Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 2/

• 170 915
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
thassos grand resort - ledi го е написала...

# 166
И тъй като сме с прехвърлена от Турция за в края на септември резервация за в този хотел sonia vilage hotel, sitonia на Халкидики, но не откривам никъде в сайта на хотела опция за допълнителни екскурзии, моля някой бил в този район да ме посъветва от къде да си букна предварително някой друга разходка до другите два ръкава. Всъщност и отзиви за хотела няма да са ми излишни ако има такива. Да базата за изхранване е ол, но съм предубеден за там, струва ми се малко лош с тия 3 *.

# 167
  • Където ми покаже сърцето
Блед,а можеш ли да кажеш пясъчно или каменисто е дъното при THASSOS GRAND RESORT.Гледах снимките на пясъчният плаж.Звънях до две агенции,които го предлагат,но никой не знае морето пясъчно ли е или каменисто.

# 168
  • София
Блед,а можеш ли да кажеш пясъчно или каменисто е дъното при THASSOS GRAND RESORT.Гледах снимките на пясъчният плаж.Звънях до две агенции,които го предлагат,но никой не знае морето пясъчно ли е или каменисто.

Какви агенции са като не знаят за какво става въпрос.

Това беше уникално местенце. Остана в миналото като Agios Ioannis Beach. Търси го така или Babouras.
Района е известен като Babouras, там е едноименния нос. Рибарите там бяха в техни води. Любителите на шнорхела също.
Плажа е с изключително чиста вода. Смесица от пясък и камъчета. Също има и скали.
Сега след този огромен строеж просто не знам, но ще видим.
Хотелът може би си заслужава, но много хора не са съгласни с построяването му там.
Много мога да кажа по въпроса, но не ми е това работата.
Ще доживеем-ще видим.

# 169
Минахме през там миналата седмица-стори ми се, че е по-скоро каменисто или поне в частта, която видяхме. Иначе е страшно красиво.

# 170
Такаааа, спряхме се на няколко варианта за Гърция.
Транспорт + закуски и вечери + нощувки.
Търсим хубав плаж, чиста вода, заведения по плажа с шезлонги, да има приятни тавернички наоколо.
Моля Ви, дайте мнение, ако някой има опит със следните места :

1. о.Тасос

Hotel Emerald 3 *: www.emerald-hotel.com ;310 лв. за 31.08 - без храна

Coral 3 *: www.hotel-coral.gr 28.08- 540 лв. ; 04.09- 470 лв. - със закуски и вечери

2. Йонийско крайбрежие - близо до Превеза

хотел "Dimitra" - http://www.hoteldimitra.gr/gb/index.php - 535 лева - 7 нощувки със закуски и вечери

3.Йонийско крайбрежие - о. Лефкада

хотел "Tesoro" 3*+ 489 лева само закуски и нощувки

# 171
  • София

1. о.Тасос

Hotel Emerald 3 *: www.emerald-hotel.com ;310 лв. за 31.08 - без храна

Coral 3 *: www.hotel-coral.gr 28.08- 540 лв. ; 04.09- 470 лв. - със закуски и вечери

2. Йонийско крайбрежие - близо до Превеза

хотел "Dimitra" - http://www.hoteldimitra.gr/gb/index.php - 535 лева - 7 нощувки със закуски и вечери

3.Йонийско крайбрежие - о. Лефкада

хотел "Tesoro" 3*+ 489 лева само закуски и нощувки

Харесаното от теб е твърде разнопосочно, но има отговор поне за местата. Хотелите не ги познавам, знам много други в районите.
Тасос е лесно и бързо, просто влез в темата Тасос и ще ти стане ясно...
Превеза е друг въпрос, но хотела не е там, а в Ligia. Това е един доста приличен плаж, но наоколо не е много надеждно положението. От гледна точка развлечения и подобни.
И за малко да те излъжа, че не знам хотелите. Не беше дала линк към Tesoro и не обърнах внимание. Но след като го видях
 http://hoteltesoro.gr/el/
се оказа, че сме нощували в него. Ако е това ще ти кажа за него ?

Имам предвид този ХОТЕЛ

Мога да ти помогна и с това, кое е най-важно по тези места...ако решиш кой хотел.

Последна редакция: нд, 24 юли 2016, 00:37 от Bled

# 172
Bled,мерси  Grinning

Този хотел е, който линкваш.
Четох отзиви за всичките в трип и букинг.
Май като че ли към Тасос клоня. Другото е много път. По-конкретно Hotel Emerald 3 *: www.emerald-hotel.com?  Simple Smile В темата за Тасос не го намирам  Sad
Лигия ми се стори приятно, но е доста умряло от гледна точка на развлечения, както каза.

# 173
http://www.hotel-sonia.gr/newsite/index.php/en/,  а в този някой да е бил, че без много мислене ми го предложиха в замяна с отменена Турция и аз се съгласих за да не ми изгорят паричките. Гледах му снимките, четох някъде мнения, но ми се иска да си разнообразя някак престоя с допълнителни екскурзийки в района но не откривам такива.

# 174
  • София
но ми се иска да си разнообразя някак престоя с допълнителни екскурзийки в района но не откривам такива.

Екскурзийките ще си ги правите сами, обикаляйки с колата. Например всеки ден на различен плаж на Ситония. Единствената организирана екскурзия, която не знам дали я предлагат в хотела или сами трябва да отидете до пристанището е еднодневна обиколка на Атон. Корабите тръгват от Ормос Панагияс.

# 175
но ми се иска да си разнообразя някак престоя с допълнителни екскурзийки в района но не откривам такива.

Екскурзийките ще си ги правите сами, обикаляйки с колата. Например всеки ден на различен плаж на Ситония. Единствената организирана екскурзия, която не знам дали я предлагат в хотела или сами трябва да отидете до пристанището е еднодневна обиколка на Атон. Корабите тръгват от Ормос Панагияс.

нямам кола и не смятам да наемам защото сме само за 3 дни, това с круиз от  Ормос пристанището го видях, но не знам с какво ще стигна до там, сигурно и таксита няма в тези селца, градски транспорт май само до Солун.

# 176

Щом сте в хотел, обикновено винаги ви намират разни туристически оператори-нас до сега не са ни пропускали. Имат седмичен график на екскурзиите, заплащате при тях и автобус ви взима от хотела.

# 177
  • София
http://www.hotel-sonia.gr/newsite/index.php/en/,  а в този някой да е бил, че без много мислене ми го предложиха в замяна с отменена Турция и аз се съгласих за да не ми изгорят паричките. Гледах му снимките, четох някъде мнения, но ми се иска да си разнообразя някак престоя с допълнителни екскурзийки в района но не откривам такива.

За този хотел е писано прекалено много, няма смисъл да се повтаря.
Пишеш в Google - Sonia Village Hotel site:www.bg-mamma.com
и остава да четеш...
От раз откривам това:
Скрит текст:
Епона
Ние бяхме в Соня миналото лято. Останахме доволни, макар да имахме критики. Не е хотел, а стаите са групирани на къщички, с отделен вход и самостоятелна тераса или веранда в зависимост дали е на първия или втория етаж. Върви се по открито до рецепцията, ресторанта или столовата. Плажът е частен и много близко. Плаща се за двойка шезлонги и чадър. Бутилираната вода е евтина. Храната става. Статите са сравнително чисти, но не особено уютни. Има паркинг. Красиво е наоколо, поддържано, много маслинови дръвчета. Почистващият персонал знае 2 думи на кръст английски, схемата им беше много странна... Има детски кът, игрище, много места да играят дечицата. Тихо и спокойно място. 10тина минути пеш от магазини. Магазин има и на място, но много беден, само вода взимахме оттам. Не съм сигурна дали пак бихме отишли, може би ще изберем нещо по-висок клас.
Хотелът не е от лошите, но има какво да се иска още...

Атонския круиз вече се предлага и от Сарти, отдавна трябваше да стане.
http://www.sithontravel.gr/info_page.php?ln=en&tourID=6&agencyCode=
Преди години се предлагаше и от Касандра.

Други организирани турове са...
Винен тур Северна Гърция
Тур Филипи, Кавала
Тур Солун

Но забележителностите са много, пускала съм ги многократно ТУК

Bled,мерси  Grinning

Този хотел е, който линкваш.
Четох отзиви за всичките в трип и букинг.
Май като че ли към Тасос клоня. Другото е много път. По-конкретно Hotel Emerald 3 *: www.emerald-hotel.com?  Simple Smile В темата за Тасос не го намирам  Sad
Лигия ми се стори приятно, но е доста умряло от гледна точка на развлечения, както каза.

Значи няма да ти разказвам за него.
Правилно си решила, в онази посока е въпрос на друго пътуване.

Хотелът в Тасос е на Златния плаж, един от най-добрите. Въпреки, че е в края на селото.
Там са и едни от най-хубавите места, като селища.
Прочети темата Тасос, хотелът не ми е лично познат.

http://www.go-thassos.gr/about-thassos/webcam

Последна редакция: пн, 25 юли 2016, 00:56 от Bled

# 178
Моля за препоръки за настаняване на Амулиани! Ще се радвам и на всякакви отзиви за плажовете на острова.
Планираме почивка от 1ви до 6ти септември.

# 179
  • София
Моля за препоръки за настаняване на Амулиани! Ще се радвам и на всякакви отзиви за плажовете на острова.
Планираме почивка от 1ви до 6ти септември.
Ама Ол инкл. ли искаш на Амулиани? Защото на Амулиани има само един хотел с НВ - Агиониси, ол инклузив хотели няма и всичко останало са студиа и апартаменти със селф-кетъринг.

Общи условия

Активация на акаунт