След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 22 698
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • Perla
В туитър предполагат, че ще я заведе в гората Емине Ипликчи    Peace

Малко вероятно според мене- в този вид, по никое време и по никакъв повод . А и той какъв е ухилен newsm78 Допускам, че по- скоро иска да я заведе някъде на обяд или нещо такова- знам ли? Йомер Ипликчи бу!

# 61

От официалната туитър страница на филма - Йомер къде отвежда Дефне?

Предполагам, на фризьор, че и той не може да я гледа такава  Joy  Joy  Joy

# 62

Да попитам нещо - направило ли ви е впечатление, че в сериала Йомер върви ПРЕД Дефне, не и прави път, не и отваря вратата, не и държи палтото да го облече и още ред дреболии. И не мисля, че причината е в сценария, просто характерно поведение за Баръш. Ако моите момчета се държаха по този начин, момичетата им щяха да кажат, че не съм ги възпитала добре. Та начин на възприятие. Затова казвам, че не всичко, свързано с Баръш Ардуч трябва непременно да е съвършено  Wink
Направило ми е и впечатление как джентълменски се държи с Елчин  Peace

# 63
Преди малко ми светна защо може да е в тези цветове облечена Елка/Дефне Grinning Peace

В такива цветове е кампанията за децата против рак Peace

Търся и аз някаква символика Whistling, ама знам ли Grinning
Габунчи  Heart Eyes Heart Eyes Hug дано заради това да са скиприли така че наистина оня ще го уволняваме  Mr. Green

# 64

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboи ние

# 65
  • Още у мъглата ...

Да попитам нещо - направило ли ви е впечатление, че в сериала Йомер върви ПРЕД Дефне, не и прави път, не и отваря вратата, не и държи палтото да го облече и още ред дреболии. И не мисля, че причината е в сценария, просто характерно поведение за Баръш. Ако моите момчета се държаха по този начин, момичетата им щяха да кажат, че не съм ги възпитала добре. Та начин на възприятие. Затова казвам, че не всичко, свързано с Баръш Ардуч трябва непременно да е съвършено  Wink
Направило ми е и впечатление как джентълменски се държи с Елчин  Peace

Точно това щях и аз да отбележа Grinning Peace

Терка  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 66

А той най-много така я харесва  hahaha Joy Нали даже веднъж й вика защо не ходиш къдрава  Joy Joy Joy Joy Joy
Още от преди 11 години й захвалил перушината  hahaha

# 67
  • Още у мъглата ...
Преди малко ми светна защо може да е в тези цветове облечена Елка/Дефне Grinning Peace

В такива цветове е кампанията за децата против рак Peace

Търся и аз някаква символика Whistling, ама знам ли Grinning
Габунчи  Heart Eyes Heart Eyes Hug дано заради това да са скиприли така че наистина оня ще го уволняваме  Mr. Green

А, то и да е вярно това, оня мухльо си е за уволнение за всичките глупави дрехи, с които я облича и за кекерченето на селфита  Naughty

Значи аз за косата й не се дразня толкова, защото ми е ясно, че е символика, но дрехите ooooh! ooooh!, и не говоря само за тези дрехи, а изобщо от както е дошъл я облича, като от 80-те години ooooh!, с разни шемизетки, закопчани догоре и с дрехите на по-голямата й сестра, която носи номер ХХХL ooooh! ooooh!

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 68
  • Още у мъглата ...

А той най-много така я харесва  hahaha Joy Нали даже веднъж й вика защо не ходиш къдрава  Joy Joy Joy Joy Joy

А на вилата нали й каза, че обожава този й вид  Wink Grinning

# 69

Може нарочно да е отишла така на работа, да го дразни  Mr. Green Нали му е сърдита  hahaha

# 70

На вилата още се ядваше, ама сега на последните снимки е направо като нацъфтяла акация  Mr. Green

Габи  Hug

# 71
  • Още у мъглата ...

Може нарочно да е отишла така на работа, да го дразни  Mr. Green Нали му е сърдита  hahaha

newsm47 Може Laughing

Макар че аз имам друга теория за този й вид в следващата серия Grinning
С този вид тя казва: Ето това съм аз, това е Дефне, неподправена и истинска, ти решавай дали ме харесваш такава, дали ме обичаш такава, дали ме искаш такава, дали искаш това Дефне Naughty Grinning Peace

# 72
Тия гледания скачат с часове..

Преди 2 часа бяха 3 милиона и 110 хиляди  Mr. Green

# 73
Това е модерно сега,с това я обличат  Peace
В последно време я обличат в Зара  Peace сърдете се на дизайнерите им,че създават такива грозни дрехи и връщат модата от 80-те, а не на стилиста  Peace
Ако им рекламира дрехите в сериала,с какво друго да я облече

# 74

Joy Joy Joy
Оф, не искам да повтарям колко ме дразни стайлинга от време на време заради момичетата, които го харесват, но къде е онова сладко Дефне от първите серии, без фалове в стайлинга! Много е сладка къдрава, ама когато е като в първите серии.

Общи условия

Активация на акаунт