След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 22 687
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Мистър Съвършенство трябва и той да си тръгне.Само така ще му повярват на "обичам те".

И аз така мисля, но няма да го направи.

Не заслужаваше Дафне такова отчаяно "обичам те". Тръгна в последната секунда да спасява гафа. Да беше замълчал, пък после ще се разправят.

Е, сега фрьцльо ще трябва добре да се постарае  ooooh!

Ще трябва да си скъса д-то, за да върне усмивката ѝ.

# 346
  • Още у мъглата ...
Мистър Съвършенство трябва и той да си тръгне.Само така ще му повярват на "обичам те".
Peace

# 347
И аз очаквах някакво продължение на дефилето  Rolling Eyes

# 348
Знаете ли, може би не са пътували заедно заради журналистите да не ги снимат. И да не ги питат дали не са гаджета и тем подобни  newsm78

# 349
Йомер трябва да тръгне след Дефне и да не остава на афтър партито ама сигурно ще остане.

# 350

Цяла седмица мислехме, какво ще стане на дефилето и то какво стана даже дефилето не дадоха. Пак недовършени сцени. Как така Йомер сам пътува......Йош пак се е проявил.
Или Мерич така го е написала. Дефне тръгва с Дерия, напук на Йомер - пише Мерич и Йош това снима.

# 351
  • Още у мъглата ...
Сега и Йомер ще види кон боб яде ли! Хак му е! И по земята да лази, все ми у малко! Предупреди го Дефне, пък той го раздава сърдит- как можела да се съмнява в него! Ами ей така, на! Била неговото севгили, обичал я бил и не знам си какво още. Защо тогава не извика Дефне пред журналистите и да каже, че ще се жени, но за своето вдъхновение.

Peace Peace Peace

# 352
  • София
Знаете ли, може би не са пътували заедно заради журналистите да не ги снимат. И да не ги питат дали не са гаджета и тем подобни  newsm78

Е, защо? Нали ще се женят, казаха на сем-та си даже. От кого да се крият? Трябваше след дефилето да я намери, да я хване за ръка и да пристигне с нея. Peace Тя му спаси задника няколко пъти и бизнесът му спаси, ама за нея няма журналисти и фотоапарати.

# 353
Ако Йомко не тръгне след нея, ще сменям отборите! Ще ставам отбор Дефне сто процента.

# 354
  • Още у мъглата ...

Цяла седмица мислехме, какво ще стане на дефилето и то какво стана даже дефилето не дадоха. Пак недовършени сцени. Как така Йомер сам пътува......Йош пак се е проявил.
Или Мерич така го е написала. Дефне тръгва с Дерия, напук на Йомер - пише Мерич и Йош това снима.

Peace Така е, все пак сценарият е на Мерич, а не на Йош Peace Йош реализира сценария Peace

# 355
  • По света и в нас.
Ако Йомко не тръгне след нея, ще сменям отборите! Ще ставам отбор Дефне сто процента.
Крайно време е. Joy

# 356
  • Още у мъглата ...

Е, защо? Нали ще се женят, казаха на сем-та си даже. От кого да се крият? Трябваше след дефилето да я намери, да я хване за ръка и да пристигне с нея. Peace Тя му спаси задника няколко пъти и бизнесът му спаси, ама за нея няма журналисти и фотоапарати.

Peace

# 357
Ох толкова реклами са наблъскали.
По нашите ТВ канали за цял месец не съм гледала и една

# 358
Крайно време е. Joy
Joy Joy Joy

# 359

Е, защо? Нали ще се женят, казаха на сем-та си даже. От кого да се крият? Трябваше след дефилето да я намери, да я хване за ръка и да пристигне с нея. Peace

Търся и аз логично обяснение на ситуацията с колите. Знам ли, Дефне нали не искаше да се разкрива. Даже не искаше Корай да казва на другите в Пасионис.

Общи условия

Активация на акаунт