Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 2/

• 171 013
  • 759
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, почнах да си мисля вече за другото лято и искам да отидем със семейството /с дете, което ще бъде на 3г/ ми на почивка в Гърция. Тъй като имам доста изисквания, а никога не съм ходила за повече от 1 нощ в Гърция, нямам ни най-малка идея за нищо. Като цяло търся хотелски комплекс с ол инклузив изхранване, да е на плажа, да не е много отдалечен от границата ни /максимум 600-700км/, ни ми се иска да пътуваме с ферибот до някои остров /но пък офертата ако е добра....мога и да се прежаля/.
Ще ви бъда много благодарна ако споделите такива хотели.  Simple Smile

Вижте Cronwell Platamon Resort

# 271
  • София по рождение
Здравейте, почнах да си мисля вече за другото лято и искам да отидем със семейството /с дете, което ще бъде на 3г/ ми на почивка в Гърция. Тъй като имам доста изисквания, а никога не съм ходила за повече от 1 нощ в Гърция, нямам ни най-малка идея за нищо. Като цяло търся хотелски комплекс с ол инклузив изхранване, да е на плажа, да не е много отдалечен от границата ни /максимум 600-700км/, ни ми се иска да пътуваме с ферибот до някои остров /но пък офертата ако е добра....мога и да се прежаля/.
Ще ви бъда много благодарна ако споделите такива хотели.  Simple Smile

Порто Карас, Ситония ще Ви хареса

# 272
  • София
Здравейте,
и аз съм много боса по отношение почивка в Гърция, тъй като малкото ни дете има здравословни проблеми и досега все не смеехме да излезем извън България. Това лято, живот и здраве, мислим да се решим. Бихте ли предложили прилично хотелче близо до България - примерно Керамоти или пък на друго подходящо място като основните ни изисквания са да има пясъчен плаж с плитко море на пешеходно разстояние от хотела, евентуално ако предлага НВ би било чудесно.
Благодаря предварително на всички отзовали се.

# 273
  • София
Пак да се включа с един конкретен въпрос - някой да каже две думи за сайта http://www.greece-hotels.bg/ - коя агенция стои зад него, нещо не мога да се ориентирам? Предлагат цени за доста хотели, например загледах Крузо вилидж, в тази връзка да попитам някой дали е бил миналото лято в него и какви са отзивите? Прочетох, че е добър за деца, но пък плажът бил на 10-15 минути пеша...
Също така Блу долфин хотел?

# 274
Пак да се включа с един конкретен въпрос - някой да каже две думи за сайта http://www.greece-hotels.bg/ - коя агенция стои зад него, нещо не мога да се ориентирам?
То си пише, Профи турс.
http://www.greece-hotels.bg/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81.html

# 275
  • София
Бихте ли ми казали  нещо повече за западния бряг на Ситония.САмо там не сме били от Халкидики.Как са плажовете. градчетата? Има ли прилични  хотели , които бихте препоръчали  там?

# 276
Там са най-хубавите плажове в Северна Гърция. Повечето са извън населени места.

За хотели тип АИ не мога да бъда полезна.

# 277
  • София
Оглеждам района просто.Проблем ли е да отседнем извън населено място ( Елиа например), и да се ходи до  близките градчета - Неос мармарас например newsm78 Оглеждам плажовете в момента,тъй като обичаме тихи неорганизирани местенца за плажуване и  честата им смяна.На западното крайбрежие на ръкава сме ходили само до Никити  и малко след него- Агионс Йоанис.Ето такъв тип плажове  ни харесват и и търсим.

# 278
Ами да, Елиа е близо до няколко хубави плажа - те самите Елии (два са), не са идеално лоши, а наоколо освен Агиос Йоанис препоръчвам Лагомандра, Калогрия, Спатиес, Ковиу - всичко е в рамките на 10 мин. с кола.

Неос Мармарас също е на толкова, около него плажовете на отделно (на юг от Порто Карас има няколко добре скрити).

# 279
  • София
Благодаря ти, Параход bouquet Разгледах района и се ориентирах.Как е самото селище Елиа?Май не е много населено.Интересувам се  просто дали има минимална опция за вечерна разходка пеш в района.За плажове и обиколко през деня ще  обикаляме- това е нашия предпочитан туризъм и  ми допада ситуация в района Party

# 280
Не, не е селище, не е подходящо за разходка, но има 2 или 3 ресторанта, единият беше добър преди години.

# 281
Източния плаж на Ситония има по-хубави плажове, само че няма много хотели за съжаление са студиа. Имат няколко хубави хотел в северната част, но са доста по-скъпи от тези на западния бряг.
За All inclusive там е най-добър - Аssa Maris 3*+ - на източния бряг, особено ако сте с деца.
За НВ - определено Blue Dolphin 4* -той въобще е един от най-добрите хотели на Ситония
Това са обаче хотели с високи цени.
По-бюджетен, но разбира се не толкова добър е Village Mare 4* - пак е на западния бряг - има помещения за повече хора. Също е на ALL.
Вече, ако искате нещо съвсем евтино и непретенциозно - има също. Hotel Simeon 3* и Golden beach 3*.
Не очаквайте чудеса, освен, че няма да е толкова скъпо.
Акти Елиас, където се намира Elea village не е подходящо за малки деца - там е каменистата част и няма никакъв плаж. По-надолу в Торони има приятен хотел на НВ - Toroni blue sea 4* - според мен е 3 плюс.
От12 години почивам само в Гърция - истината е, че много хубаво евтино -няма. Или плащаш повече, или се примиряваш с някои неща.

# 282
Вече има ранни оферти.Но много не ми се нравят.Ще чакам още малко за първа резервация през май.

# 283
И аз ги гледах.Няма нищо съблазнително.

# 284
  здравейте,нещо позамря тази темичка ми се струва...
Някой може ли да потвърди:в Порто Карас искат 500 евро депозит при настаняване ?
при напускане -ако няма щети или такси за плащане ги връщали...

Общи условия

Активация на акаунт