Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 2/

• 170 958
  • 759
  •   1
Отговори
# 210
  • София

Bled, на мен много ми допаднаха edem peramos и tosca  Simple Smile Мисля да отскоча септемврийските празници и тъкмо твоите идеи дойдоха много на място Simple Smile)) Това май са и едни от най-близките гръцки плажове ( с тръгване от София ). Досега съм ходила само на Касандра, но за 3 нощувки май ми идва прекалено пътя до там.  newsm78

Тези възможности са от средно и нагоре ниво, като могат да се намерят и добри цени. Използвайте ги...

Има много възможности и за евтини почивки в Гърция. Много от вас не задават въпросите си тук, защото се притесняват да не отнесат подигравки заради исканите от тях ниски цени.
Да но те са възможни и в това да питате няма нищо срамно, всеки според джоба си.

Отговаряйки на няколко човека по този въпрос лично ще споделя само един пример…
Вече харесан от няколко човека и резервиран.

Както казвам, нужни са компромиси, за да получите възможно най-ниски цени.
Най-големият такъв е да не сте на първи линии или в крайбрежно селище.
Другият компромис е да няма включена храна или само закуска.

Тези, които търсят най-евтиното, предимно искат да са и в близост, защото и пътуването е разход.
Ако резервирате примерно в Лутра Волвис, това е на Бешичко езеро. На 20 мин. с кола от морето. Тук ще намерите поне 10-15 възможности за настаняване, като някои от тях не са никак лоши. Цените дори в силен сезон започват около 15 евро за стая-студио и достигат до 30 евро за апартаменти.
От тези места само за 20-30 минути може да достигнете до голям брой плажове от Аспровалта до Олимпиада, дори по-далеч.
Няколко примера:
Archontiko Zachou
Afroditi Kiourtsi
Limnes Villas
Kondylenia Rooms
и т.н. като всичките са с добри отзиви, някои съм видяла и лично.
Още повече езерото е пред вас, което ви заменя морето...

Аз мисля, че когато искате да сте на гръцкото море евтино, храната не е най-важното нещо.
Още повече, че в случая е близо/можете да си носите нещо/, а и наоколо е пълно със супермаркети за евтино пазаруване.

Такива варианти има много в Гърция и не се притеснявайте да питате когато бюджета ви е твърде нисък.

# 211
Здравейте, момичета и момчета!
Благодаря за страхотната тема, но си признавам, че не съм я изчела цялата. Моля ви за съдействие. Търсим хотелче на Халхидики за 6 възрастни и 6 деца. Децата са на възраст между 3г и 7г. По възможност със закуска и вечеря. Плажа да е от по-песачливите, по възможност да е плитко, че с толкова деца си е направо приключение. 5 нощувки от 01.09-6.09 около 700 лв бюджет. Ще ви моля за съдействие. Благодаря предварително

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 13:24 от Анонимен

# 212
  • София
Аз също очаквам обещаните възможности за Халкиди, защото ми се иска бюджетна почивка за 6 възрастни,за 5 нощувки НВ за около 700 лв, че после средата на септември ще се охарчим повечко.

# 213
  • София
И поне една закусчица да има , там по едни палачинки за децата , мюсли , кисело мляко , по някой кроасан , медец нещо , конфитюрче , малко корнфлекс , по някое кексче , няколко плода , бъркани яйца или  яйца на очи, бекон пържен , кремвирш , сушени плодове , сирене, домати, краставици, чай и кафенце разбира се - някой пият еспресо , други нес или шварц , може и топло мляко или горещ шоколад  и виж там някой предлагат и вечеря .

Няма да откажа и едно шкембе  Mr. Green

# 214

Bled, на мен много ми допаднаха edem peramos и tosca  Simple Smile Мисля да отскоча септемврийските празници и тъкмо твоите идеи дойдоха много на място Simple Smile)) Това май са и едни от най-близките гръцки плажове ( с тръгване от София ). Досега съм ходила само на Касандра, но за 3 нощувки май ми идва прекалено пътя до там.  newsm78

Тези възможности са от средно и нагоре ниво, като могат да се намерят и добри цени. Използвайте ги...

Има много възможности и за евтини почивки в Гърция. Много от вас не задават въпросите си тук, защото се притесняват да не отнесат подигравки заради исканите от тях ниски цени.
Да но те са възможни и в това да питате няма нищо срамно, всеки според джоба си.

Отговаряйки на няколко човека по този въпрос лично ще споделя само един пример…
Вече харесан от няколко човека и резервиран.

Както казвам, нужни са компромиси, за да получите възможно най-ниски цени.
Най-големият такъв е да не сте на първи линии или в крайбрежно селище.
Другият компромис е да няма включена храна или само закуска.

Тези, които търсят най-евтиното, предимно искат да са и в близост, защото и пътуването е разход.
Ако резервирате примерно в Лутра Волвис, това е на Бешичко езеро. На 20 мин. с кола от морето. Тук ще намерите поне 10-15 възможности за настаняване, като някои от тях не са никак лоши. Цените дори в силен сезон започват около 15 евро за стая-студио и достигат до 30 евро за апартаменти.
От тези места само за 20-30 минути може да достигнете до голям брой плажове от Аспровалта до Олимпиада, дори по-далеч.
Няколко примера:
Archontiko Zachou
Afroditi Kiourtsi
Limnes Villas
Kondylenia Rooms
и т.н. като всичките са с добри отзиви, някои съм видяла и лично.
Още повече езерото е пред вас, което ви заменя морето...

Аз мисля, че когато искате да сте на гръцкото море евтино, храната не е най-важното нещо.
Още повече, че в случая е близо/можете да си носите нещо/, а и наоколо е пълно със супермаркети за евтино пазаруване.

Такива варианти има много в Гърция и не се притеснявайте да питате когато бюджета ви е твърде нисък.

Блед както винаги мислиш за всички 2 в 1 езеро и море. Чудна идея пък и без пари. Бих прочела и други подобни щом казваш, че има. И как ги отсвирваш подигравачите евала.

# 215
Здравейте, момичета и момчета!
Благодаря за страхотната тема, но си признавам, че не съм я изчела цялата. Моля ви за съдействие. Търсим хотелче на Халхидики за 6 възрастни и 6 деца. Децата са на възраст между 3г и 7г. По възможност със закуска и вечеря. Плажа да е от по-песачливите, по възможност да е плитко, че с толкова деца си е направо приключение. 5 нощувки от 01.09-6.09 около 700 лв бюджет. Ще ви моля за съдействие. Благодаря предварително

Лутра Волвис
120 евро за двама за 5 нощувки(за 12 човека не е ясно колко ще е), не е на пясъчен плаж и не е със закуска и вечеря, и не е нито на морето, нито на Халкидики: http://www.booking.com/hotel/gr/archontiko-zachou.bg.html?aid=37 … l;type=total&
Но явно търсенето не е било лесно. Цели два дни отне.  hahaha Joy

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 14:52 от Анонимен

# 216
Да не говорим, че специално посоченият хотел Archontiko Zachou изрично пише в условията си, че не настанява деца.

Моля модераторите да обърнат внимание на клонинга Амореми, има и други подобни, които се подвизават наоколо.

# 217
  • София
На някои хора нивото им на интелигентност се свежда до информация от уикипедия (препратка друга тема за Гърция) и две многоточия и три въпросителни не на място успяват да надхвърлят всякакви очаквания Simple Smile

# 218

Моля модераторите да обърнат внимание на клонинга Амореми, има и други подобни, които се подвизават наоколо.

Чакам Аннна1(Annna1) всеки момент.  Peace В момента чете тази тема.

# 219
Може би ще е интересен фактът, че Annna1 е друг клонинг, изтеглен от обръщение напоследък, но пък регистриран в един ден и разлика само с няколко минути с Amoremi.
И на двете участието във форума се свежда до славословия на Блед с един и същи отчетливо неграмотен синтаксис и пунктуация.

# 220
Ето ме, чета ви глупостите. Кво се правите на утрепани и само цапате хубавите теми. Блед ни помага и то много, а вие се подигравете с хората във всички теми. Какви са тези небивалици тя говори едно вие си пишете друго. Никой не ви обръща внимание ама си продължавате. И Блис да не пише писма, който не ви харесва е мултиакаунт. Май вие всички сте такива не ние.
Престанете стига вече. Блед а ти си пиши всичко написано е повече от полезно. Тая идея пък си е супер какви деца ? глупости. Три пъти вече пътувам с нейни идеи. И с тази също.
Блед кажи и нещо подобно на други места с близост море.  bouquet

# 221
Правописът, словореда и пунктуацията както вече казах на едно друго място са като ДНК.

# 222
Правописът, словореда и пунктуацията както вече казах на едно друго място са като ДНК.

Сега ми напиши и на лични, че не разбрах. Пишат съобщения и заплашват хората сякаш този форум е тяхна собственост.
Блед имам въпрос кой от тези хотели би препоръчала на езерото ?  bouquet

# 223

Сега ми напиши и на лични, че не разбрах. Пишат съобщения и заплашват хората сякаш този форум е тяхна собственост.
Блед имам въпрос кой от тези хотели би препоръчала на езерото ?  bouquet

Анещи, пак не си си пил хапчетата!
А мултиакаунтинга все още не е позволен в този форум.  Peace

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 15:25 от Анонимен

# 224
Тая идея пък си е супер какви деца ? глупости.
Изричното питане е за 6 възрастни и 6 деца.
На море.
С HB.

Общи условия

Активация на акаунт