След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 23 119
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Това е модерно сега,с това я обличат  Peace
В последно време я обличат в Зара  Peace сърдете се на дизайнерите им,че създават такива грозни дрехи и връщат модата от 80-те, а не на стилиста  Peace
Ако им рекламира дрехите в сериала,с какво друго да я облече
Верко  Hugверно че Зара последно време едни парцаляци имат  ooooh!ужасТ, не че и аз не си купувам от там де  Mr. Greenама като гледам те и от Манго преди я обличаха та и там е същата работа като Зара

# 76
  • Още у мъглата ...
Това е модерно сега,с това я обличат  Peace
В последно време я обличат в Зара  Peace сърдете се на дизайнерите им,че създават такива грозни дрехи и връщат модата от 80-те, а не на стилиста  Peace

Тетиното  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Може и да я рекламират Зара, като нищо е в целия списък спонсори накрая на епизода Laughing
Но Зара има модели и модели, ай ся   Crossing Arms

# 77
  • Още у мъглата ...
Това е модерно сега,с това я обличат  Peace
В последно време я обличат в Зара  Peace сърдете се на дизайнерите им,че създават такива грозни дрехи и връщат модата от 80-те, а не на стилиста  Peace
Верко  Hugверно че Зара последно време едни парцаляци имат  ooooh!ужасТ, не че и аз не си купувам от там де  Mr. Greenама като гледам те и от Манго преди я обличаха та и там е същата работа като Зара

Значи време е да сменят фирмата спонсор Mr. Green

От друга страна пък онези дрехи, с които мухльото е обличал героините в предишния му филм, що ги натресе и тях тук, направо притрепервам, като се сетя заушена догоре с копчарлък Дефка ooooh! Whistling

# 78
  • Още у мъглата ...
Е ви го малкият Икпликчи Mr. Green От малък с книгите  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 79
  • Още у мъглата ...
Елчооо Grinning

# 80
# 81
Боре преди Кюса  Mr. Green

Боре с Кюса  Mr. Green

# 82
Тето то има и има дрехи ама новите коликции са от боклук по-голям боклук  Peace  зара не е това което беше преди  Mr. Green 

# 83
# 84

Но също така виждам, че той е много търпелив с Дефне, която ту идва, ту си отива; която хем го обича, хем е резервирана и отбягва целувките му (Е, сега са вече на по-горен етап!); хем го обича, хем й трябва време да приеме предложението му за женитба. Хем го обича, хем не му казва на кого е модела и че го е продала на Дениз. И той прави стъпки към нея, не само тя да тича след него.
Peace
+1   Peace Mr. Green

Относно вървенето на Йо преди ДефО - според мен това е по сценарий  Peace
Когато му беше асистентка така вървяха-той напред нареждаше,тя отзад подтичваше  Laughing Laughing
В серията с нейното напускане на Пасионис, Дефо каза на Йо точно това-как е бягала след него,а сега колко са различни нещата. Mr. Green Мерич с умисъл ги вкарва тези неща според мен... Wink
Сега доста често в сцените ги виждам да вървят задно или Йо тръгва и след една крачка я изчаква,прави този жест сякаш я прегръща през кръста/гръбчето,и вървят заедно  Mr. Green

Вие все още си чакате 2 сезон,но според мен няма да има  Confused такова затишия не е на добре. Ако имаха вариант за продължение,досега да са го обявили.  Peace
Когато свършваха Слънцата пак така чакахме,те нищо не казваха. Всички др сериали си дадоха посоките,само нашите дремеха до големия сюрприз. И сега ще е така навярно...просто изчакват да наближи финала,че да няма бунт  Joy Joy

# 85
Стига ви толкова красота  Joy

Mr. Green

# 86
Тето то има и има дрехи ама новите коликции са от боклук по-голям боклук  Peace  зара не е това което беше преди  Mr. Green  

Peace Confused

Shocked #Crazy #Crazy ooooh! ooooh! ooooh!

# 87
не зная дали сте го слагали,но ме разчувства Елчин

Участвала е в ТВ прдаване и се просълзява по време на песента.
Не разбирам но май нещо е свързано с героинята си Дефне.Милата Елчо
Който разбира да каже какво се пише

Elçin Sangu nun Zuhal Olcay la katıldığı programın devamından kesitler. Zuhal Olcay Yanlızlığım adlı şarkıyı seslendirirken Kiralık aşk ın Defne si bir hayli duygulanıyor gözleri doluyor.

# 88
  • Още у мъглата ...
Тето то има и има дрехи ама новите коликции са от боклук по-голям боклук  Peace  зара не е това което беше преди  Mr. Green 

Абе и така да е  Peace, ама пак нищо не го оправдава оня мръшляк да я облича така Naughty Whistling

# 89
  • Perla
Скрит текст:

А на вилата нали й каза, че обожава този й вид  Wink Grinning
Може нарочно да е отишла така на работа, да го дразни  Mr. Green Нали му е сърдита  hahaha

newsm47 Може Laughing

Макар че аз имам друга теория за този й вид в следващата серия Grinning
С този вид тя казва: Ето това съм аз, това е Дефне, неподправена и истинска, ти решавай дали ме харесваш такава, дали ме обичаш такава, дали ме искаш такава, дали искаш това Дефне Naughty Grinning Peace

Габи  Peace
Към този истински вид Йо ще трябва да добави ревнивостта ѝ, ината ѝ, хулиганското ѝ поведение, когато някой прекрачи границите на търпението ѝ- изобщо му предстои да види и другата страна на сладкото си Дефне. Синан казва много хубави думи на Ясемин, когато тя му се разкрещя:"Знаеш ли какво е любов? Любов е, когато гледаме без страх тъмните страни един на друг,без да крием, без защита. Ако не си истинска, когато си до мене, за какво съм ти..." Аз тези думи ги разбирам така- значи той, нейният любим, по някаква причина не ѝ е позволил да бъде истинска.

А дали Йомер не е също виновен за това, че Дефне не може да каже истината? Дали ще може той да осъзнае какво е любовта и да погледне любимата си от нейната тъмна страна?

И има едни думи на Исо, когато говори с Дефне за избелената. Според него, ако обстоятелствата се променят, т.е. ако тя се влюби в Йомер / тя вече си е влюбена/, ще проговори, без да ѝ мигне окото. Дано Дефне успее да я изпревари!

Общи условия

Активация на акаунт