След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 22 506
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • Perla
Сладки Йомер и Дефне! Както винаги- и да се карат, и да се разделят, и да са заедно- все са хубави.
Хареса ми много Йомер тази вечер- най- после да каже, че Дефне е любовта на живота му, че е щастливец и да направи това, което се очакваше от него. Докато обаче грееше лицето н Дефне, си представях как в същия момент Нериман разбира, че Гало е в час със сделката и ще трябва да свие знамената. Докато не ѝ хрумне някаква идея как да я разкара. Ако въобще успее.
В в типичен стил напоследък- пускат Гало за 2 минути и разваля впечатлението. Сега път вече нямало да си ходи!Йок артък!

# 586
  • в подножието на планината
Е, гледането тази вечер ми беше кошмарно... ooooh! ooooh! ooooh! Гледах последните минути на серията и то без звук...преинсталираха ми компа и сега нямам звук..уж, всичко е наред, а няма...ще се побъркам... newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Илденце  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ей сега ще го пуснат в нета и ще си го изгледаш на спокойствие с мишката Wink Hug
Габи, Hug Heart Eyes не мога си докарам звука... Sad Sad Sad само картинки не ми се гледат... ooooh! ooooh! ooooh!

# 587
Аз се притеснявам Нера да не се съюзи с Гало, ако разбере за парите.
Мише Hug на мен лично ми намирисва на съюз м/у тях двете -след като разбере че тя знае всичко ,за чека и кой че тя е помогнала на Дефне за да си плати борча

# 588
Габунчи, гледах епизода без да вися във форума, защото ми забива като рефрешвам тук  Peace

Сцената си ми беше тамам. За мен беше повече от целувка цялото им щастие  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Не зависи от Йош, а от Мерич  Peace

Целият епизод ми хареса  Party Party

Фики каза, че остава, но то и Из така викаше, пък хвана самолета  hahaha hahaha Joy

Поне я гледахме 5 минути някъде  Mr. Green

# 589
  • Още у мъглата ...
Това, което й каза, е по-важно от "обичам те", защото тя знае какво значи този пръстен за него  Peace А пък момента с коляното, без да ги гледа някой като предния път, само заради нея, беше знак, че й поднася сърцето си завинаги  Peace Галантен, но и в плен на любовта, няма гордост, само ашк, ашк, ашк!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace Heart Eyes Heart Eyes

# 590
Това, което й каза, е по-важно от "обичам те", защото тя знае какво значи този пръстен за него  Peace А пък момента с коляното, без да ги гледа някой като предния път, само заради нея, беше знак, че й поднася сърцето си завинаги  Peace Галантен, но и в плен на любовта, няма гордост, само ашк, ашк, ашк!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
+1  Hug

Прегръдката и погледа и на двамата беше много повече от една целувка  Peace
Ай мерси пак да вземат да се цунат кат непознати и да ми съсипят момента  Crossing Arms

# 591
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 592
  • София
И да спрат да правят Елка като бухал в главата. Stop Хубава жена, с хубава коса, с хубаво тяло, могат да направят чудеса с нея. Peace

# 593
  • Още у мъглата ...

И тука Омер, как я гледаше също ми хареса тази сцена  Heart Eyes

О дааа, тук възкликнах, че е мнооого добър Борко Heart Eyes

# 594
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама той като е тя с маската и каза, че я обича бе  Heart Eyes

# 595
  • София
Браво на Елка, изигра на макс финалната сцена. Peace

# 596
  • У Диспансера ...♥♥♥

И тая сцена дето я изтървах, пууу страхотен Омер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гъбака я беше сложила та олетях с вратата направо, като ги видях  Blush

# 597
  • near Sofia, Bulgaria

# 598
  • София
Баръш играе страхотно "страст". Явно му се удава. Peace

# 599
  • Още у мъглата ...

И тая сцена дето я изтървах, пууу страхотен Омер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Гъбака я беше сложила та олетях с вратата направо, като ги видях  Blush

Тук и двамата са страхотни, направо ти се изпълва сърцето, като ги гледаш Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт