След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 23 100
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
В туити се заглеждат в кючук детайла в ръцете на светещия им Joy Joy

И в ръчичката на Елка. Част от пръста й като че ли се вижда върху ръкава на Баръш! Mr. Green Аз не виждам със сигурност!

# 121
  • Още у мъглата ...

"Стилиста"  ooooh! Този, който от както дойде и започна да облича Елка с парцаляци Whistling

# 122
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 ще имаме 2-и сезон (само че са объркали името на компанията  Mr. Green или не )

ДА - ВТОРОМУ СЕЗОНУ!!!

Генеральный директор компании Ay Yapim оповестил о том, что финал сезона Любви напрокат состоится до начала священного месяца Рамадан ( для мусульман ). То есть протянется сезон максимум до середины июня. А после у компании ожидаются новые проекты. Однако, "Любовь Напрокат" будет с нами еще целый год

https://pp.vk.me/c626316/v626316552/33e3/jZphX_iK-EA.jpg

# 123
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 ще имаме 2-и сезон (само че са объркали името на компанията  Mr. Green)

ДА - ВТОРОМУ СЕЗОНУ!!!

Генеральный директор компании Ay Yapim оповестил о том, что финал сезона Любви напрокат состоится до начала священного месяца Рамадан ( для мусульман ). То есть протянется сезон максимум до середины июня. А после у компании ожидаются новые проекты. Однако, "Любовь Напрокат" будет с нами еще целый год

Тъкмо щях да пиша   Днес гледах кои сериали ще спират,май Карагюла е от финализиращите

Ще има втори сезон на Ашка,според тази публикация.Рускините са разяснили за какви се пише

Ди Peace
Скрит текст:

# 124
  • Още у мъглата ...
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 ще имаме 2-и сезон (само че са объркали името на компанията  Mr. Green)

ДА - ВТОРОМУ СЕЗОНУ!!!

Супееер Party Party Party Party Party, ама защо в туити няма нищо още, пък рускините даже са го превели Mr. Green

# 125
Говорится о проектах канала, на летний сезон и новый сезон. Наш сериал будет продолжаться в новом сезоне.

"В этом году на экранах дул ветер Эльчин Сангу. Любовь напрокат, в котором она играет главную роль, один из проектов, который будет на экранах и в следующем году"

# 126
# 127
Говорится о проектах канала, на летний сезон и новый сезон. Наш сериал будет продолжаться в новом сезоне.

"В этом году на экранах дул ветер Эльчин Сангу. Любовь напрокат, в котором она играет главную роль, один из проектов, который будет на экранах и в следующем году"

Еха, супер  Heart Eyes Благодаря, Ди  Laughing

# 128
  • Още у мъглата ...
И веднага сравниха погледа  Joy Joy Joy
Коя как гледа  Wink Laughing

# 129
ooooh! значи белосаната ще я гледаме до края на сезона за да държат зрителите под напрежение

# 130
  • Perla
 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Не съм вярвала, че така ще подскачам, като знам колко ме нерви Мерич, обаче пък като знам, че ще гледам още една година тази красота, и дай боже да дочакаме това, което искаме- всичко ми се оправи! А след тази снимка съм съвсем хепи!
Ето по- добра видимост на малкия детайл- пръстчето на Елчинка. Ама дали е върху ръчичката на Баръшко или само върху костюмчето му, не знам.

# 131
  • Perla
помните ли миналата седмица по това време как бяхме издивяли заради снимката с избелената? Днес- хитри- пуснаха Дефне и Йомер в мазератито, сега пуснаха тази снимка, защото вече от няколко дни в туитър искат селфи на Елка и Баръш и явно това е отговорът.

# 132
  • Още у мъглата ...
ooooh! значи белосаната ще я гледаме до края на сезона за да държат зрителите под напрежение

Ай няма нужда да съм под напрежение Naughty Whistling Whistling Мога да си гледам сериала с кеф и бе пропуск без да съм под напрежение Naughty
Не ми трябва Галово напрежение, ама хич Naughty Naughty Naughty

Хайдиии, баййй, зачезвам ... за сега Party Party Party Hug

# 133
рускините от юни започват да пишат сценария за 2-и сезон  Mr. Green защото не знаели какво ще правят 2 месеца без него и после ще го пращат на Мерич  Joy

# 134
newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Не съм вярвала, че така ще подскачам, като знам колко ме нерви Мерич, обаче пък като знам, че ще гледам още една година тази красота, и дай боже да дочакаме това, което искаме- всичко ми се оправи! А след тази снимка съм съвсем хепи!
Ето по- добра видимост на малкия детайл- пръстчето на Елчинка. Ама дали е върху ръчичката на Баръшко или само върху костюмчето му, не знам.

ама пък погледът ,погледът  на Баръш е баш на Йомер.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт