"Откраднат живот" по Нова тв Тема - 5

• 85 395
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
Когато Захариев влезе в кабинета на Генадиев на бюрото му имаше разтворен том на Достоевски, какво ли искат да ни внушат сценаристите с това, че професора чете Достоевски... ?

# 361
  • Разпиляна във въображението
Когато Захариев влезе в кабинета на Генадиев на бюрото му имаше разтворен том на Достоевски, какво ли искат да ни внушат сценаристите с това, че професора чете Достоевски... ?

Че няма работа и обича винаги да кани гостите си на по питие Laughing

# 362
Достоевски ми, да няма да ви чете Хорхе Букай, ай ся.
Иначе и аз това си помислих, глей го, човек без работа, седнал да ми чете... И понеже не видях какво пишеше на книгата, реших, че може да е някой мед. справочник, пък то било Достоевски.

# 363
Бюрото на шефът ми е постоянно заринато с документи, върху които работи. Постоянно му се внасят справки, и други неща, върху които трябва да остави мнение, а дори не сме болница. Дори моето бюро е с постоянно с папки. На Генадиев кабинета е по-празен и от такъв примерен в магазин за мебели.

# 364
Нещо много бозаво взе да ми става, много бавно се развива действието и наистина създават впечатлението, че в болницата има по един пациент във всяка серия Simple Smile
А тоя Захариев яко се излага, малко ми е неестествен как крещеше на жена си, преигра го. И как й буташе парите на Стилянова...  ooooh! Някак ми се струва, че изобщо не знае как да се държи нормално, сигурно заради отношението на жена си се е деформирал и само пари са му в главата. Струва ми се, че Стилянова ще се отдръпне..  Thinking

# 365
  • София
Само на мен ли сцените с умиращия от рак и жена му не ми се струват реални... по-точно, нямам нищо против играта, а не мога да проумея сценария .... "Не мога да ти простя, че ме напускаш и изоставяш.."  
И на мен, и на мен... Прекалено помпозни приказки, не мога да приема, че любящата съпруга говори така за мъжа си, като се обичат толкова - би трябвало да разбира състоянието му
А бележката накрая ме уби - "За мен беше чест". Да не са служили заедно?

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 10:50 от Cuckoo

# 366
  • Пловдив
Да бе...за какво само пари и дава  Mr. Green Явно си мисли,че така ще му пусне по-лесно ooooh!
А тя нали си има 100 Е от онова секцио...или ги похарчила горката Laughing

п.п.Какво стана с героя на Низамов...замаза се...а си мислех,че ще ги е чул или нещо...щото така наблягаха на очите му,когато говореха за злоупотреба,че имах чувството,че ей сега ще го отвори  Thinking

# 367
Малко я изкарват като супер нуждаеща се.. Не ми направи такова впечатление с цивилни дрехи, тоя Захариев, ако продължава така наистина ще я отблъсне според мен.

# 368
  • София
Хехе, Захариев и с къдричките ми е мазен. Като младо яре е в главата. Да вземат да го пострижат, ако и това не помогне, не знам.
Жалки опити за оригиналност с тъпи докторски шегички и спомените от моргата. Имам чувството, че сценаристите са пети клас, макс.

# 369
Имам подозрение за спермограмата на Калин. Ако греша - това е ужасна дебелашка шега, която съсипва връзка /здрава или не здрава/. Отделно "Липсваш ми" от страна на Сашо за малко да ме избие на смях. Какво му липсва Биляна? Физическа връзка ли имаха, духовна ли имаха? За мен нищо нямаха.

# 370
  • София
На мен ми е странно това, че заможното семейство, което си плати за бебе, не си е закупило някоя по-модерна количка, а ползва триколка ТСМ.

# 371
На мен пък ми стана смешно как жената на умиращия, без никой да я пита, започна да си разправя житието - той така обичаше, така ми казваше... А само я подканиха да влезе при мъжа си. Rolling Eyes И Биляна е винаги насреща - изслушва ги, храни ги, слага край на мъките им... Абе, мъка направо. Joy

# 372
  • Пловдив
А в предната серия кво беше това пак с тая жена...не щеше да види мъжа си,казваше че няма време,бързала... newsm78

п.п.Тоя заможен баща си оставил истинския адрес в регистъра,нали  Mr. Green

# 373
  • ту тук, ту там
Всеки показва скръбта си по различен начин и реагира на загубата различно. Мен точно тази "нестандартност" в реакциите и взаимоотношенията между двамата съпрузи ме трогна дълбоко и силно ме разчувства!

# 374
  • София
Ако съпругата беше толкова нестандартна - би изпълнила молбата му. Това бих разбрала, а не да се тръшка че мъжът й е упоен и неадекватен

Общи условия

Активация на акаунт