Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 428
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Скрит текст:
мамми Преди да се подложиш на каквото и да е, при когото й да е, трябва да минете задължително през разяснения .  Не само, за да си наясно какво ще се случи като манипулация.  Доктора трябва да се запознае с твоето здравословно състояние, предходни манилупации ако имаш. Също и какви очаквания имаш, да те посъветва дали точно този ефекта ще ти подхожда. Дали това, което искаш ще е симетрично и естетично, за да си после  доволен. Отделно, филърите нали имат различен състав. Той трябва да прецени, след като се е запознал дали имаш заболявания,  кой, чисто здравословно, е подходящ  за теб. А не просто да си избираш марка филър по телефона. Така че , задължително трябва да имаш консултация очи в очи.

Summersunsun , това което си писала звучи вярно и логично, НО :
1. Повечето от пишештите тук са имали поне една интервенция, така че да се минава през някакви Бог знае какви разяснения, често, не виждам смисъл от това. Peace
2. За какво здравословно състояние говориш? Само ако имаш някакви разязвявания в съответната област има противопоказания. Да не би да ходиш с ПКК  + ЕКГ + Бог знае още какви изследвания на дерматолог който ще поставя филър с ХК?
3. Дали този ефект ще ми подхожда го определям аз, а не този, дето ще ми го прави.
4. Филърите, въпреки множеството си имена са по-твърди (елансе) или по-меки (теосиал)
Другото е, че всеки специалист сам решава с какви филъри да работи. Според неговите предпочитания.
5. И да, аз ще си избера филъра. Не някой друг. Има предостатъчно инфо в нета за всеки един от тях.
6. Да, консултацията очи в очи е задължителна. Поне да видиш дали ще си допаднете, имате ли еднакви виждания по въпросите, но тук става дума за нещо съвсем различно. Не може да не ти кажат цена за еди кой си филър. За мен хич не е нормално. Все пак не всички сме от София. Peace

MayyaI има  значение здравословното състояние, ако даден пациент страда от автоимунно заболяване, се прави тест за антителата в организма му и тогава се преценява как да се процедира. Също така на бременни не се слага филър и ботокс.
По въпроса за цените се дава диапазон, защото може да се използват различни филъри зависимост от ефекта, който се търси, което може само след консултация да се разбере.

Момичета, разбирам желанието ви да помогнете, ама както казва баба ми "пресолявате манджата".
Не ми е известен случай някой да е отишъл за филъри/ботокс/конци, а да са му поставили диагноза - автоимунно заболяване.
Въпроса какво се слага на бременни и какво не, е обект на докторска дисертация.....
И най-важното : не може да има ценови диапазон за 1 вид филър със съответните кубици. Wink защото разговорът тръгна от това. Peace

Нещо явно не съм се изразила правилно, не казвам, че отиваш на дерматолог за да ти постави диагноза - автоимунно заболяване  , а че е важно да те разпита за здравословното ти състояние и да ти обясни подробно какви са позитивите и негативите от дадена процедура и какво е подходящо за теб.

# 256
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
мамми Преди да се подложиш на каквото и да е, при когото й да е, трябва да минете задължително през разяснения .  Не само, за да си наясно какво ще се случи като манипулация.  Доктора трябва да се запознае с твоето здравословно състояние, предходни манилупации ако имаш. Също и какви очаквания имаш, да те посъветва дали точно този ефекта ще ти подхожда. Дали това, което искаш ще е симетрично и естетично, за да си после  доволен. Отделно, филърите нали имат различен състав. Той трябва да прецени, след като се е запознал дали имаш заболявания,  кой, чисто здравословно, е подходящ  за теб. А не просто да си избираш марка филър по телефона. Така че , задължително трябва да имаш консултация очи в очи.

Summersunsun , това което си писала звучи вярно и логично, НО :
1. Повечето от пишештите тук са имали поне една интервенция, така че да се минава през някакви Бог знае какви разяснения, често, не виждам смисъл от това. Peace
2. За какво здравословно състояние говориш? Само ако имаш някакви разязвявания в съответната област има противопоказания. Да не би да ходиш с ПКК  + ЕКГ + Бог знае още какви изследвания на дерматолог който ще поставя филър с ХК?
3. Дали този ефект ще ми подхожда го определям аз, а не този, дето ще ми го прави.
4. Филърите, въпреки множеството си имена са по-твърди (елансе) или по-меки (теосиал)
Другото е, че всеки специалист сам решава с какви филъри да работи. Според неговите предпочитания.
5. И да, аз ще си избера филъра. Не някой друг. Има предостатъчно инфо в нета за всеки един от тях.
6. Да, консултацията очи в очи е задължителна. Поне да видиш дали ще си допаднете, имате ли еднакви виждания по въпросите, но тук става дума за нещо съвсем различно. Не може да не ти кажат цена за еди кой си филър. За мен хич не е нормално. Все пак не всички сме от София. Peace

MayyaI има  значение здравословното състояние, ако даден пациент страда от автоимунно заболяване, се прави тест за антителата в организма му и тогава се преценява как да се процедира. Също така на бременни не се слага филър и ботокс.
По въпроса за цените се дава диапазон, защото може да се използват различни филъри зависимост от ефекта, който се търси, което може само след консултация да се разбере.

Момичета, разбирам желанието ви да помогнете, ама както казва баба ми "пресолявате манджата".
Не ми е известен случай някой да е отишъл за филъри/ботокс/конци, а да са му поставили диагноза - автоимунно заболяване.
Въпроса какво се слага на бременни и какво не, е обект на докторска дисертация.....
И най-важното : не може да има ценови диапазон за 1 вид филър със съответните кубици. Wink защото разговорът тръгна от това. Peace

Скрит текст:
Нещо явно не съм се изразила правилно, не казвам, че отиваш на дерматолог за да ти постави диагноза - автоимунно заболяване
 , а че е важно да те разпита за здравословното ти състояние и да ти обясни подробно какви са позитивите и негативите от дадена процедура и какво е подходящо за теб. [/size]

bouquet 1001%

Даже предлагам да го сложим на 1 - ва страница. Даже дори на всяка страница. Hug

# 257
  • София
Момичета, някоя от вас да е правила устни в Скин Системс с ваучерите, които от доста време са пуснали? И съответно-отзиви да даде...  Flutter

# 258
И аз се интересувам от процедури за коляно.
Кой филър за устни препоръчвате -Теосиал кис и Жуведерм  Ултра Смайл ,че е 0,550 а теосиала е 1 мл,пък искам малко да сложа..Може и друг да препоръчате и също така ако някой има цени за Варна.

mimozata за коленете мисля, че най-добре би помогнала лазената липосукция. Тя действа по-насочено към малките области, каквито са коленете. Може да премахне бъбунки от мазнинки, ако ги има, да стегне кожата, дето често се отпуска точно там. А и не иска някакво особено възстановяване. Виж тук https://www.ofertomat.bg/Bez-bolka-Lazerna-liposuktsia-samo-za-3 … ystems-p4603.html Аз често гледам в офертомата, преди имаше и добра оферта само за определени зони. Ако искаш направо звънни и питай само за колене.

# 259
  • в 1001-та нощ
Такава процедура искам за бричовете Simple Smile Ама ще мине време да посъбера парички  Party

# 260
Коленете и на мен са ми проблем, но сигурно ли е, че няма да се възвърне видът им отпреди операцията? Има ли някой, който се е оперирал?

Струва ми се, че на повечето холивудски актриси са им правени такива операции, не може да имат такива колена
Скрит текст:

никакви упражнения според мен не могат да постигнат такова коляно Rolling Eyes

# 261
  • в 1001-та нощ
На колко години е тази жена? Нямам големи наблюдения по въпроса  newsm78 и до момента само на спорт съм залагала. Хубаво е, обаче ... грижите да са преди проблемът да се появи. Една позната ме заразпитва наскоро по въпроса и се вторачих и аз - та един масаж, който правя на бедрата с едно вибриращо - започнах да правя и около коленете Simple Smile

Скрит текст:

# 262
За Ева Лонгория ли питаш - на 41 е. При мен не бих го нарекла проблем, винаги съм имала повече месце около капачката на коляното, структура.

# 263
  • в 1001-та нощ
Еми, значи сме набори - горе-долу с нея Simple Smile Вероятно е до ген при теб.

# 264
  • България-Швейцария
За съжаление опира и до анатомични особености.
При бедрена кост, разположена под такъв ъгъл например няма кой знае какво да се направи.

# 265
Хм, не съм се замисляла, че може да е от бедрената кост, но сигурно затова по друг начин е разположен мускулът и съответно мастните депа.

# 266
Според мен на Ева Лонгория е стара снимката, сега е по-пищна.
a.l.e.n.a, изглеждаш невероятно, браво, не виждам никакви бричове, не ти давам поцече от 25 г.  bouquet

# 267
Какво значение има дали снимката е по-стара? Говорим за вида на колената, не за килограмите на Ева Лонгория.

Ето да се види по-ясно, какво имам предвид

Скрит текст:

Скрит текст:

Това според вас постижимо ли е с липосукция, защото според мен само така може да имаш такова коляно, без грам мазнина и кожа?

# 268
  • България-Швейцария
Според мен трудно, зависи си от формата на крака.
Ако е мастно натрупване ще се получи, иначе не мисля.
Тази снимка ми е от най-кльощавия период, не съм сигурна че и 45 кг имам, това отстрани си е просто кокал/ хрущял.
Скрит текст:
Съжалявам, че така изрязана, но има много други хора на снимката, на които няма да им е приятно да ги развявам из нета.

# 269
  • в 1001-та нощ
Vespova, благодаря, но се нижат годинките ...  Blush

Сега, като Ви чета, хм, никога не съм гледала така по темата, но явно наистина е до структура. Аз за бричовете, които ме побъркват съм убедена, че със спорт не става - структура е, ген. Има пълни хора - нямат. Аз си ги имам още от хормоналното съзряване. Широка съм в таза - имам си ханш, талия ... и бричове Sad Мога да ги минимизирам, но ликвидацията завинаги е друга тема.

Шелли, ето ги моите - търсих специално снимка да се вижда, като при нея. Нямам липосукция там. Явно е просто ген. Не знам при нея дали е природа, но има хора и с такива колене.  На моите никога не съм им обръщала внимание, освен веднъж, като бях травмирала едното при тренировки  Laughing Явно, като си имаш нещо - не го цениш ... направо не го забелязваш Crazy

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт