След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 23 086
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
Благодарско за новата тема  bouquet bouquet bouquet
А да рипнем сега  newsm44 за сезон две, макар че знам, че ще е тюрлю гювеч, знам, че ще е лека бозичка, но толкова се радвам, че ще гледаме Дефмер ли...Елбар ли...времето ще покаже  Hug
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 166
# 167
  • По света и в нас.
Да се запиша в новата тема,че не можем да ви издирим. bouquet
Значи това за 100 серии от рускините се оказа вярно и ще има втори сезон. Party
Не схванах много какво толкова се коментира тази снимка  Thinking 
[/color]

# 168
smile3521 Такааа и след тези снимки, кой ще повярва, колко Гупа обича Елчин  rotfImbo няма нормална жена, след такъв поглед на севгилито, да изпитва симпатии към обекта на неговите симпатии  Mr. Green

# 169
Голямо скачане Mr. Green с тоя рейтинг е нормално 2 ри сезон да има  Peace нищо неочаквано Laughing

# 170
Биби, че погледа му е същия  Mr. Green

# 171
Голямо скачане Mr. Green с тоя рейтинг е нормално 2 ри сезон да има  Peace нищо неочаквано Laughing
Абе имахме нужда от потвърждение  Naughty Mr. Green Joy

Само рускинчетата да не са си го измислили и да ни попарят  Mr. Green

# 172

Ма няма как да изпуснат двойката дет направи такъв фурор Peace да не са луди Laughing

# 173
smile3521 Такааа и след тези снимки, кой ще повярва, колко Гупа обича Елчин  rotfImbo няма нормална жена, след такъв поглед на севгилито, да изпитва симпатии към обекта на неговите симпатии  Mr. Green
Ние  Mr. Green
Аз ви казах защо е сънувала Сървайвър  hahaha  иска да се бори с рижия тигър  hahaha  и да оцелее във връзката си  hahaha
Кат дежа вю й е тоя сън хаха

# 174

Ма няма как да изпуснат двойката дет направи такъв фурор Peace да не са луди Laughing
Бе те по принцип там всички са шашави Joy Joy та за това се притеснявахме Joy

# 175
# 176
Последвах сигурно 300 профила за сериала, сега да видим ще има ли интересни неща или после трябва да си играя да ги махам hahaha hahaha hahaha

# 177
Последвах сигурно 300 профила за сериала, сега да видим ще има ли интересни неща или после трябва да си играя да ги махам hahaha hahaha hahaha

Хахаха е какво интересно искаш сега Joy

# 178

Ми някои пишат яки туитове ма  hahaha hahaha hahaha Та се спуквам от смях  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 179

Ми някои пишат яки туитове ма  hahaha hahaha hahaha Та се спуквам от смях  hahaha hahaha hahaha hahaha
По яки от на Кита  Shocked Joy

Общи условия

Активация на акаунт