Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 433
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте моля Ви да ми препоръчате добра клиника или специалист за поставяне на филъри в устните в Пловдив.

# 241
мамми Преди да се подложиш на каквото и да е, при когото й да е, трябва да минете задължително през разяснения .  Не само, за да си наясно какво ще се случи като манипулация.  Доктора трябва да се запознае с твоето здравословно състояние, предходни манилупации ако имаш. Също и какви очаквания имаш, да те посъветва дали точно този ефекта ще ти подхожда. Дали това, което искаш ще е симетрично и естетично, за да си после  доволен. Отделно, филърите нали имат различен състав. Той трябва да прецени, след като се е запознал дали имаш заболявания,  кой, чисто здравословно, е подходящ  за теб. А не просто да си избираш марка филър по телефона. Така че , задължително трябва да имаш консултация очи в очи.

Summersunsun , това което си писала звучи вярно и логично, НО :
1. Повечето от пишештите тук са имали поне една интервенция, така че да се минава през някакви Бог знае какви разяснения, често, не виждам смисъл от това. Peace
2. За какво здравословно състояние говориш? Само ако имаш някакви разязвявания в съответната област има противопоказания. Да не би да ходиш с ПКК  + ЕКГ + Бог знае още какви изследвания на дерматолог който ще поставя филър с ХК?
3. Дали този ефект ще ми подхожда го определям аз, а не този, дето ще ми го прави.
4. Филърите, въпреки множеството си имена са по-твърди (елансе) или по-меки (теосиал)
Другото е, че всеки специалист сам решава с какви филъри да работи. Според неговите предпочитания.
5. И да, аз ще си избера филъра. Не някой друг. Има предостатъчно инфо в нета за всеки един от тях.
6. Да, консултацията очи в очи е задължителна. Поне да видиш дали ще си допаднете, имате ли еднакви виждания по въпросите, но тук става дума за нещо съвсем различно. Не може да не ти кажат цена за еди кой си филър. За мен хич не е нормално. Все пак не всички сме от София. Peace

MayyaI има  значение здравословното състояние, ако даден пациент страда от автоимунно заболяване, се прави тест за антителата в организма му и тогава се преценява как да се процедира. Също така на бременни не се слага филър и ботокс.
По въпроса за цените се дава диапазон, защото може да се използват различни филъри зависимост от ефекта, който се търси, което може само след консултация да се разбере.

# 242
  • София
Скрит текст:
мамми Преди да се подложиш на каквото и да е, при когото й да е, трябва да минете задължително през разяснения .  Не само, за да си наясно какво ще се случи като манипулация.  Доктора трябва да се запознае с твоето здравословно състояние, предходни манилупации ако имаш. Също и какви очаквания имаш, да те посъветва дали точно този ефекта ще ти подхожда. Дали това, което искаш ще е симетрично и естетично, за да си после  доволен. Отделно, филърите нали имат различен състав. Той трябва да прецени, след като се е запознал дали имаш заболявания,  кой, чисто здравословно, е подходящ  за теб. А не просто да си избираш марка филър по телефона. Така че , задължително трябва да имаш консултация очи в очи.

Summersunsun , това което си писала звучи вярно и логично, НО :
1. Повечето от пишештите тук са имали поне една интервенция, така че да се минава през някакви Бог знае какви разяснения, често, не виждам смисъл от това. Peace
2. За какво здравословно състояние говориш? Само ако имаш някакви разязвявания в съответната област има противопоказания. Да не би да ходиш с ПКК  + ЕКГ + Бог знае още какви изследвания на дерматолог който ще поставя филър с ХК?
3. Дали този ефект ще ми подхожда го определям аз, а не този, дето ще ми го прави.
4. Филърите, въпреки множеството си имена са по-твърди (елансе) или по-меки (теосиал)
Другото е, че всеки специалист сам решава с какви филъри да работи. Според неговите предпочитания.
5. И да, аз ще си избера филъра. Не някой друг. Има предостатъчно инфо в нета за всеки един от тях.
6. Да, консултацията очи в очи е задължителна. Поне да видиш дали ще си допаднете, имате ли еднакви виждания по въпросите, но тук става дума за нещо съвсем различно. Не може да не ти кажат цена за еди кой си филър. За мен хич не е нормално. Все пак не всички сме от София. Peace

MayyaI има  значение здравословното състояние, ако даден пациент страда от автоимунно заболяване, се прави тест за антителата в организма му и тогава се преценява как да се процедира. Също така на бременни не се слага филър и ботокс.
По въпроса за цените се дава диапазон, защото може да се използват различни филъри зависимост от ефекта, който се търси, което може само след консултация да се разбере.

Момичета, разбирам желанието ви да помогнете, ама както казва баба ми "пресолявате манджата".
Не ми е известен случай някой да е отишъл за филъри/ботокс/конци, а да са му поставили диагноза - автоимунно заболяване.
Въпроса какво се слага на бременни и какво не, е обект на докторска дисертация.....
И най-важното : не може да има ценови диапазон за 1 вид филър със съответните кубици. Wink защото разговорът тръгна от това. Peace

# 243
  • в 1001-та нощ
Разговорът тръгна от там, че съфорумката дори не е разбрала какво ще й слагат !!! но иска да знае точната цена   Crazy Crazy Crazy

Ми не знам как така се случи, че след консултация на живо - аз бях съвсем наясно какво ми предложиха, на каква цена и т.н.

# 244
  • София
Пак казвам че д-р Ванеска държеше първо час да запиша и после ми каза сумата.Ок,ще нося 800лв, но помолих тук за повече разяснения от вас които сте ходили и от каквото сте доволни.За пръв път ще позвам такива услуги исках повече подромности.Много ли поисках?

# 245
Какво ще променяш в лицето си - зона и какво искаш да постигнеш като ефект? 

# 246
  • София
Аз си записах час за филъри  лице при д-р Ванеска,каза ми от 500 до 800лв Rolling Eyes Повече не ми обясни
Скрит текст:
TiredАко някой е ходил при нея,моля да обясни по подробно Tired И да  уточня Laughing попитах я,каза че са различни цените от 500-800лв,това е Blush
[/spoiler]

Разговорът тръгна от там, че съфорумката дори не е разбрала какво ще й слагат !!! но иска да знае точната цена   Crazy Crazy Crazy

Скрит текст:
[Ми не знам как така се случи, че след консултация на живо - аз бях съвсем наясно какво ми предложиха, на каква цена и т.н.
[/spoiler]

Според мен : не може да ти кажат филърите са м/у 500 и 800 лв.
Как да се разбира това? Трябва да се каже : работим с този и този филър. Съответният струва толкова, другият - еди колко си за кубик.  Та човек да си прецени дали да се възползва от услугите на клиниката или не. А не да се размотава с куп пари насам-натам.
В тази тема не веднъж са се оплаквали от Хил, че нищо не им се казва, а след консултацията доста натрапчиво се настоява да се направи съответната интервенция. И "бягат" при Василева.

Аз лично никога не съм ходила в Хил. И не мисля. Тази масирана медиина кампания, която я провеждат не ми е на сърце. Peace 

# 247
MayyaI, те няма да фалират без нас  Flutter Може би просто не разглеждат провинцията като целева група.
Имах желанието да видя работата на Валянова върху себе си,  от любопитство дори. Защото нямах оплакване от Мирчевска, просто като техника и отношение, но това с неизвестността на цената не ми допадна.  Колкото и да не са фрапантни ценовите разлики, според някои от вас,  Жуведерм 4 се продава от 450 до 600 лв,  Ултра смайл от 220 до 400,  в реномирани клиники на софийския пазар. За мен е от значение тази разлика, още повече, че годишно слагам поне по 1.55 мл.
И не,  не съм питала дистанционно колко струва да ми направят устните като на Джоли, а  точно за определена единица.
Както и да е  Peace

# 248
  • София
MayyaI, те няма да фалират без нас
Скрит текст:
  Flutter Може би просто не разглеждат провинцията като целева група.
Имах желанието да видя работата на Валянова върху себе си,  от любопитство дори. Защото нямах оплакване от Мирчевска, просто като техника и отношение, но това с неизвестността на цената не ми допадна.  Колкото и да не са фрапантни ценовите разлики, според някои от вас,  Жуведерм 4 се продава от 450 до 600 лв,  Ултра смайл от 220 до 400,  в реномирани клиники на софийския пазар. За мен е от значение тази разлика, още повече, че годишно слагам поне по 1.55 мл.
И не,  не съм питала дистанционно колко струва да ми направят устните като на Джоли, а  точно за определена единица.
Както и да е  Peace

Скрит текст:
За фалирането, не знам. Хил клиник не се състои от Валянова и Ваневска.  Simple Smile
Целевата им група им е основно от гледащи по цял ден ТВ хора, не че нещо лошо, ама такова медиино присъствие, не ми навява положителни мисли. Нещо като рекламите на Енчев, на всеки ълъл. Laughing
Не коментирам и професионализма им.
За мен е абсолютно непонятно как може да ти кажат "ми филърите вариват м/у 500 и 800 лв. Shocked
Чакайте, бе хора! За какви филъри говорите??? Дайте по-ясно, какви предлагате, за какви кубици става въпрос? С какво ще ме привлечете като пациент? Rolling Eyes
При положение, че не само дерматолози, козметички, стамотолози слагат филъри ?
Моя приятелка си купува от бг аптека течен колаген и си се боде сама. Като 10 мл колаген й излизат около 125 лв, в зависимост колко е купила. Напоследък е намерила от къде да си купува и филъри на Филорга с ХК. За мен беше абсолютно недоумяващи тези й действия, но факта че изглежда прекрасно е факт. Като дебело искам да подчертая, че тя нямаше никаква практика и теория с "бодене" по лице и други части.
Естествено, че разликата в цената даже и с левче има значение.  То си е моето левче и моля, не ми налагайте как да го изхарча. Wink

# 249
  • София
Ок не съм попитала за марките филъри,но и д-р Ванеска по никакъв начин не ме предразположи да се интересувам.Както писах по-горе за пръв път ми е и очаквах тя да ми каже какво, защо, как,не!Започнах да се замислям дали да не откажа часа TiredБезплатната и консултация беше точно 5 минути,седнете да ви огледам,да,нужни са ви две ампули филър които са в порядъка от 500-800лв.Ако желаете запишете час,защото часовете ми са пълни WhistlingТова беше,толкова се изненадах на бързия преглед,че забравих да питам за марки и т.н. Това беше, точка, и да аз съм си виновна,но очаквах тук повече съвети отколкото упреци,че не съм разбрала и т.н.Не съм като други дами да вися все пред подобни клиники! Flutter

# 250
Може да потърсиш и второ,  и трето мнение Peace Важното е да пристъпиш към действие с яснота и доверие.

А в темите има писано за филъри в лице,  даже, ако не ме лъже паметта, точно по подобен на твоя случай беше споделен опит.

# 251
  • София
Ок не съм попитала за марките филъри,но и д-р Ванеска по никакъв начин не ме предразположи да се интересувам.Както писах по-горе за пръв път ми е и очаквах тя да ми каже какво, защо, как,не!Започнах да се замислям дали да не откажа часа TiredБезплатната и консултация беше точно 5 минути,седнете да ви огледам,да,нужни са ви две ампули филър които са в порядъка от 500-800лв.Ако желаете запишете час,защото часовете ми са пълни WhistlingТова беше,толкова се изненадах на бързия преглед,че забравих да питам за марки и т.н. Това беше, точка, и да аз съм си виновна,но очаквах тук повече съвети отколкото упреци,че не съм разбрала и т.н.Не съм като други дами да вися все пред подобни клиники! Flutter

Не си ти единствената с такъв преглед и такова отношение.
Както писах по-горе заради това имаше коментари, че ходят при д-р Стефка Василева в Стива Макс.
И да, абслютно си права, че се отнесохме към други неща. Peace
Дерматоложките в Хил не ги познавам, но лично аз не бих им се доверила като за първи път. Още си спомням и то много добре какъв страх брах преди слагане на първия филър. А имах и мощната подкрепа на една от съфорумките тук. /и абсолютната НЕ подкрепа на близките си/ След това отидох на преглед, който се проточи към час-час и нещо с уговорката, че ще мисля. После: Rolling Eyes пак страх.
Аз лично си мисля, че 2 ампули филър като за начало е множко. Предполагам, ще правиш нещо около скули/очи, но пак е доста. Не, че след време няма да ти хареса резултатът, но не ми се ще още в началото да се изплашиш от подуването, което самото инжектиране ще ти причини. Да не говорим ако ти сложат по 1 амп. ХК във всяка страна. Според мен, поизчакай. Разгледай различните клиники какво предлагат, какви цени имат, даже виж и в сайтовете за колективно пазаруване, проучи какви филъри по принцип се слагат на мястото, което искаш, гледай клипчета в ютюб и когато се почустваш готова и сравнително подготвена си избери някой, който да ти сложи филър. bouquet
http://www.estetichna-medicina.com/kozmetologia/filari
https://www.youtube.com/watch?v=8afTLF7-204
https://www.youtube.com/watch?v=vujr9HnVr3o
https://www.youtube.com/watch?v=t4NNXW_W3To

Тъй като нямам представа кой език ти е по-лесен. bouquet
пп: Не се бави много, колкото по-рано започнеш, толкова по=добре и по-малко филър ще слагаш. Hug

# 252
Привет, момичета! Наумих си да си сложа хиалуронова к-на в устните, но си имам от дете на долната устна мъничка издутина като пъпчица, не знам какво е това образувание и дали е редно да си "пипам" устните? Дали извършващият процедурата може да прецени или е по-добре да ида на лекар? И моля, препоръчайте ми специалист в София, както и кой е най-добрият филър в момента?

# 253
И аз се интересувам от процедури за коляно.
Кой филър за устни препоръчвате -Теосиал кис и Жуведерм  Ултра Смайл ,че е 0,550 а теосиала е 1 мл,пък искам малко да сложа..Може и друг да препоръчате и също така ако някой има цени за Варна.

# 254
Според мен жени, които казват, че си харесват бръчките, лъжат.
Според мен няма такава жена.  Peace
Че то вече и мъжете си слагат ботокс, явно и при тях не може да се говори за харесване на бръчки, та при жена ли...  Laughing
Написах го като шега и по скоро, че бих се притеснила ако някой ми сложи ботокс без да ме попита.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт