"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 430
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Простете ми тъпотата, ама Захариева се досеща как и какво, нали? Laughing
Миро, да, както казах и преди - не просто наивен, а полуидиот го изкарват. От колко серии се чудим вече какво всъщност иска майката, която си продаде бебето... Whistling
Бе, тъпа съм, бе, ни моа да преценя - бебето ли си искаа, кво иска...
Ще раздухват случая с бебето без очи, как иначе. "И довечера сте у нас..."  Crazy Ох...
Утре май Миро ще разбере за продаденото бебе, а?
Иии, Низамов. Laughing "Сега ли, аа, аз закъснявам за среща"  hahaha
Да си кажа - аз съм за евтаназията при безнадеждни случаи, по-хуманно е, ама аре... Tired

# 241
Не ме впечатли особено серията.

Имам чувството, че темата за евтаназията, която се явява "задължителна" за всеки лекарски сериал, направи серията още по-банална. Да не говорим, че актьорът, който играе обречения пациент - Михаил Мутафов, ми е доста неприятен - още от ролята му на младини в детския филм "Делфинът" Grinning.

И още нещо се набива на очи като доста нереалистично - времето, което лекарите отделят да разговарят с пациентите. Никъде в БГ болница това не се случва. Направо ми прилича на фантастика. Биляна отдели повече от 10 минути да разговаря с болния в реанимацията. Остави в мен  впечатлението, че това е единственият й пациент за седмицата  Grinning

В реанимация обикновено има много работа, а и тук гледам, че съседните легла са празни. Нямат ли пациенти тези хора?  newsm78

# 242
  • ту тук, ту там
Нямат пари за статисти хората!
Има такива лекари, макар и рядко! Днес се срещнах с една от тях!  Heart Eyes

# 243
Наистина цяла болница с по един пациент...

# 244
Аз съм супер ревлива също, но сериалът въобще не може да ме трогне, въобще... нито веднъж досега. Темите, които засяга са тежки, но минават по повърхността на емоциите, само колкото да ти стане гадно, без катарзис, дет се вика.

Низамов пък ме тика на хилеж винаги, тъй че появата му беше развеселителна за моя милост.

Билянка явно има повече време, пък и нали така я разкриват като много чувствителна и емпатична...

# 245
Много "сакатлъшки" се гушкаха тия двамата Mr. Green

# 246
  • ту тук, ту там
Аз съм супер ревлива също, но сериалът въобще не може да ме трогне, въобще... нито веднъж досега. Темите, които засяга са тежки, но минават по повърхността на емоциите, само колкото да ти стане гадно, без катарзис, дет се вика.
Защото играта нищо не струва! Аз плаках за бебето без очи, плаках и днес!

# 247
И тези "разходки" на лекари и сестри с ръце в джобовете ...
Ако съм запомнила някой ценен съвет от стажа ми навремето, той е, че никога не трябва да се движа с ръце в джобовете на престилката. Създава впечатление за човек, който няма работа за вършене  Grinning. А и сядането по леглата на пациентите беше табу.
Сега като гледам май някои правила вече не важат Joy.

# 248
Защо ли Стилянова записа Захариев и професора.Много лукава ще дойде май.
Аз също мисля,че на Захариева и е пределно ясно за колата.

# 249
А каква е логиката  Захариев изобщо да продава колата и да връща парите? Нали беше подарък?

# 250
Много ме разнежи сцената с Биляна и Василев. Създава пагубно усещане за страдание по невъзможната любов. Сладки ми бяха!

# 251
Знае Захариева за колата, но се прави на чукната.
Да, вечната тема за евтаназията и аз съм за, ако някой изобщо ме пита, де.  Joy
Ох това бил Низамов! Аз до преди малко спорех, че е Емил Емилов, хубаво е, че не се обазаложих  Embarassed

# 252
  • ES
А каква е логиката  Захариев изобщо да продава колата и да връща парите? Нали беше подарък?
Захариев ѝ  се скара как е могла да купи толкова скъпа кола, да се набивали на очи пред всички, че имали пари и да почнат да ровят от къде били. И тя уж я подари на него, а я купила с червен кожен салон да ѝ отивала на косата.  Laughing

# 253
Много ме разнежи сцената с Биляна и Василев. Създава пагубно усещане за страдание по невъзможната любов. Сладки ми бяха!
Така се надявах Калин да влезе, или Наталия, ама нъцки. А Билянчето излезе щастлива като влюбена тийнейджърка, милата. Mr. Green
Сцената в стола, докато ядяха Сашо и Калин и Наталия предложи да подпишат фиктивно, беше много готина. Joy

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 22:58 от Ензим

# 254
Че колко да е скъпа колата, щом парите се побират в плик. Пачка столевки са 10000 лева.

Общи условия

Активация на акаунт