След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 23 087
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Не съм вярвала, че така ще подскачам, като знам колко ме нерви Мерич, обаче пък като знам, че ще гледам още една година тази красота, и дай боже да дочакаме това, което искаме- всичко ми се оправи! А след тази снимка съм съвсем хепи!
Ето по- добра видимост на малкия детайл- пръстчето на Елчинка. Ама дали е върху ръчичката на Баръшко или само върху костюмчето му, не знам.

според мен дори не е в/у костюма му а по-скоро режисьора и обяснява нещо а тя нали все ръкомаха като говори и най-вероятно само си е вдигнала ръката и отстрани погледнато все едно го е хванала за костюма

# 136
  • Perla
Скрит текст:
newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Не съм вярвала, че така ще подскачам, като знам колко ме нерви Мерич, обаче пък като знам, че ще гледам още една година тази красота, и дай боже да дочакаме това, което искаме- всичко ми се оправи! А след тази снимка съм съвсем хепи!
Ето по- добра видимост на малкия детайл- пръстчето на Елчинка. Ама дали е върху ръчичката на Баръшко или само върху костюмчето му, не знам.

ама пък погледът ,погледът  на Баръш е баш на Йомер.  Grinning[/i]

Баръш си е в ролята бе, Ели! Човекът си е професионалист! И какво да прави, като срещу него грее това слънце? Как да устиска на нейната професионална усмивка! Heart Eyes

# 137
  • София

Ей че сладкииии! Заради такива професионални сетаджийски снимки искам да има втори сезон! Дето се вика, всичко съм готова да изтрая- и Мерич, и Корая с Нера, дори белосаната, само да виждам щастливите им усмихнати лица  Party

Пък Юсо като ги гледа, не на мач, ами в космоса ще иде чак, а Гюпселина ще сложи надпис на Борко"Той е мой!"

hahaha hahaha hahaha hahaha

И аз искам 2-ри сезон, пък и 3-ти ... и колкото повече, толкова повече Laughing Party Party Party Party

И аз искам, и аз искам, колкото повече ги гледаме, толкова по-добре. Единственото което може да ме успокои ако няма втори сезон, е да има Елбар, тогава няма да се сърдим толкова.  Heart Eyes

# 138
  • Perla

Какво му има тука на момчето, бе?  newsm78
Заляха туитър с общата снимка  Heart Eyes

И пуснаха и тази!

# 139
  • На юг от тук
Рускините във всичко намират  сходство.

# 140
Очите са огледало на сърцето! Grinning Може още веднъж да я сложа, нали?

Скрит текст:

# 141
Ееее няма такова щастие значи  Crazy Party Crazy  Crazy

Дано само да не е някоя празна приказка  Crossing Arms

# 142
Очите са огледало на сърцето! Grinning Може още веднъж да я сложа, нали?

Скрит текст:
Ретуйт  Mr. Green

Толко е готина тая снимка,че едва ли някоя ще има против днес да е през пост  hahaha

# 143
# 144
# 145
и малко стари снимки  Grinning

# 146
  • Perla
Ето го съобщението в туит на Боня, но кой е източникът- не разбирам

# 147
Да не почват да ни заливат сега със снимков материал като Чучулигата  Mr. Green

# 148
Вече започнах да се обърквам Йомер ли гледа така или Баръш ей това е професионалист.

# 149
  • Perla
Да не почват да ни заливат сега със снимков материал като Чучулигата  Mr. Green

Верче, това си помислих- нали преди няколко дни ти го беше написала и като видях снимката, си спомних за твоя пост. Хади бакалъм!

Общи условия

Активация на акаунт