След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 22 447
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • Perla
http://www.televizyondizisi.com/2016-ideal-dizi-cifti-secildi-el … -arduc/298335/21/

Поредната награда за идеалната двойка на 2016 година!!!!

Привет!

Ирка ,благодаря за превода!

Серията ми хареса като цяло макар,че имаше сцени които можеха да се доразвият.
 Хубава двойка са Елчин и Баръш. Личи си колко леко играят двамата един с друг,напаснали са си идеално. Химия, синхрон струи когато са двамата. Дано ги гледаме по-дълго време.

Елини  Hug И за целия пост  Peace

Осъзнах, че само за да ги гледам по- дълго време, съм в състояние да изтрая всичките глупости на Мерич, дори оная белосаната, дето не можела да си тръгне вече  ooooh!
Мина ми през ума и друга идея за срещата Гало- Нериман. Че Нериман няма да може да я накара да си тръгне, е ясно, но пък може Гало сега да разбере с какви хора е принудена да се разправя Дефне, да разбере защо толкова се страхува от всичко и да застане на нейна страна. Може пък да се окаже на висотата на своето благородство, което непрекъснато е внушавано от началото на влизането ѝ в сериала, и да помогне на двамата, които се обичат, да бъдат щастливи. Иска ми се най- после да се появи някой, който да помага на Дефне, че то край нея само акули.

Ели, писали сме едновременно  Peace

# 706
  • У Диспансера ...♥♥♥

И рейтинго

# 707
  • Perla
https://twitter.com/kiralikaskfb/status/721107055008956416

Рейтингът малко паднал в сравнение с миналата седмица /сигурно заради финалната сцена от дефилето  Mr. Green/ , но си е ОК.

# 708
  • У Диспансера ...♥♥♥
Mr. Green

# 709
  • в подножието на планината
Мераба! Hug

Не гледах серията, ама нещо рейтингО пак тръгнал надолу... ooooh! Mr. Green

# 710
Осъзнах, че само за да ги гледам по- дълго време, съм в състояние да изтрая всичките глупости на Мерич, дори оная белосаната, дето не можела да си тръгне вече  ooooh!
Мина ми през ума и друга идея за срещата Гало- Нериман. Че Нериман няма да може да я накара да си тръгне, е ясно, но пък може Гало сега да разбере с какви хора е принудена да се разправя Дефне, да разбере защо толкова се страхува от всичко и да застане на нейна страна. Може пък да се окаже на висотата на своето благородство, което непрекъснато е внушавано от началото на влизането ѝ в сериала, и да помогне на двамата, които се обичат, да бъдат щастливи. Иска ми се най- после да се появи някой, който да помага на Дефне, че то край нея само акули.

Доре Peace
Би било добре така да представи нещата Мерич,но  newsm12 ми е трудно да повярвам,че Галоша ще  е вече приятел на Дефне./ Колкото Кюспелина е приятелка с Елчин  Mr. Green/
Едва ли ще  остави така  преследването на Йомер великата дизайнерка. Ще използва и историята с парите за да отпрати Нера.
Убедена съм,че Нера ще удари този път с манипулирането на камък,тази не е Дефне. То за това и тръгна да се разправя де.
Ще трови въздуха около ДефОм още серии,няма случайно да ни я остави Мерич.
Накрая Йомер сам ще я отпрати заедно с феникса и котките.
Много хубаво и го каза Нериман за котките които влизат през прозореца.
 Сега предстои война на Нериман с Гало
Mr. Green

# 711
  • София
Добро утро! Как няма да падне рейтинга, като бяха напълнили серията с такива циркови номера, че да се чуди човек кой ги измисля.Синан задмина Корай по излагация в тази серия, уж интелигентен и възпитан човек, управляващ голяма фирма, Боже, Боже! Можеше да е една страхотна серия с повече Дефмер и романтика и рейтинга да литне, но уви!

# 712
Günaydın~ момичета!

hug txtloves hug txtloves hug txtloves

Красотичка  Heart Eyes

Забелязах точно в тази сцена Елчин, как искрено се радваше. Май тайничко се надява ей такъв мъж и на нея да й предложи.  Hug Hug Поне си изживя момента. Даже си мисля, че това беше повече Елчин от колкото Дефне.  Hug

А този Синан какъв женкар е не е истина. Ами като иска Ясемин кажи на това нахалното момиче, не ме доближавай, не ти искам танците и свалките. Ако бях на Ясемин щях един да му обърша както се беше нахилил след танца. Че да му замръзне усмивката.  box box

И за Нериман да кажа. За първи път да се бори за Дефне и Йомер, да останат заедно. Направо чак не мога да го повярвам, то че под тази "помощ" е замисъла, че Дефне се манипулира по-добре, а Гало не може е ясно. Ама все пак. Дано Нериман да й покаже ИЗХОДА.  #2gunfire

# 713
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=917571.new#new
Новата тема  Hug Hug Hug
Всичките ми любими моменти събрах  Crazy

# 714
  • У Диспансера ...♥♥♥

Ма какво погалване, чудеса  Heart Eyes

# 715
Здравейтее  Hug Hug Hug
Страхотни ДефМер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нормално е Гало да не си тръгне докато не се изяснят нещата покрай тази тайна  Peace Въпросът е в каква посока ще тръгнат с Нериман...дали заедно срещу Дефо-това не го вярвам,иначе Нера нямаше да помага на Дефо  Peace или Гало тихо ще чака излизането на тайната,а Нера ще се бори против това  Rolling Eyes сега е моментът да върне чека на Галото  Peace щом е на страната на Дефмер, тр да не й дреме за тези пари  Wink

Иска ми се сега Дефо да се престраши да разкаже на Йо  Rolling Eyes той направи вс възможно,за да й покаже,че иска и обича само нея. Вярно,ще е наранен и обисден навярно, но Дефо тр да му се довери,тр да се довери на любовта му. Heart Eyes

# 716
Образът на Синан все повече олеква,изпростява.
В сравнение с Йомер пък е много зле. То не беше мятане по стола в офиса, не беше врява с Корай.Кой ще търпи подобна свада в заведение. Очаквах полиция и белезници  и телефонно обаждане Йомер да ги спасява,ама хубаво,че се разминахме с криза от преяждане на Корай.

Не разбрах,защо Йомер не иска Ясемин за партньор но ми хареса как отстоява позицията си.Синан напротив където го люшнеш на там се клати.
Няма да се изненадама ако майка и дъщеря не го изманипулират и оженят за Суде,ще еголяма простотия.
Дано ме опровергае сценаристката,че не ми харесва подобен развой на образа на Синан.

# 717
# 718
  • Perla
Момичета, имам едно питане по молба на моя приятелка.

Къде може да се гледа с бг превод Огледален свят от първа серия?

Благодаря предварително!

# 719

Общи условия

Активация на акаунт