След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 22 491
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
Ако в Кюса е намерил майка си, оставете тая работа  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Може събитието да предполага забрадка  newsm78

# 31
На заден план има незабрадена жена, а ми се струва, че поводът е щастливо събитие. Столовете не са ли нещо в бяла дантела. newsm78

От официалната туитър страница на филма - Йомер къде отвежда Дефне?

# 32
  • София
На мен ми стана едно хубаво като видях майката на Боре. Човекът е израснал с такава майка, защото нали се връщат в Турция след развода на родителите му и той живее само с майка си (ако не бъркам историята му с нечия друга). Не може такава жена да не е оставила в него уважение към скромността и сдържаността. Може и затова да не се е оженил досега, не е намерил скромната и сдържана жена. Thinking
Според мен я е намерил, но още не го признава, или я чака тя да признае, не знам, ще видим!

# 33

Ооо, ето го мазератито  Party Party Party

# 34
Още една снимка на майка му. Името й трябва да е Гюлай! Хубава жена!

# 35
Йо дали е с новата кола. newsm78

# 36
Ако в Кюса е намерил майка си, оставете тая работа  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Може събитието да предполага забрадка  newsm78
Терко не е събитие, комшийката ми е същата забрадена и в домашна обстановка е така.. имаше преди снимка на бабата и дядото та там бабата беше забрадена... Снахите ще са скромни  Mr. Green ни Елка се вписва а още повече Кюса в картинката  Mr. Green

# 37
Забрадена, незабрадена, родила и е възпитала страхотни деца  Peace

Най-хубавото е че Борето има уважение към жените  Peace

# 38
На мен ми стана едно хубаво като видях майката на Боре. Човекът е израснал с такава майка, защото нали се връщат в Турция след развода на родителите му и той живее само с майка си (ако не бъркам историята му с нечия друга). Не може такава жена да не е оставила в него уважение към скромността и сдържаността. Може и затова да не се е оженил досега, не е намерил скромната и сдържана жена. Thinking

Че какво и е на жената  newsm78 Как разбрахте, че е скромна и сдържана  newsm78 Забрадката не го предполага по дефиниция  Naughty

# 39

Ооо, ето го мазератито  Party Party Party

Мазератито отвежда Дефне.
Йомер не е издържал да  са скарани  и я ,,принуждава,, да се  качи, може би е точно след като  вървеше съсипаната  Дефне от снимката  пред офиса . Гледам ,че и тя ,,хич не иска ,,да се качва  Mr. Green
Хубава снимка.

На Баръш майката изглежда доста  млада  до Онур

# 40
  • София

Да се карат вкъщи на спокойствие. Laughing

# 41

Че какво и е на жената  newsm78 Как разбрахте, че е скромна и сдържана  newsm78 Забрадката не го предполага по дефиниция  Naughty
Нищо не й е на жената, даже ми е много симпатична. Скромна и сдържана - струва ми се такава по излъчването. Все пак е избрала да е забрадена, това е някакъв избор, който говори за предполагаемо предпочитание към поведение, маниер, начин на обличане. Можеше да е по дънки.

Майката на Елка е модерна, но също излъчва някаква скромност и сдържаност. Лелите й също.

Моето е първична реакция в духа на поговорката - "По дрехите посрещат, по ума изпращат." Еми посрещнах ги по дрехите, няма да имам възможност да ги изпратя, за съжаление, освен ако не се подвизават в Туитър като някои други хора.

# 42
Е той нали каза,че е израсъл в някакъв консервативен квартал  newsm78 и от там му е останала малко стеснителността

Боци има прилика с майка си,докато Абиджим е на татю му  Peace преди имаше една снимка в инста на Аби с баща му ама сега я няма  Thinking

Каквато ще да е жената,добра е  Peace
Но не значи,че и те трябва да си вземат забрадени  hahaha  тя и на Аби йенгето кат я гледам не се вписва у фамилията ама кво  hahaha

# 43
  • София
Скрит текст:
Е той нали каза,че е израсъл в някакъв консервативен квартал  newsm78 и от там му е останала малко стеснителността

Боци има прилика с майка си,докато Абиджим е на татю му  Peace преди имаше една снимка в инста на Аби с баща му ама сега я няма  Thinking

Каквато ще да е жената,добра е  Peace
Но не значи,че и те трябва да си вземат забрадени  hahaha 
Скрит текст:
тя и на Аби йенгето кат я гледам не се вписва у фамилията ама кво  hahaha

Искрено се надявам. Peace

# 44

Да се карат вкъщи на спокойствие. Laughing

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт