След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 23 142
  • 747
  •   1
Отговори
# 105

Аз не виждам чак такава елегантност в натрапването Peace Може би тя да си мисли, че е елегантно или даже, че не се натрапва

Tочно това имам в предвид под ,,елегантно,, .
Целенасочено,упорито и скрито без да показва на Йомер истинските си чувства.
 А че е нахално е факт. Как непринудено го хвана за ръката и колко доволна физиономия направи на подиума.Очаквам нещо подобно да направи и на коктейла пред журналистите, лицемерка, да покаже, че са един за друг. И може би това улавя Нериман разлиствайки  списанието

# 106
  • Още у мъглата ...
Божкееее, жива да не бях, ма много е зле този беее ooooh! Sick Sick

# 107
Оф бе, душичките ми те! Не могат да излязат от роля! В Туитър една дама пише, че чичкото отзад развалял картинката! Йок, йок! Чичкото отзад показва, че и извън кадър не можем да излезем от роля, че не следваме съвета на Юни бро да не смесваме реалността с филмите! Баръшчик, не ви снимат, отпусни се! Свий екранната усмивка! smile3521

# 108
  • Още у мъглата ...

Ей че сладкииии! Заради такива професионални сетаджийски снимки искам да има втори сезон! Дето се вика, всичко съм готова да изтрая- и Мерич, и Корая с Нера, дори белосаната, само да виждам щастливите им усмихнати лица  Party

Пък Юсо като ги гледа, не на мач, ами в космоса ще иде чак, а Гюпселина ще сложи надпис на Борко"Той е мой!"

hahaha hahaha hahaha hahaha

И аз искам 2-ри сезон, пък и 3-ти ... и колкото повече, толкова повече Laughing Party Party Party Party

# 109
# 110

hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy ко му е на човека

# 111
  • Още у мъглата ...

Аз не виждам чак такава елегантност в натрапването Peace Може би тя да си мисли, че е елегантно или даже, че не се натрапва

А че е нахално е факт. Как непринудено го хвана за ръката и колко доволна физиономия направи на подиума.Очаквам нещо подобно да направи и на коктейла пред журналистите, лицемерка, да покаже, че са един за друг. И може би това улавя Нериман разлиствайки  списанието

Има нещо, има в това списание, ама я да видим Thinking

И да, абсолютна лицемерка е, това отдавна го доказа Naughty

# 112
ми така е  Joy Mr. Green най-вече Борко опс Йо я гледа професионално
Ми как да я гледа  Mr. Green
Дай Боже все така професионално да я гледа  hahaha

# 113
  • Още у мъглата ...

Ох че хубаво Grinning
Интересно за афтър партито или за изненадата е  newsm78

Ще видиим, що си мисля, че ще е за изненадата Peace

# 114
  • Perla

Скрит текст:

Тоя го скривам, защото не е за гледане! Е, те наистина са вкарали най- големите издънки в тоя сериал- тези, които дойдоха допълнително имам предвид Mr. Green

Скрит текст:

Ей че сладкииии! Заради такива професионални сетаджийски снимки искам да има втори сезон! Дето се вика, всичко съм готова да изтрая- и Мерич, и Корая с Нера, дори белосаната, само да виждам щастливите им усмихнати лица  Party

Пък Юсо като ги гледа, не на мач, ами в космоса ще иде чак, а Гюпселина ще сложи надпис на Борко"Той е мой!"

hahaha hahaha hahaha hahaha

И аз искам 2-ри сезон, пък и 3-ти ... и колкото повече, толкова повече Laughing Party Party Party Party

И ако може- до безкрайността!

# 115
  • Още у мъглата ...

Ко му е, то ко не му е hahaha hahaha hahaha
Кат изсулен овчарин е Mr. Green Joy Joy Joy

# 116
  • Perla

Ох че хубаво Grinning
Интересно за афтър партито или за изненадата е  newsm78

Ще видиим, що си мисля, че ще е за изненадата Peace

Нали снимаха някакъв бал с маски, ама от какъв зор, кой да ти каже? Може оттам да е снимката.

# 117
Скрит текст:
Ко му е, то ко не му е hahaha hahaha hahaha
Кат изсулен овчарин е Mr. Green Joy Joy Joy
Кой пък е този newsm78

# 118
  • Още у мъглата ...
В туити се заглеждат в кючук детайла в ръцете на светещия им Joy Joy

# 119

Има нещо, има в това списание, ама я да видим Thinking

И да, абсолютна лицемерка е, това отдавна го доказа Naughty
Галоша ще се опита да омотае Йо защото знае че Дафа я е страх от нея  да не би да разкрие тайната ,а нашата нали е доверчива и си мисли че белосаната и е приятелка и като я помоли оназ няма да каже  и затова започна да действа ,първо на хълма с тове ние,след това с хващането на ръката  и сега ще видим какво друго е измислила

Общи условия

Активация на акаунт