След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 22 479
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Скрит текст:
Е той нали каза,че е израсъл в някакъв консервативен квартал  newsm78 и от там му е останала малко стеснителността

Боци има прилика с майка си,докато Абиджим е на татю му  Peace преди имаше една снимка в инста на Аби с баща му ама сега я няма  Thinking

Каквато ще да е жената,добра е  Peace
Но не значи,че и те трябва да си вземат забрадени  hahaha  
Скрит текст:
тя и на Аби йенгето кат я гледам не се вписва у фамилията ама кво  hahaha

Искрено се надявам. Peace
Няма такава опасност. Борето вече показа, че няма да е забрадена. Mr. Green Абито си взе модерна сладуранка!

# 46
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Е той нали каза,че е израсъл в някакъв консервативен квартал  newsm78 и от там му е останала малко стеснителността

Боци има прилика с майка си,докато Абиджим е на татю му  Peace преди имаше една снимка в инста на Аби с баща му ама сега я няма  Thinking

Каквато ще да е жената,добра е  Peace
Но не значи,че и те трябва да си вземат забрадени  hahaha 
Скрит текст:
тя и на Аби йенгето кат я гледам не се вписва у фамилията ама кво  hahaha

Искрено се надявам. Peace
Няма такава опасност. Борето вече показа, че няма да е забрадена. Mr. Green

Само да не е с панделка на главата или с някой шал. Mr. Green

# 47
Що бе, Кюспелина може да сложи забрадка  Mr. Green Joy

Йенгето на Аби работи в лаборатория  Laughing Образована жена  Peace

# 48

Но не значи,че и те трябва да си вземат забрадени  hahaha  тя и на Аби йенгето кат я гледам не се вписва у фамилията ама кво  hahaha

Не е задължително да са забрадени, но ми се струва, че нито Кюса, нито Елка имат шанс да станат част от това семейство. Причина - и двете са актриси  ooooh! За голяма част от консервативните родители това е достатъчно  Sad

# 49
  • София
Що бе, Кюспелина може да сложи забрадка  Mr. Green Joy

Скрит текст:
Йенгето на Аби работи в лаборатория  Laughing Образована жена  Peace

Тя тренира с панделките. Mr. Green

# 50
Е той нали каза,че е израсъл в някакъв консервативен квартал  newsm78 и от там му е останала малко стеснителността

Боци има прилика с майка си,докато Абиджим е на татю му  Peace преди имаше една снимка в инста на Аби с баща му ама сега я няма  Thinking

Но не значи,че и те трябва да си вземат забрадени  hahaha  тя и на Аби йенгето кат я гледам не се вписва у фамилията ама кво  hahaha
rotfImbo rotfImbo rotfImboкак пък от една снимка разбрахте че е добра, все едно че лично я познавате  Joy

# 51

rotfImbo rotfImbo rotfImboкак пък от една снимка разбрахте че е добра, все едно че лично я познавате  Joy

Е, нали на Йомер всичко му е великолепно, значи и на Баръш е само цветя  и маргаритки   hahaha  hahaha  hahaha

# 52
rotfImbo rotfImbo rotfImboкак пък от една снимка разбрахте че е добра, все едно че лично я познавате  Joy
От всичките му интервюта си личи, че е добра майка. Дори когато не са го питали е говорил за нея  Peace А от една снимка как пък да преценя, че НЕ е добра?  newsm78 Mr. Green

# 53
  • Още у мъглата ...
Хехооо, добър следобед, мацуранки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ирчоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes Тенкю вери мач за новото покривче  Party Party Hug Hug Hug
Ама колкото по се запролетява, толкова по-бързо изписваме темите Laughing
В цветарския магазин вече са се хванали за главата, не могат ни насмогна Mr. Green
Но пак намериха   Wink Hug

# 54
rotfImbo rotfImbo rotfImboкак пък от една снимка разбрахте че е добра, все едно че лично я познавате  Joy
От всичките му интервюта си личи, че е добра майка. Дори когато не са го питали е говорил за нея  Peace А от една снимка как пък да преценя, че НЕ е добра?  newsm78 Mr. Green
ами именно няма как да прецениш дали е добра или не от снимката както преди малки написахте че е добра, а за интервюта не съм чула досега някой артист или актриса да е казал нещо лошо за родителите си.... А Борко само в едно интервю лично аз съм го чувала да говори за нея и то когато всички си отначало мислехме че ще говори за Кюса  Mr. Green

# 55
Аз май влязох с вратата и забравих  Embarassed

ИРКА  Hug   

# 56
  • Още у мъглата ...
Преди малко ми светна защо може да е в тези цветове облечена Елка/Дефне Grinning Peace

В такива цветове е кампанията за децата против рак Peace

Търся и аз някаква символика Whistling, ама знам ли Grinning

# 57
  • Perla
Скрит текст:
На заден план има незабрадена жена, а ми се струва, че поводът е щастливо събитие. Столовете не са ли нещо в бяла дантела. newsm78

От официалната туитър страница на филма - Йомер къде отвежда Дефне?

Къде я отвеждал! Какво ще ми я заотвежда където и да е! Кой знае какви ги е сдробил на дефилето, че толкоз да се натяга- чак вратата ѝ отваря Ипликчи Великолепни! В туитър предполагат, че ще я води пак на Синановата вила  Laughing Ама той какво си мисли? Че като идат там и всичкото пито- платено! Ще се печеш на бавен огън, сеньор Ипликчи, докато ти дойде умът в главата! малее, серията не съм видяла, пък вече съм му набрала на тоя- гледах преди малко пак снимката, където държи оная за ръката и се е нахилил доволно, и ми е по- черен от дявола. Ама как няма едно момче, с което Дафинка да излезе и да му изгори бушоните на Йомер!

И одеве ми се искаше да кажа, че се надявам тр фенове по някакъв ясен и категоричен начин да покажат, че не искат Гало да е главната героиня в нашия сериал, за да я разкарат най- после. Тая жена ми взе акъла и не мога дори една мислА вече да кажа като хората  ooooh!

Мама ми изглежда симпатична жена, за друго не знам.

# 58
В туитър предполагат, че ще я заведе в гората Емине Ипликчи    Peace

# 59

От това, което съм чела от негови интервюта личи, че уважава и обича майка си, но това е присъщо за турските семейства, пък и в интервю не се говори друго.
Да попитам нещо - направило ли ви е впечатление, че в сериала Йомер върви ПРЕД Дефне, не и прави път, не и отваря вратата, не и държи палтото да го облече и още ред дреболии. И не мисля, че причината е в сценария, просто характерно поведение за Баръш. Ако моите момчета се държаха по този начин, момичетата им щяха да кажат, че не съм ги възпитала добре. Та начин на възприятие. Затова казвам, че не всичко, свързано с Баръш Ардуч трябва непременно да е съвършено  Wink

Общи условия

Активация на акаунт