Забременели след инвитро - тема 22

• 47 124
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
  • България
Да,явно всичко е индивидуално Peace и аз забременях 43кг,сега съм 55,като бебетата са почти 4кг. общо, но се движа съвсем нормално и си върша елементарните домакински задължения,за което съм много благодарна Hug
Иначе и моето едното бебе влиза под дясното ребро,по-скоро рита там и все
 по-често започна да ме боли,понякога се събуждам от болка.д-ра каза"така ще е" Wink

# 286
  • На остров
Лили аз не споря, още по малко твърдя, че казано от теб или някой друг е нрпавилно. Споделих как е при мен, всеки споделя своя опит нали за това е форума  Peace .

Имам колан тип лента, доволна съм, нося го когато имам доста ходене. При седене не ми е много удобен и го свалям.

# 287
Само съм чувала за такъв колан, но даже не знам как изглежда. Аз пък не мога да спя без възглавницата ми за бременни - вече на няколко места я разпарях от размятане нощем и изглежда доста изтормозена.  Mr. Green

# 288
  • България
Оооо,да и аз съм с възглавница,само че е обикновена - ниска и мека.подпирам корема с нея и я премятам от ляво надясно.

# 289
Момичета....от едно-две места чух, че не се препоръчвала кола маска на триъгълник в начална бременност. Моля ви да изразите вашето мнение и опит по въпроса!

# 290
Момичета....от едно-две места чух, че не се препоръчвала кола маска на триъгълник в начална бременност. Моля ви да изразите вашето мнение и опит по въпроса!
Наистина не се препоръчва, защото уж водела до контракции така ми каза лекаря, но аз на своя глава продължих да си правя, с уговорката че ако имам контракции или някакви болки веднага спирам. Затова незнам какво да те посъветвам, аз все още си правя а съм в средата на 8 месец, но от 7-я си правя на 10 дни за да няма такава болка.

# 291
Аз си я правя от пет години насам всеки месец, болката всеки път ми е различна, не знам причината. Сега искам да отида, чувствам се добре. Не съм занимавала док с такъв въпрос затова реших да питам вас.

# 292
Аз си я правя от пет години насам всеки месец, болката всеки път ми е различна, не знам причината. Сега искам да отида, чувствам се добре. Не съм занимавала док с такъв въпрос затова реших да питам вас.

Аз си правих и нямах проблем. Но от 22 г.с. Съм с контракции, дори лежах в болница на системи и вече не смея да си си правя, умирам от страх да не стане нещо. Сега действам с бръснача, нямам друг избор.

# 293
  • гр.София
Утре съм на фетална морфология и понеже ми е за първи път искам да попитам с коремен ехограф ли я правят (не ми се смейте Embarassed)?

# 294
  • България
С коремен Peace
Кола маска и аз на своя глава и с двете бременности,но наистина казват,че може да предизвика контракции. Напоследък с еоилатора.

# 295
  • София
Утре съм на фетална морфология и понеже ми е за първи път искам да попитам с коремен ехограф ли я правят (не ми се смейте Embarassed)?
да, но има вероятност и вагинален да ползват за малко.

# 296

На първата ФМ, в 12 г.с , понеже бебето беше застанало в поза, която не беше удобна за коремен, ми я направиха почти цялата с вагинален. Дори ме караха да танцувам 10 мин ламбада в кабинета:))втората ФМ ми я правиха с коремен, но накрая ,за да измери шийката ,пак ме гледа на вагинален. Така че е възможно и на двата ехографа да те види.

# 297
  • гр.София
Благодаря ви много Hug

# 298
Ако нямаш изрична забрана от док не е проблем. Аз съм козметик и в практиката си съм правила кола на много бременни. Но при всеки е строго индивидуално. Преди процедурата пийни 2 таблетки но шпа и виж как ще ти се отрази, като козметика трябва да е наясно с положението ти. Аз от началото на бременноста спрях с колата и съм само на бръснене защото съм с контракции. Само незнам как ще продължа с бръснача защото от шкембо вече нищо не виждам и резултата е плачевен  Rolling Eyes

# 299
Аз от началото на бременноста спрях с колата и съм само на бръснене защото съм с контракции. Само незнам как ще продължа с бръснача защото от шкембо вече нищо не виждам и резултата е плачевен  Rolling Eyes

Мда, аз вече нищо не виждам и се бръсна с огледало - положението е плачевно.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт