Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 341
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте,моля ако някоя си е слагала мезо конци да сподели при кой лекар и какви са резултатите.благодаря

# 376
Здравей, поставяха ми мезоконци в края на февруари. по два зъбчати от двете страни. При мен има лек повдигащ ефект, доволна съм. Слага ми ги Д-р Денкова.

# 377
Като се замисля, наистина, ако има повече обем в горната устната, крайчетата може би се повдигат и тогава, може би, прави някаква чупка в околната кожа извън устните. За това ли става дума? И с какво се попълва или оправя това? Допълнителна процедура ли се търси?

Като се коригира горната устна, понякога се решава проблема с назолабиалните бръчки, ако питаш за това.

Patence честито, значи от раз си свалила  4кг. Simple Smile

# 378

Patence честито, значи от раз си свалила  4кг. Simple Smile

Мерси bouquet

# 379
Patence, бързо възстановяване....  Peace Мутуалитета тук връща ли някакви пари от тези пластични и естетични интервенции? Аз се интересувам от опъване кожата на бедрата, че забелязвам леко отпускане и ме дразни... А това предполагам със спорт и каране на колело няма да се оправи....  Mr. Green

# 380
Лунна,благодаря.За съжаление,моята информация е че не връща. Mr. Green Доколкото знам,ако има и здравословна причина би трябвало,но от разговори с приятели,разбирам,че на никого не са връщали...

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 08:09 от Patence

# 381
Patence, благодаря... bouquet
Ако ми потрябва клиника, ще ти пиша на лични да ми кажеш коя е твоята... Peace

# 382
Вече и аз мога да се похваля с първата си корекция на устните. Simple Smile По съвет на лекарката,  сложихме малко ХК, само за освежаване, доволна съм от резултата,  беше ме страх да не ме боли , но като ми сложи обезболяващия крем е напълно поносимо. Исках и снимки да кача, но нещо не ми се получава, ако знаете как, кажете.

# 383
Здравейте! Чета ви редовно, много полезна информация давате, за което благодаря.  bouquet
Аз преди седмица си сложих ботокс между веждите. На 30 години съм, но имам огромна и дълбока бръчка, която се вижда и без да се мръщя. Резултатът за сега е около 30 % и то само когато се намръщя. При спокойно лице си е както преди, пак си се вижда бръчката. В събота ще ходя да ме види докторката, каза че ако трябва ще ми сложи още безплатно. Ще видим, може пък само с ботокс да не се става при мен....

# 384
Здравейте,моля ако някоя си е слагала мезо конци да сподели при кой лекар и какви са резултатите.благодаря
Наскоро гледах снимки-  една дерматоложка е моделирала лицето на 26г момиче с мезо конци Барб- момичето е заприличало на кон в лице, много изпъкнали скули....

# 385
Здравейте! Чета ви редовно, много полезна информация давате, за което благодаря.  bouquet
Аз преди седмица си сложих ботокс между веждите. На 30 години съм, но имам огромна и дълбока бръчка, която се вижда и без да се мръщя. Резултатът за сега е около 30 % и то само когато се намръщя. При спокойно лице си е както преди, пак си се вижда бръчката. В събота ще ходя да ме види докторката, каза че ако трябва ще ми сложи още безплатно. Ще видим, може пък само с ботокс да не се става при мен....

Изчакай още няколко дни преди да слагаш още, пълното действие на ботокса се усеща след 14-15 дни.

# 386
Наскоро гледах снимки-  една дерматоложка е моделирала лицето на 26г момиче с мезо конци Барб- момичето е заприличало на кон в лице, много изпъкнали скули....

Коя е тази дерматоложка?

Пишете имена. По-лесно е да събираме информация като пишете имена на докторите. Всместо да питаме по сто пъти - при кой? Simple Smile

# 387
Д-р Грозева в Русе

# 388

Благодаря  Peace

Аз искам мезоконци, но за брадичка  Thinking
Слаба съм, но явно имам отпускане или структурата ми е такава и имам лека двойна брадичка и направо ме вбесява. А не ми се оперира, и си мислех за мезоконци.

А на 26 г момиче какво има да й се коригира на лицето не знам. Това е процедура за над 35 според мен. Много избързваме с корекциите  и се месим на природата зорлем.

Последна редакция: ср, 29 юни 2016, 19:03 от Самсара

# 389
Не знам. Според мен преди процедурата беше много красива, след това има нещо грубо и грозно...

Общи условия

Активация на акаунт