Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 2/

• 169 091
  • 759
  •   1
Отговори
# 15
    Bled, лични впечатления от някоя от посочените последни оферти има ли някой?

Била съм по Нова година в Медитърениън Вилидж. Приятна обстановка, отделни сгради по на 2 етажа и централно тяло. Стаите глдат към морето и са с хубави балкони. Баните са сравнително широки, има принадлежности за баня, чисто е. Интернетът беше зле, неколократно се опитвахме да влезем и от фоайето през уай-фай и от стаята, чрез кабел (в стаите нямаше уай-фай, може още да е така, та носете си мрежов кабел). Въпреки, че неколкократно сезирахме рецепцията, нямаше никакво съдействие - 5 дни нямаше нормален интернет. Бях с чужденци, които не останаха доволни от обслужването на гърците. За доста неща не получиха съдействие. Плажът е сравнително широк и е пред хотела. Храната не ми направи впечатление да е нещо особено, на полупансион бяхме, но не е и лоша. Има малък фитнес и вътрешен басейн, биват горе-долу. Сауната е много тясна. Помня, че имаше детски кът. Хотелът е хубав, но е сред нищото. Отзад има някакво запуснато поле, извън града е. Всъщност, ако сте с кола, не е проблем, за няколко минути се придвижвате до Катерини.

# 16
Момичета, предполагам много от вас ще пътуват по Великден за Гърция. Какво ще правим с тези блокади?  Sad

# 17
  • София
Все си мисля,че няма да има блокади. Дано се окажа права. Освен на нашенци,няма да се отрази грам на гърците.

# 18
  • София
Днес да забравим за блокади и неудачи.
Надявам се и аз всички насочили се към Гърция да получат Великденски подарък, Безпроблемно преминаване на границата.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОИТО НОСЯТ ИМЕТО НА ЦВЕТЕ !!!
Пътувайте и бъдете здрави...

ROBINSON Club Kyllini Beach
На път за Закинтос-Кефалония или въобще може да посетите обновения
http://www.robinson.com/de/de/cluburlaub/griechenland/kyllini-be … mmer/club-details
Особено ако сте с деца от всякаква възраст.

Mediterranean village
от 07.05.2016 до 12.05.2016
HB
34 евро на човек
Дете до 7 год. безплатно

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 11:53 от Bled

# 19
Моля за мнение относно хотел Kassandra Palace & Spa - плаж, храна, чистота и изобщо всякакви впечатления ще са ми от полза.
Отделно ме интересува, когато храненето е на полупансион, как стои въпроса с напитките?  Peace

# 20
  • София
Моля за мнение относно хотел Kassandra Palace & Spa - плаж, храна, чистота и изобщо всякакви впечатления ще са ми от полза.
Отделно ме интересува, когато храненето е на полупансион, как стои въпроса с напитките?  Peace

Merlinski

Хотелът е от старите бетонни такива, които вече много не се харесват....
Още повече, че годините си казват думата, както остарява хотела, така трябва да падат и звездите, ама не.
Ето го
Само като влязох ТУК и нещо ми се обърна, но после се съвзех.
Двама души на площад от бетон, кръстих снимката.
Иначе е чисто, но се усещат неприятни миризми.
Храната що годе е добре, но персонала е като нашите намръщени продавачки.
Прекрасна огромна зелена градина, спокойно паркиране.
С интернета са скарани, особено в стаите.
Басейна не е лош, има детски кът и достатъчно много място.
На плажа не очаквайте само пясък, има си всичко, камъни малки-големи, чат пат боклуци и водорасли.
HB беше без напитки...
В Ultra All Inclusive имаше всичко.
Чадъри, шезлонги, кърпи на плажа и басейна, бяха безплатни.
Има 1 път в седмицата Гръцка вечер.
При добра цена не го мисли, има си всичко. При висока търси друг...

# 21
Благодаря, Bled  bouquet
Мои приятели настояват за него, аз предпочитам Посейдон палас, защото на същата цена излиза Ол Инклузив /1200 лв за 5 нощувки в края на юни, 2+1 дете на 4г., цената беше по-добра с по-ранно записване, обаче от много умуване не можем да постигнем споразумения с групата/.

# 22
Благодаря, Bled  bouquet
Мои приятели настояват за него, аз предпочитам Посейдон палас, защото на същата цена излиза Ол Инклузив /1200 лв за 5 нощувки в края на юни, 2+1 дете на 4г., цената беше по-добра с по-ранно записване, обаче от много умуване не можем да постигнем споразумения с групата/.
Посейдон и той е горе долу в същата категория....ни добро, ни лошо Wink

# 23
Някакви впечатления от о.Крит? Как са плажовете,хотелите и въобще добра дестинация ли е за семейства с деца?

# 24
  • София
Някакви впечатления от о.Крит? Как са плажовете,хотелите и въобще добра дестинация ли е за семейства с деца?

di_p

Отлични впечатления за всичко което питаш, включително за децата.
Избери си място, хотел и ще ги коментираме.

# 25
Благодаря,Bled  Simple Smile  Още не сме се ориентирали.Коя е най–привлекателната част от Крит? Мен ме интересува най-вече откъм храната и забавленията за децата ( на 4 и 9 години ).

# 26
  • София по рождение
Някой ходил ли е в Porto carras - Nea Marmaras. Разкажете повече моля!

# 27
Да се запиша в новата тема, надявам се да липсват язвителни лекционни коментари в нея.
Дано сме повече полезни, отколкото да си пречим.

# 28
  • София
Някой ходил ли е в Porto carras - Nea Marmaras. Разкажете повече моля!

Много е писано по въпроса.
Ето от МЕН

А с годините са натрупани и теми...
ТУК
ТУК
ТУК
ТУК
Сигурно има още. Разбира се те са доста стари, но ми стана интересно, минало незабравимо...

# 29
  • София по рождение
 Hug Bled

Общи условия

Активация на акаунт