Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 357
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
a.l.e.n.a Т.е., кожата се разтяга малко, за да поеме новия обем?
Ако е така, означава ли, че после те задължава винаги да трябва да слагаш през определен период, за да стои попълнена тази кожа? Т.е., после ако няма винаги филър да седи неестествено?

# 361
  • в 1001-та нощ
Да, но кожата е еластична Simple Smile То при една бременност колко се разтяга и после се прибира, та при устните изобщо няма увисване, след резорбцията на филъра  Blush  поне при моите Simple Smile

# 362
При устните няма увисване, но има психологически момент, на хубавото лесно се свиква и после трябва да се поддържа. Има и друг момент, при някои жени се появява набраздяване над горната устна, което се коригира с попълване на устната и като се резорбира филъра пак се появяват. Simple Smile

# 363
При устните няма увисване, но има психологически момент, на хубавото лесно се свиква и после трябва да се поддържа. Има и друг момент, при някои жени се появява набраздяване над горната устна, което се коригира с попълване на устната и като се резорбира филъра пак се появяват. Simple Smile

От това нищо не разбрах? Какво набраздяване, какво попълване  Crazy

# 364
Като се замисля, наистина, ако има повече обем в горната устната, крайчетата може би се повдигат и тогава, може би, прави някаква чупка в околната кожа извън устните. За това ли става дума? И с какво се попълва или оправя това? Допълнителна процедура ли се търси?

# 365
Искам да ви споделя,че си направих ултразвукова липосукция на корем,паласки и гръб и първите ми впечатления са,че е доста по-безболезнена от класическата (сравнявам с това,което знам от приятелка,правила си класическа).Три дни след операцията имам лек дискомфорт,но силните болки преминаха в първите 24 часа.Разликата,доколкото разбрах е,че мястото на изсмуканата мазнина се запълва с течност,която се изхвърля от организма по естествен път в седмиците след операцията.

# 366
  • в 1001-та нощ
Честито Simple Smile Разкажи по-подробно, моля Simple Smile

# 367
Благодаря bouquet
Правих я в петък и все още няма видими резултати,тъй като ми премахнаха 4л мазнини,чието място е запълнено от течност,която започва да се изхвърля от тялото след първата седмица по около 500мл на седмица.Синините са малко ,имам 6 разреза,по около сантиметър.
Ако имаш конкретни въпроси,ще отговоря с удоволствие  Simple Smile

# 368
  • Пловдив
Къде си прави процедурата,при кого и каква е цената?Някакви стягащи колани или подобни носят ли се след това?

# 369
В Брюкселска клиника ,цената за 4 зони +анестезия и стягащ корсет е 2400 евро.Носи се стягащ корсет 6-8 седмици,като първата седмица по 24 часа,което в момента ми причинява най-много неудобства Mr. Green

# 370
Самсара, с възрастта от носа към  горната устна се появяват бръчки, като ветрило, "набраздяването" си е мой термин, получавало се от загуба на мастна тъкан или нарушаване на костната структура на устата. При приятелка се получи след раждане, така че възрастта не е единственият фактор. Simple Smile

# 371
  • в 1001-та нощ
Patence  Hug благодаря Simple Smile Значи ултразвукова и инвазивна - т.е. мастната тъкан се разрушава с ултразвук и им аспирация.

4 литра ми се виждат много - предполагам включва и течността, която вкарват - до колкото съм чела - разбиват мастната тъкан, вкарват течност и така аспирирт заедно твоята и вкараната. При теб и допълнително е имало течност, която е останала, но все пак - тези 4л едва ли са само твоя течност Simple Smile Така си мисля Simple Smile

# 372
Алена доколкото разбрах 4л са само мазнини,а течността заема мястото им,предполагам е свързано и с усещането за болка.Тук практиката е да оставят контейнерите с изсмуканата маса  в стаята на пациента ooooh! та я видях и мисля беше само мазнина.

# 373
  • в 1001-та нощ
Ами ти не коментираше ли, че няма много излишъци при теб? То и аз моите - си мисля, че са малко количество, ама кой знае какво може да се изкара  Mr. Green

# 374
При мен почти всичко от което бях недоволна се беше натрупало в един пояс около корема (лекарят твърди,че съм предлазположена да трупам в горната половина на тялото).

Общи условия

Активация на акаунт