След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 23 125
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Сис слагай крилата и да отлитаме  Mr. Green
Девримката и той с Кюса на главата хахахах дебне дебне тя

# 241
# 242
Е на Абла що не й взе едни  Heart Eyes или ще я закачиме за нас хаха

# 243
Така по-добре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 244
Е, аз съм се качила върху нея ма. И тя лети  Party Joy

# 245
Хаха е как можа ма Joy направо й се качи на главата  hahaha

# 246
Kansersiz Yaşam Der. @KansersizYasam  2m2 minutes ago View translation
15:20 itibariyle 600 sms'i aştık. Cansınız KA Ailesi #kiralıkaşk #sislietfal #yasayanbilir #4381

600 смс-а са изпратени вече Party Party Party Party

# 247
Какво правят тези хубавци - сценария ли четат, прегръдка ли репетират? Mr. Green

# 248
Какво правят тези хубавци - сценария ли четат, прегръдка ли репетират? Mr. Green

Репетират Дани  Mr. Green
Професионалните погледи и прегръдки  Joy

# 249
Скрит текст:

Репетират Дани  Mr. Green
Професионалните погледи и прегръдки  Joy
Оле, за такава прегръдка хич не очаквах такава репетиция.  hahaha  Казва режисьорът "Прегърни я през кръста", той я прегръща и край. Колко ли репетиции са имали за събаряне на ябълките, чупене на захарницата, нежно присядане върху пианото и т.н.? Mr. Green

# 250
Скрит текст:

Репетират Дани  Mr. Green
Професионалните погледи и прегръдки  Joy
Оле, за такава прегръдка хич не очаквах такава репетиция.  hahaha  Казва режисьорът "Прегърни я през кръста", той я прегръща и край. Колко ли репетиции са имали за събаряне на ябълките, чупене на захарницата, нежно присядане върху пианото и т.н.? Mr. Green
Е как бе Joy това е много важно Joy
Сложи си ръката там,па свий пръсти,погледни натам,па насам,па гледай по влюбено и така Joy докат го докарат погледа  hahaha

# 251
# 252
# 253
Благодаря за новата тема!  Hug  newsm51

Мисля си,че ни очаква интересен епизод.  Peace

# 254
  • Perla
Ох, здравейте! Мислех, че съм изгоряла! От снощи, когато имаше при нас такава буря, дъжд, градушка  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! направо сухо място не остана и земята беше цялата в лед, та по тези причини останахме без интернет! И така цял ден!Малееее, добре че са го оправили вече  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт