Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 413
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Шелли костната структура е определяща, но те разбирам за какво говориш. На мен с годините ми се натрупа целулит нат коляното, от вътрешната страна даже имах леки стрии, реших проблема с мезотерапия и масажи.

# 271
a.l.e.n.a от снимката и аз не бих казала, че имаш излишни бричове Simple Smile , та предполагам по-скоро искаш да се контурират. точно за такива детайлни неща мисля, че лазерната липосукция е най-пропъчителната. е, и класическата,  може би, но лазерната е по-неинвазивна.  Ултразвуковата май е добра за по-общи площи. Аз с ултразвук съм третирала успешно капиляри.

# 272
  • в 1001-та нощ
Да, точно така - и аз съм с такава нагласа Simple Smile Чела съм за промени в храненето, които биха имали уж ефект, но не ми е идеята да отслабвам -  веднага ми се изписва и на лицето, и то в отрицателен аспект ....

Все пак съм решила да предприема някои мерки и ще наблюдавам, но чудо не очаквам. Мотивацията ми е толкова силна, че претренирах  Crazy и започна да ми се обажда дясното коляно ... Sad Сега искам-не искам - ще внимавам в картинката и ще намаля темпото Simple Smile

Лазерната липосукция - гледах 3000 лв беше с ваучерите в Скин Систем - някой тук пусна линк. Пак солидна сума (над 4000 лв) беше и за лазерна липодистрофия при Н.Георгиев, но там няма аспириране на мазнините. Нямам ги сега парите, изплащам други здравни теми ... иначе - да съм се задействала веднага Simple Smile

# 273
Алена,  чудя ти се как си откриваш кусури там където изобщо ги няма.  Тялото ти е перфектно  Flutter

# 274
  • в 1001-та нощ
Ами колкото по-добри резултати постигаш, толкова повече те вбесяват малките несъвършенства и ти избождат очите. Абсолютно мога да си живея и без нещо да пипам, с дрехи всичко се скрива, ама нали знам ...  Всичко е в главата, така да се каже Simple Smile

# 275
Да, точно така - и аз съм с такава нагласа Simple Smile Чела съм за промени в храненето, които биха имали уж ефект, но не ми е идеята да отслабвам -  веднага ми се изписва и на лицето, и то в отрицателен аспект ....

Все пак съм решила да предприема някои мерки и ще наблюдавам, но чудо не очаквам. Мотивацията ми е толкова силна, че претренирах  Crazy и започна да ми се обажда дясното коляно ... Sad Сега искам-не искам - ще внимавам в картинката и ще намаля темпото Simple Smile

Лазерната липосукция - гледах 3000 лв беше с ваучерите в Скин Систем - някой тук пусна линк. Пак солидна сума (над 4000 лв) беше и за лазерна липодистрофия при Н.Георгиев, но там няма аспириране на мазнините. Нямам ги сега парите, изплащам други здравни теми ... иначе - да съм се задействала веднага Simple Smile

от Скин Системс има и по-ниски цени- виж, пада на 2400 , а някой път може и повече https://www.ofertomat.bg/perfektno-talo-chrez-klasicheska-liposu … ystems-p3720.html . Тази е била три симетрични зони и показват точно за бедра, но в момента е изтекла. Следи ги, сигурно скоро пак ще пуснат подобна.

# 276
  • Plovdiv, Bulgaria

Благодаря bouquet  Да,точно така беше и нейното миииииии зависи Joy

слагала съм си различни видове филъри, от 440 и от 650 и трябва да кажа, че има разлика
1. като болезненост, защото по-евтините болят повече
2. като усещане, по-скъпите се сливат някак с кожатаа, а по-евтините може и бучки да усещаш

така че момичета ЗАВИСИ !  newsm60

# 277
  • Plovdiv, Bulgaria
Цитат
Различните филъри имат различна цена. Не виждам нищо странно в това
Това е ясно на всеки.  Но повечето естет.  центрове имат ценоразпис или ако не -могат да ти отговорят кой продукт каква цена е.
Когато обаче питаш за филър поставян от специалист от Хил това не е така  - нито от салон,  където са гост лекари знаят,  нито при запитване  Валянова им връща отговор,  нито служителя,  който вдига телефона на Хил може да отговори конкретно,  нито във фб отговарят конкретно.
Процедурата е: записваш се за преглед и после разбираш каква е цената.  В студио извън Сф - първо си поръчваш какъв филър да носят /ако имаш изисквания де,  ако не  ще ти препоръчат теосиал/ и пак ще ти кажат на прегледа какво дължиш.
На мен ми костваше 2 дена разговори в търсене на цена за Жуведерм 4 1 мл. Така и не казаха с какви пари да тръгна за този преглед. 
Трябваше да си взема 800лв да се подсигурява, че все ще вляза в ценовия диапазон. Но аз не съм такъв тип клиент.

Изключителна политика и търговска практика,  няма що Mr. Green

навсякъде има ценоразпис, освен това ти решаваш какъв филър да ти сложат. защо да носиш 800, ако искаш най-евтиния филър? в края на краищата става въпрос за хиалуронова киселина и макар да има разлика в качеството ефектът горе-долу е един и същ. по-важно е кой ще ти го постави, аз поне така мисля. както съм написала в друг пост по-евтините повече болят и са по-неравномерни, но като казвам неравномерни значи само ти да можеш да си усетиш бучиците, а не да си крива в устата.

# 278
a.l.e.n.a, не виждам никакви несъвършенстава да имаш, направо се подтиснах като гледам снимките ти.  #Crazy
И природата е била щедра към теб, издължени крайници с фини глезени.

Eli_ivanova70, аз имам друг подход, като отида на консултация, очаквам лекаря да ми препоръча какво е подходящо за мен. Моята лекарка работи само с качествени продукти на приемливи цени, така че не  правя компромиси.

# 279
  • Plovdiv, Bulgaria

Eli_ivanova70, аз имам друг подход, като отида на консултация, очаквам лекаря да ми препоръча какво е подходящо за мен. Моята лекарка работи само с качествени продукти на приемливи цени, така че не  правя компромиси.

те всички филъри са качествени, говорим за най-известните марки, но и сред тях има различни цени. ставаше дума за различни цени при филърите и аз споделих опит, иначе лекарят най-вероятно ще препоръча скъпия филър и на него му е по-удобно да го слага. и ти и той - доволни.

# 280
Знаете ли кой работи с филъри на Restylane? Навремето ги пробвах в Париж и ефектът е по-добър отколкото на другите филъри - Аllergan не са лоши, но ефектът не издържа толкова време.

# 281
Знаете ли кой работи с филъри на Restylane? Навремето ги пробвах в Париж и ефектът е по-добър отколкото на другите филъри - Аllergan не са лоши, но ефектът не издържа толкова време.
Моят дерматолог работи с филъри на  Restilane, Juvederm, Princess, но аз предпочитам Juvederm и съм доволна от резултата.

# 282
Здравейте, не съм писала от ужасно много време, но успях да прочета последната и предпоследната тема Simple Smile

След месец се прибирам в БГ и по стечение на обстоятелствата, имам едни 500 лв капаро в Аесте клиник, които трябваше да са за операция, която не мога да направя. За мое учудване се съгласиха да ми прехвърлят парите в дерматологичната клиника и да ги употребя за каквото си поискам.
Жест от клиниката между другото, който оценявам.  

(Защото прочетох по-напред, че някои се възмущават, че Стоянов не иска да им вземе парите. Даже довода, за по-скъпите операции не го разбрах. Наистина не разбирам, защо един доктор би отказал операция, от която ще получи пари, за да направи по-скъпа! Той не Ви предлага по-скъпа процедура. Аз ако съм лекар и си държа на реномето не бих направила операция или процедура, която няма да има резултат и да имам недоволни клиенти. Това отклонение, да пофилософставам Simple Smile)

Денкова аз не я харесвам, нямам добри впечатление от нея, но като специалист не знам, защото не съм си правила нищо при нея.

И питането ми е, ако някой знае - дали е добра с филърите? Устни, по-конкретно?

# 283
Аз съм един много доволен клиент но от друг лекар,след грубия отговор на аесте преди 2 години, интересно че продължават в същия дух, на мен ми се струва че това е заради един вид безплатната консултация.

# 284
Самсара аз просто се мъча да си обясня подигравателното отношение на Стоянов.И тъй като не съм била пациент на клиниката няма как отношението да е лично,остава да потърся финансов мотив...Според мен един лекар,би предпочел при запълнен график,този график да бъде запълнен от по-скъпи интервенции.
Учудването ми се дължи най-вече на факта,че явно не държи толкова на реномето си,за да отблъсква потенциалните си клиенти,би могъл просто да каже -съжелявам графикът ми е запълнен,за дълго време,а относно процедурата -стандартна процедура ,както и аз се възприемам за стандартен пациент с 6-7 излишни кг,разположени на трудни за отслабване места...Но да ми препоръча диета и спорт Shocked #Cussing out #Cussing out
Наоми ще споделиш ли какво си си правила и кой е лекарят,от който си доволна?

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 00:19 от Patence

Общи условия

Активация на акаунт