Според мнението на Д-р Стоянов Вие нямате нужда от този тип интервенция. Вашият проблем може да бъде решен с правилна диета и спорт.
Поздрави! Shocked Shocked Shocked
Аз,че имам нужда имам...
Но явно няма да е при него!
На мен беше ми отговорил почти по същия начин, няма нужда от коментар.

# 227
  • София
Защото пробвах и не се получава.С възрастта женският организъм трупа най-вече в областта на корема и въпреки,че не съм пълна,излишните ми килограми са точно там.За мен това е избирателно отношение на лекаря-ако има възможност да избира да прави по-скъпи операции,което ми направи лошо впечатление.
Другата седмица ще отида на консултация в клиника в Брюксел и ще споделя,но съм сигурна,че отговорът няма да е същият.Та нали липосукцията е точно за моделиране на тялото,а не за отслабване с много килограми....

Еййй, не се оядоха тия! Mr. Green Sad
Аз затова ровя в чужди сайтове, че тук ни свястни, а скъпчии. #Crazy

Скрит текст:
Аз си записах час за филъри  лице при д-р Ванеска,каза ми от 500 до 800лв Rolling Eyes Повече не ми обясни TiredАко някой е ходил при нея,моля да обясни по подробно Tired И да  уточня Laughing попитах я,каза че са различни цените от 500-800лв,това е Blush
 hahaha Като четеш в темата,  80% от пишещите са нейни клиенти.  Но 500 страници никой не казва колко аджеба струва  1 мл. едисикакъвси филър. Само отклончиви ламбардоси.  Явно се попълва и декларация за  конфиденсиалност  Joy
Волбела беше 600 лв до скоро.  Всичко друго е .....мииииииии зависи  bouquet
Благодаря bouquet  Да,точно така беше и нейното миииииии зависи Joy

Значи от 500 лв нагоре. Shocked А надолу неможе ли? newsm78

За да не са само възклижания - аз си намерих стоматолог, който се справя перфектно с филъри и мезоконци. Не мога да й публикувам тук  името - не съм я питала. Ако някой се интересува - на л.с. bouquet

# 228
  • в 1001-та нощ
Бях обещала тук да пиша,ако получа отговор от Аести клиник,където бях пратила онлайн запитване за ултразвукова липосукция....е получих отговор и той е:
Здравейте! Според мнението на Д-р Стоянов Вие нямате нужда от този тип интервенция. Вашият проблем може да бъде решен с правилна диета и спорт.
Поздрави! Shocked Shocked Shocked
Аз,че имам нужда имам...
Но явно няма да е при него!
На мен беше ми отговорил почти по същия начин, няма нужда от коментар.

Или е наясно, че ефект няма да има  Stop Stop Stop

Благодаря за отговорите за лифтинга около коляното.   Аз за сега удържам фронта, но се интересувам за друг човек.

Аз си записах час за филъри  лице при д-р Ванеска,каза ми от 500 до 800лв Rolling Eyes Повече не ми обясни TiredАко някой е ходил при нея,моля да обясни по подробно Tired И да  уточня Laughing попитах я,каза че са различни цените от 500-800лв,това е Blush

Различните филъри имат различна цена. Не виждам нищо странно в това.

# 229
Цитат
Различните филъри имат различна цена. Не виждам нищо странно в това
Това е ясно на всеки.  Но повечето естет.  центрове имат ценоразпис или ако не -могат да ти отговорят кой продукт каква цена е.
Когато обаче питаш за филър поставян от специалист от Хил това не е така  - нито от салон,  където са гост лекари знаят,  нито при запитване  Валянова им връща отговор,  нито служителя,  който вдига телефона на Хил може да отговори конкретно,  нито във фб отговарят конкретно.
Процедурата е: записваш се за преглед и после разбираш каква е цената.  В студио извън Сф - първо си поръчваш какъв филър да носят /ако имаш изисквания де,  ако не  ще ти препоръчат теосиал/ и пак ще ти кажат на прегледа какво дължиш.
На мен ми костваше 2 дена разговори в търсене на цена за Жуведерм 4 1 мл. Така и не казаха с какви пари да тръгна за този преглед. 
Трябваше да си взема 800лв да се подсигурява, че все ще вляза в ценовия диапазон. Но аз не съм такъв тип клиент.

Изключителна политика и търговска практика,  няма що Mr. Green

# 230
  • София
Цитат
Различните филъри имат различна цена. Не виждам нищо странно в това
Това е ясно на всеки.  Но повечето естет.  центрове имат ценоразпис или ако не -могат да ти отговорят кой продукт каква цена е.
Когато обаче питаш за филър поставян от специалист от Хил това не е така  - нито от салон,  където са гост лекари знаят,  нито при запитване  Валянова им връща отговор,  нито служителя,  който вдига телефона на Хил може да отговори конкретно,  нито във фб отговарят конкретно.
Процедурата е: записваш се за преглед и после разбираш каква е цената.  В студио извън Сф - първо си поръчваш какъв филър да носят /ако имаш изисквания де,  ако не  ще ти препоръчат теосиал/ и пак ще ти кажат на прегледа какво дължиш.
На мен ми костваше 2 дена разговори в търсене на цена за Жуведерм 4 1 мл. Така и не казаха с какви пари да тръгна за този преглед. 
Трябваше да си взема 800лв да се подсигурява, че все ще вляза в ценовия диапазон. Но аз не съм такъв тип клиент.

Изключителна политика и търговска практика,  няма що Mr. Green

Точно така Peace И аз се чудя със колко пари да ида Tired От 500-800лв си е разлика  Crossing Arms

# 231
  • в 1001-та нощ
Именно - в разговор се уточнява кой продукт е най-уместен за конкретния случай, какво количество ще се постави и съответно колко ще струва. Теосиал Кис от стария вид - винаги е струвал 500 лв за 1 мл. За лице  беше 550 лв за 1,2 мл. По памет пиша за него, понеже слагах 2012г. На новия Теосиал Кис и динамичния не помня цените, казали са ми ги на място, но не ми е било нужно да ги помня. Прегледите винаги са били безплатни, поне когато аз съм ходила. Според мен обсъждането лице в лице за конкретния случай е най-подходящо. А цените на филърите - предполагам навсякъде са горе-долу едни и същи. Не вярвам 1 мл Теосиал Кис да е 500 лв в Хил Клиник и 1000 лв в Дерма вита. Аз съм плащала винаги с карта и не ми се е налагало да си нося пари в брой.

# 232
  • Пловдив
Странно ми е това което чета за уклончивите отговори относно цените на филърите. Нали отивате на предварителна консултация. Обсъжда се какво количество би могло да се сложи, къде и колко ще струва това количество Rolling Eyes. Защо да не може да се каже точна цена newsm78? Недоумявам просто Rolling Eyes. Аз бих изискала по-добро отношение и към работата и към клиента Crossing Arms

# 233
  • и тук и там :)
Аз си записах час за филъри  лице при д-р Ванеска,каза ми от 500 до 800лв Rolling Eyes Повече не ми обясни TiredАко някой е ходил при нея,моля да обясни по подробно Tired И да  уточня Laughing попитах я,каза че са различни цените от 500-800лв,това е Blush
hahaha Като четеш в темата,  80% от пишещите са нейни клиенти.  Но 500 страници никой не казва колко аджеба струва  1 мл. едисикакъвси филър. Само отклончиви ламбардоси.  Явно се попълва и декларация за  конфиденсиалност  Joy
Волбела беше 600 лв до скоро.  Всичко друго е .....мииииииии зависи  bouquet

Аз си слагам Teosyal kiss сега за втори път и ми струва 1мл. 480лв. Доволна съм Simple Smile))))

P.S. Не съм при д-р Ванеска.

# 234
Коментира се по време на консултацията, която е безплатна, какъв филър/процедура се препоръчва и се казва каква е цената. Понякога имат отстъпки или подаряват допълнителна процедура безплатно или на половин цена /миналата година беше - слагаш филър, получаваш безплатно плазмотерапия/. Тези неща няма как да се уточнят по телефона или по мейл.
За филърите - Теосиал кис е 500 лв., а мисля Елансе е 800 лв., за това така са отговорили. Вече е въпрос на преценка на лекаря какво и колко е подходящо да се сложи. Аз когато ходих, обсъдихме какво искам като ефект и докторката прецени, че половин амула е достатъчна, а аз съм безкрайно доволна от резултата.
При гостуванията по градове явно е по-сложно, защото трябва да са подготвени с материали, може би е удачно първо само час за консултация и при следващо идване в града да се постави вече избрания филър, като вече клиентът е наясно с конкретната цена.

# 235
  • София
Аз също ходих на безплатна консултация и на мен ми каза 2 ампули😊😊😊 като цената от 500 до 800лв е за двете. От тук научавам за марките,тях тя не ги коментира. Останах с впечатление ,че искаше час са запиша, а не да ми обеснява. Както и да е,ще ходя😊😊

# 236
Ясно  Confused
До сега винаги сме говорили в конкретни суми, не съм имала такъв ценови диапазон. Доста си е разликата.

# 237
мамми Преди да се подложиш на каквото и да е, при когото й да е, трябва да минете задължително през разяснения .  Не само, за да си наясно какво ще се случи като манипулация.  Доктора трябва да се запознае с твоето здравословно състояние, предходни манилупации ако имаш. Също и какви очаквания имаш, да те посъветва дали точно този ефекта ще ти подхожда. Дали това, което искаш ще е симетрично и естетично, за да си после  доволен. Отделно, филърите нали имат различен състав. Той трябва да прецени, след като се е запознал дали имаш заболявания,  кой, чисто здравословно, е подходящ  за теб. А не просто да си избираш марка филър по телефона. Така че , задължително трябва да имаш консултация очи в очи.

# 238
  • София
Да разбира се,но ходих лично очи в очи и ми каза това което написах по горе.По телефон не съм разговаряла😕

# 239
  • София
мамми Преди да се подложиш на каквото и да е, при когото й да е, трябва да минете задължително през разяснения .  Не само, за да си наясно какво ще се случи като манипулация.  Доктора трябва да се запознае с твоето здравословно състояние, предходни манилупации ако имаш. Също и какви очаквания имаш, да те посъветва дали точно този ефекта ще ти подхожда. Дали това, което искаш ще е симетрично и естетично, за да си после  доволен. Отделно, филърите нали имат различен състав. Той трябва да прецени, след като се е запознал дали имаш заболявания,  кой, чисто здравословно, е подходящ  за теб. А не просто да си избираш марка филър по телефона. Така че , задължително трябва да имаш консултация очи в очи.

Summersunsun , това което си писала звучи вярно и логично, НО :
1. Повечето от пишештите тук са имали поне една интервенция, така че да се минава през някакви Бог знае какви разяснения, често, не виждам смисъл от това. Peace
2. За какво здравословно състояние говориш? Само ако имаш някакви разязвявания в съответната област има противопоказания. Да не би да ходиш с ПКК  + ЕКГ + Бог знае още какви изследвания на дерматолог който ще поставя филър с ХК?
3. Дали този ефект ще ми подхожда го определям аз, а не този, дето ще ми го прави.
4. Филърите, въпреки множеството си имена са по-твърди (елансе) или по-меки (теосиал)
Другото е, че всеки специалист сам решава с какви филъри да работи. Според неговите предпочитания.
5. И да, аз ще си избера филъра. Не някой друг. Има предостатъчно инфо в нета за всеки един от тях.
6. Да, консултацията очи в очи е задължителна. Поне да видиш дали ще си допаднете, имате ли еднакви виждания по въпросите, но тук става дума за нещо съвсем различно. Не може да не ти кажат цена за еди кой си филър. За мен хич не е нормално. Все пак не всички сме от София. Peace

Общи условия

Активация на акаунт