Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 11 тема

• 140 338
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Аз съм слагала хиалурон в назолабиални и в устните при Грозева,една приятелка сложи по един Барб конец от двете страни на лицето,за да повдигне увисване и е доволна от резултата.
Може би момичето е нямало нужда,все пак тези конци променят контура на лицето...Но аз съм много доволна от нея,а също и от отношението към пациента-обяснява много изчерпателно.

# 391
Аз също съм доволна от нея- ходила съм за бенки и хим. пилинг. Слага ботокс на шефката ми-резултата е страхотен. Ама при това младо красиво момиче ефекта е обратен...

# 392
Има много случаи,в които прекаляването с подобни интервенции води до обратни резултати (често си го повтарям,че все ми се иска още нещо Joy).Но за Грозева,като дерматолог мога да кажа само хубави неща...

# 393
  • София
При устните няма увисване, но има психологически момент, на хубавото лесно се свиква и после трябва да се поддържа. Има и друг момент, при някои жени се появява набраздяване над горната устна, което се коригира с попълване на устната и като се резорбира филъра пак се появяват. Simple Smile

От това нищо не разбрах? Какво набраздяване, какво попълване  Crazy

Дааа, понякога си мисля, че тук пишат хора от детската градина... newsm78
Няма лошо, ама с такова инфо, и най-вече заблуждаващо...нямам думи.

Patence, честито и от мен!!! bouquet
Видя ли, че както аз писах в Б-я лекарите, които се занимават с "красотата" са хем некадърни, хем скъпчии. Имам много въпроси към теб. На лични, Ок ли е?

# 394
Mayyalблагодаря bouquet
С удоволствие ще ти отговоря Hug
А относно лекарите в Бг,според мен много се надценяват...

# 395
Patence , това  за предразположеността за трупане на мазнини около корема, знам че е зависи също и от хранителните навици и да се избягват преработени мазнини, които ни заливат от почти всичко.

Mucuni, честити устни! Надявам се скоро и аз да те последвам! Колко дни минаха, как ги усещаш като за първи път? Надуто ли е? Странно ли е усещането? Любопитна съм и ще се радвам ако успееш да качиш снимки, пробвай през http://prikachi.com/

# 396
Patence , това  за предразположеността за трупане на мазнини около корема, знам че е зависи също и от хранителните навици и да се избягват преработени мазнини, които ни заливат от почти всичко.

Свързано е и с хормонални промени (на 37 съм,и след силен стрес и едногодишен прием на антидепресанти).В моя случай с това си обяснявам рязката промяна в теглото ми,но съм съгласна,че и трансмазнините от които е трудно да се опазим на 100% влияят...

# 397
Patence Права си, стрес и лекарства са от нещата, които веднага там се отразяват. Но сега поне вече си се отървала от излишното. И съм сигурна, че като намериш начин да релаксираш редовно и хормоните ще се стабилизират.

Сещам се за един въпрос. След липосукцията са се загубили изведнъж мазнини - докторите дадоха ли ти някакви насоки за хранителни режими, та тялото да не реши, че изваденото му липсва и да иска да го компенсира и пак да складира ударно по тези места?
Някой знае ли как стоят нещата е този аспект?

# 398
При липосукцията мастните клетки,които всички имаме се премахват окончателно от дадена област (т.е. оставя се абсолютният необходим минимум,които е между кожата и мускула),така че е малко вероятно да се върне старото положение в същата област.Лошото е,че напълняването по същество е нарастване на мастните клетки,там където ги има-така че ако прекаляваме с храната,ще се увеличат на други места.Все някъде ще отиде излишъка от калории...Когато попитах за хранителен режим,ми казаха че не е необходим като пряко свързан с липосукцията,но ми препоръчаха избягване на бели въглехидрати и храни съдържащи много сол,но това са неща,които всички знаем...

# 399
  • в 1001-та нощ
Патенце, как си? Има ли препоръки за мерки, които да вземеш - кожата да не висне?

# 400
Освен носенето на корсет,нищо друго,но предвид,че се носи 6-8 седмици и това стига Laughing
Една седмица по-късно вече мога да споделя,че болките преминаха още на третия ден,и вече освен лека чувствителност на третираните места от друго не мога да се оплача.Та е почти като процедура за в обедната почивка,както беше писала Laughing

# 401
  • в 1001-та нощ
Браво, много се радвам за теб  Hug bouquet

# 402
 luciernaga благодаря за помоща, надявам се да се видят снимките, днес ми е трети ден, първият ми беше малко странно:

http://prikachi.com/images.php?images/597/8819597N.png
http://prikachi.com/images.php?images/599/8819599W.png

# 403
Здравейте ,моля някой да сподели дали има ефект от RF лифтинг за лице ,има една хубава промоция и 5 процедури ще ми излязат 138 лв,моля спешно ми е ,препоръчвате ли или нямат ефект

# 404
Mucuni Честито, чудесен резултат!!! Устните ти изглеждат доста балансирано!

Patence Вярно, има логика, липосукцията като премахне мастните клетки, реално прословутата "клетъчна памет" не би следвало да е заплаха.
А има ли някакви остатъчни места, които да трябва да се разкарват и донаместват,  примерно с масажи или пък за стягане с мезотерапии?

Общи условия

Активация на акаунт