След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -164

• 22 441
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сени севиюрум бен, ама тя хвана пътя  Mr. Green
Значи номбър уан ми е тая сцена от началото на сериала, не знам защо така направо ме отряза само на снимка като я видях  Heart Eyes

# 721
# 722
  • У Диспансера ...♥♥♥
Момичета, имам едно питане по молба на моя приятелка.

Къде може да се гледа с бг превод Огледален свят от първа серия?

Благодаря предварително!

Във видеоклип мисля ги имаше от първия епизод Доре, там ако ги няма не знам. Те тоя сериал го триха толкова пъти га чи черна магия има от гледането му  ooooh!
Ние качвахме, те триеха имахме и предупреждение даже да спрем иначе ще ни блокират тук в форума  Crossing Arms

# 723
Здравейте  Hug

Хареса ми серията,особено финала.  Peace

Напълни ми сърцето искрената радост на Дефне,така добре пресъздадена от Елчин.  Heart Eyes

# 724
  • Perla
Здравейтее  Hug Hug Hug
Страхотни ДефМер  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Нормално е Гало да не си тръгне докато не се изяснят нещата покрай тази тайна  Peace Въпросът е в каква посока ще тръгнат с Нериман...дали заедно срещу Дефо-това не го вярвам,иначе Нера нямаше да помага на Дефо  Peace или Гало тихо ще чака излизането на тайната,а Нера ще се бори против това  Rolling Eyes сега е моментът да върне чека на Галото  Peace щом е на страната на Дефмер, тр да не й дреме за тези пари  Wink

Иска ми се сега Дефо да се престраши да разкаже на Йо  Rolling Eyes той направи вс възможно,за да й покаже,че иска и обича само нея. Вярно,ще е наранен и обисден навярно, но Дефо тр да му се довери,тр да се довери на любовта му. Heart Eyes

Ани, Peace ако Нера започне да помага на Дефне, ще ѝ стана фенка. Но май на Нера плановете няма да се случат, а Гало- зависи- ако Мерич е планирала, разбира се- реши да играе мръсно, може да заплаши Нера, че ако не ѝ помогне да разкара Дефне, ще разкаже всичко на Йомер и нашата главна манипулаторка да си свие парцалките и да стане послушна кукла. Макар това да ми е трудно да го повярвам. По- скоро допускам, че ще търси и ще намери някакъв коз срещу Гало, за да се освободи от нея. Повече ми се иска обаче Йомер да я този, който да ѝ покаже пътя заедно с птичките!
И аз искам сега Дефне да се довери на Йомер, те така си обещаваха двамата повече да не се разделят, каквото и да стане, той да не пуска ръката му. Но не мисля, че на Дефне ще ѝ стигне смелост точно в този момент. Тя ще бъде притисната да проговори- така мисля. И се надявам, искам тя да го стори, както направи с феникса.
Образът на Синан ми става все по- неясен  newsm78

# 725
  • У Диспансера ...♥♥♥
Галоша, не е в стила и така да заплашва, все пак е бяла и добра и този образ ще продължават да и изграждат, както и погледа - Ще се н...ая всеки момент  ooooh!

# 726
  • Perla

Благодаря предварително!

Във видеоклип мисля ги имаше от първия епизод Доре, там ако ги няма не знам. Те тоя сериал го триха толкова пъти га чи черна магия има от гледането му  ooooh!
Ние качвахме, те триеха имахме и предупреждение даже да спрем иначе ще ни блокират тук в форума  Crossing Arms

Ирче, благодаряbouquet Ще предам на приятелката си, но тя е в чужбина и не знам дали ще може да го гледа. И руски превод би свършил работа, но пък тя не може да ползва бокса

# 727
Образът на Синан все повече олеква,изпростява.
В сравнение с Йомер пък е много зле. То не беше мятане по стола в офиса, не беше врява с Корай.Кой ще търпи подобна свада в заведение. Очаквах полиция и белезници  и телефонно обаждане Йомер да ги спасява,ама хубаво,че се разминахме с криза от преяждане на Корай.

Не разбрах,защо Йомер не иска Ясемин за партньор но ми хареса как отстоява позицията си.Синан напротив където го люшнеш на там се клати.
Няма да се изненадама ако майка и дъщеря не го изманипулират и оженят за Суде,ще еголяма простотия.
Дано ме опровергае сценаристката,че не ми харесва подобен развой на образа на Синан.

Ели + 1 и аз така мисля за Синан.

Той като цветарка стана, скача от цвят на цвят. Ама това с танца беше върхът, супер нагло и голямо унижение спрямо Ясемин. И с право Ясемин му каза, да избира между нея и семейство Ипликчи, много на място казано. Другото, което трябваше да направи Ясемин е да я уволни Судела още отначало. Ама и сега е добре.

# 728
  • Perla
Галоша, не е в стила и така да заплашва, все пак е бяла и добра и този образ ще продължават да и изграждат, както и погледа - Ще се н...ая всеки момент  ooooh!
Ако наистина продължат в такава посока, може и да помогне на гълъбчетата. Иначе какви други добрини ще върши? Трябва да прибере котките от стамбулските сокаци у тях си, че да ги гледа с любов. Отвратна ми е тази жена отвсякъде!

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 14:28 от dora_st

# 729
Добър ден  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Рейтингът е супер  Party

# 730
  • У Диспансера ...♥♥♥

Благодаря предварително!

Ирче, благодаряbouquet Ще предам на приятелката си, но тя е в чужбина и не знам дали ще може да го гледа. И руски превод би свършил работа, но пък тя не може да ползва бокса
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/122 … im-perevodom.html

Само с руско озвучаване го намерих  Hug Иначе са всички серии

# 731
  • Perla
Сени севиюрум бен, ама тя хвана пътя  Mr. Green
Значи номбър уан ми е тая сцена от началото на сериала, не знам защо така направо ме отряза само на снимка като я видях  Heart Eyes

Не знам наистина коя ми е най- любимата сцена, защото, която и да видя, все си казвам- "ей това е!", обаче е наистина страхотна! Никога Йомер не си е позволявал да каже толкова ясно и категорично, в лицето ѝ, че я обича.

# 732
  • Perla
Скрит текст:

Благодаря предварително!

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/122 … im-perevodom.html

Само с руско озвучаване го намерих  Hug Иначе са всички серии

ООО, Ирче, супер си!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 733
  • У Диспансера ...♥♥♥
Момичето, където бяга с булчинската рокля не е Дефне. Тази има по-голям задник  Thinking
Или Суде, Яса, Галоша, това са трите възможни . Суде малко ми отпада, щото Коришко щеше да има - бен Кушум и тем подобни като я успокоява, а тука имаше само - Момиче, плачеш ли

# 734
Според мен сватбата е Дефмерска  Peace

Вчера казаха, че който първи се ожени той ще получи копчетата за ръкави.
Синан няма да е толкова щастлив, ако се жени за Судето  Mr. Green Още по-малко Йо  Mr. Green

Булката е слаботелесна. Суде не е с такова малко дупе  Mr. Green Видях как стоеше на Дефо синята рокля в 3 епизод и булката изглежда по същия начин  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт