След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 23 123
  • 747
  •   1
Отговори
# 90

Това чудо трудно си го представям до майката на Баръш #Crazy

Ужас!!!
Тая вещица Кюспелина ли е .....или Фихрет
newsm78

# 91
Тето то има и има дрехи ама новите коликции са от боклук по-голям боклук  Peace  зара не е това което беше преди  Mr. Green  

Абе и така да е  Peace, ама пак нищо не го оправдава оня мръшляк да я облича така Naughty Whistling
 Joy Joy

Изчезвам да спортувам  jump running , до по-късно  Laughing

Ели, не я ли позна неземната красавица Кюспела  Mr. Green

# 92
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

А на вилата нали й каза, че обожава този й вид  Wink Grinning
Може нарочно да е отишла така на работа, да го дразни  Mr. Green Нали му е сърдита  hahaha

newsm47 Може Laughing

Макар че аз имам друга теория за този й вид в следващата серия Grinning
С този вид тя казва: Ето това съм аз, това е Дефне, неподправена и истинска, ти решавай дали ме харесваш такава, дали ме обичаш такава, дали ме искаш такава, дали искаш това Дефне Naughty Grinning Peace

Габи  Peace
Към този истински вид Йо ще трябва да добави ревнивостта ѝ, ината ѝ, хулиганското ѝ поведение, когато някой прекрачи границите на търпението ѝ- изобщо му предстои да види и другата страна на сладкото си Дефне. Синан казва много хубави думи на Ясемин, когато тя му се разкрещя:"Знаеш ли какво е любов? Любов е, когато гледаме без страх тъмните страни един на друг,без да крием, без защита. Ако не си истинска, когато си до мене, за какво съм ти..." Аз тези думи ги разбирам така- значи той, нейният любим, по някаква причина не ѝ е позволил да бъде истинска.

А дали Йомер не е също виновен за това, че Дефне не може да каже истината? Дали ще може той да осъзнае какво е любовта и да погледне любимата си от нейната тъмна страна?

И има едни думи на Исо, когато говори с Дефне за избелената. Според него, ако обстоятелствата се променят, т.е. ако тя се влюби в Йомер / тя вече си е влюбена/, ще проговори, без да ѝ мигне окото. Дано Дефне успее да я изпревари!

PeacePeace

Ще успее Naughty Praynig

Доре  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 93

И има едни думи на Исо, когато говори с Дефне за избелената. Според него, ако обстоятелствата се променят, т.е. ако тя се влюби в Йомер / тя вече си е влюбена/, ще проговори, без да ѝ мигне окото. Дано Дефне успее да я изпревари!

Peace И  допълни ,,Когато човек е влюбен трудно  вижда друго,,
Точно това споделих,  Гало ще се стреми да покори Йомер с всички средства,елегантно без натрапване .За нея любовта на Дефне не съществува,тя вижда единствено Йомер за и до себе си. Именно  това ще е катализатора  да проговори Дефне , да избърза.
Ани и аз не вярвам за втори сезон.Някак си нещата отиват към приключване

# 94
  • Още у мъглата ...

Точно това споделих,  Гало ще се стреми да покори Йомер с всички средства,елегантно без натрапване .За нея любовта на Дефне не съществува,тя вижда единствено Йомер за и до себе си. Именно  това ще е катализатора  да проговори Дефне , да избърза.

Аз не виждам чак такава елегантност в натрапването Peace Може би тя да си мисли, че е елегантно или даже, че не се натрапва, но всичко говори друго Peace
На хълма като го попита "А с нас какво ще стане?" (перифразирам, не помня точно въпроса Peace) ooooh! Никак не ми е елегантно, даже и на Йомко не му дойде елегантно, защото чак си свали очилата и отговори Peace Жестът със свалянето на очилата е, че му е зададен странен въпрос, т.е. "Ти какво ме питаш, моля Shocked" Peace
Натрапчиво и не толкова елегантно беше и хващането на ръката му (обикновено, ако се хваща ръка, трябва мъжът да го направи Peace) Peace
Да не се връщам назад с въпросите, които в никакъв случай нямаше право някой дошъл вчера да му задава Naughty Кой ти пусна смс-а, видя ли се с приятелката си и т.н. И тя се взе за "бро" май  ooooh! Mr. Green

Така че, да, ако й даде, а сигурно Мерич ще й даде възможност да се понатрапва още малко (дано да е малко Whistling Whistling), това ще изиграе ролята Йомко да разбере защо Дефне ревнува Peace И елегантно или не толкова елегантно да отлюспи избелената Mr. Green А може и да изиграе роля Дефне да проговори, макар че все си мисля, че би трябвало, каквито и податки имаше в сериите преди 30-та Whistling, тайната някак да се разлее и да не е шокът, който обикновено прави една тайна в сериал Peace

# 95
  • Perla

Скрит текст:

Точно това споделих,  Гало ще се стреми да покори Йомер с всички средства,елегантно без натрапване .За нея любовта на Дефне не съществува,тя вижда единствено Йомер за и до себе си. [/spoiler]Именно  това ще е катализатора  да проговори Дефне , да избърза.
Ани и аз не вярвам за втори сезон.Някак си нещата отиват към приключване[/i]
Peace И да си тръгне- сама, за да не дочака думите на Йомер "върви си!"

Що се отнася до втори сезон, на мене ми се струва, че ако има такъв, той вече ще е с някакъв друг сюжет, т.е. надявам се да разкрият тайната, да се съберат завинаги и да живеят дълго и щастливо. А нови сюжетни линии винаги могат да се намерят, дори когато вече ГГ са семейство. Не е задължително да бъде драматично всичко, не е задължително да гледаме в края непременно сватбата на влюбените и т.н. Все пак едно нещо е факт- Мерич е била сценарист на сериал, който има цели 6 сезона и дори е бил доста харесван. Чела съм как феновете го чакат с нетърпение в началото на сезона. Дори скоро имаше една анкета коя сериална двойка искате да видите като истинска и там, в класацията, беше посочена и двойката от "Един мъж и една жена", т.е. същият сериал, за който говоря.

# 96
  • Още у мъглата ...
Сетаджийска  Party

Професионалисти Laughing Heart Eyes

# 97
  • Perla
Скрит текст:

Аз не виждам чак такава елегантност в натрапването Peace Може би тя да си мисли, че е елегантно или даже, че не се натрапва, но всичко говори друго Peace
На хълма като го попита "А с нас какво ще стане?" (перифразирам, не помня точно въпроса Peace) ooooh! Никак не ми е елегантно, даже и на Йомко не му дойде елегантно, защото чак си свали очилата и отговори Peace Жестът със свалянето на очилата е, че му е зададен странен въпрос, т.е. "Ти какво ме питаш, моля Shocked" Peace
Натрапчиво и не толкова елегантно беше и хващането на ръката му (обикновено, ако се хваща ръка, трябва мъжът да го направи Peace) Peace
Да не се връщам назад с въпросите, които в никакъв случай нямаше право някой дошъл вчера да му задава Naughty Кой ти пусна смс-а, видя ли се с приятелката си и т.н. И тя се взе за "бро" май  ooooh! Mr. Green

Така че, да, ако й даде, а сигурно Мерич ще й даде възможност да се понатрапва още малко (дано да е малко Whistling Whistling), това ще изиграе ролята Йомко да разбере защо Дефне ревнува Peace И елегантно или не толкова елегантно да отлюспи избелената Mr. Green А може и да изиграе роля Дефне да проговори, макар че все си мисля, че би трябвало, каквито и податки имаше в сериите преди 30-та Whistling, тайната някак да се разлее и да не е шокът, който обикновено прави една тайна в сериал Peace

Peace И аз го намирам направо нахално, още от момента, в който започна да му задава личните въпроси, че до хващането на ръката!

# 98
ми така е  Joy Mr. Green най-вече Борко опс Йо я гледа професионално

# 99
В натрапването на Гало не виждам нищо елегантно дори и не ми харесва.
Много ми се иска Йомер отново да блокира в смисъл да не може да рисува и тогава Галото да види кой може да го накара да започне да рисува.
Ама Йомер Ипликчи така и не благодари на Дефне,че благодарение на нея започна да рисува,че беше нещо зациклил.

# 100
  • Още у мъглата ...
В натрапването на Гало не виждам нищо елегантно дори и не ми харесва.
Много ми се иска Йомер отново да блокира в смисъл да не може да рисува и тогава Галото да види кой може да го накара да започне да рисува.
Ама Йомер Ипликчи така и не благодари на Дефне,че благодарение на нея започна да рисува,че беше нещо зациклил.

Да, това с благодарностите все още хич не го умее Икпликчито, като се замисля, не се сещам за нещо да й е благодарил, освен, че му действа хубаво, но в конкретност не, а не че няма Whistling
И на това има да се учи Peace

Иначе това с блокирането няма да го повтори Мерича, тя повтаря само едно действие с едно последствие, мацка след мацка на Йомко, тормоз след тормоз за Дефка Whistling Crossing Arms

Гале  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 101

Peace за всичко!
За червеното - тя се опитва да е елегантно натягането, но не успява, защото явно цял живот е търсила момчето с феникса. Изглежда й струва голямо усилие да изпусне момента, поколеба се, но реши, че трябва да играе ва банк. Ва банк в пълния смисъл ще бъде, ако разкаже и тайната на Дефне. Засега изглежда, че няма, но тук са уместни думите на Исо. Съдбата на Гало е в ръцете на Мерич - чиста или подла игра. И скок към синьото - точно на това се надявам и аз, това натрапване да отвори очите на Йомер за реалните страхове на Дефне. Той може да е сигурен в себе си, но трябва да подсигури и спокойствието на любимата. Освен ако този страх не е предназначен да активира Дефне и тя смело да си каже всичко, но все пак искаме Йомер да е чувствителен към Дефне и да сложи благодетелката от миналото на място.

За лилавото
- хем ми се иска истината да се разлее (много хубаво си го казала), хем ми се иска да донесе шок и за Дефне, и за Йомер. Йомер да мине от себе си, за да прости, и Дефне да види, че любовта му е готова и на такава прошка. Тези неща може да се видят и без шок обаче, да видим Мерич кой път ще избере. Но малко любовна мъка и драма свързани с тайната бих погледала. Но и меко приземяване на тайната пак става.

# 102
  • Още у мъглата ...

Така е, тренира за погледа, който трябва да направи Йомко след 10-тина минути Mr. Green Joy

# 103
  • Perla

Ей че сладкииии! Заради такива професионални сетаджийски снимки искам да има втори сезон! Дето се вика, всичко съм готова да изтрая- и Мерич, и Корая с Нера, дори белосаната, само да виждам щастливите им усмихнати лица  Party

Пък Юсо като ги гледа, не на мач, ами в космоса ще иде чак, а Гюпселина ще сложи надпис на Борко"Той е мой!"

# 104
  • Perla
[/quote]

А тя не смее да го погледне професионално, защото Кита ще дойде с нея и на сладващия мач и после цяла седмица ще я размятат по вестниците заради него. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт