Гърция, почивки All Inclusive и HB /Тема 2/

• 170 928
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Моля за препоръки за настаняване на Амулиани! Ще се радвам и на всякакви отзиви за плажовете на острова.
Планираме почивка от 1ви до 6ти септември.
Ама Ол инкл. ли искаш на Амулиани? Защото на Амулиани има само един хотел с НВ - Агиониси, ол инклузив хотели няма и всичко останало са студиа и апартаменти със селф-кетъринг.
all не, предпочитаме HB. Благодаря за информацията! 😊 а плажовете пясъчни ли са? На снимките изглеждат добре 😊

# 181
  • София
Много са хубави плажовете на Амулиани. Най-хубав е Аликес. Хотел Агиониси е на противоположната страна на острова. До него по-близо е плаж Мегали Амос. От там може да се наеме лодка до малките островчета Гайдуронисия. След Агиониси пътят до плажа е черен. Поне така беше преди 4 години. 
От страната на Аликес се намира и плажът Карагация. До него се стига по път от селцето до пристанището.
Всички плажове са пясъчни. Аликес с фин пясък и плитък.

# 182
Много са хубави плажовете на Амулиани. Най-хубав е Аликес. Хотел Агиониси е на противоположната страна на острова. До него по-близо е плаж Мегали Амос. От там може да се наеме лодка до малките островчета Гайдуронисия. След Агиониси пътят до плажа е черен. Поне така беше преди 4 години. 
От страната на Аликес се намира и плажът Карагация. До него се стига по път от селцето до пристанището.
Всички плажове са пясъчни. Аликес с фин пясък и плитък.
Благодаря ти!  bouquet

# 183
  • София
Здравейте момичета  bouquet
Моля за мнения от хотелите Канали бийч и CAVO OLYMPO LUXURY RESORT & SPA?
интересуваме всичко което се сетите,плаж заведения, чистота,шумни заведения.

Благодаря предварително

# 184
  • София
Здравейте момичета  bouquet
Моля за мнения от хотелите Канали бийч и CAVO OLYMPO LUXURY RESORT & SPA?
интересуваме всичко което се сетите,плаж заведения, чистота,шумни заведения.

Благодаря предварително

Два коренно различни хотела, но така или иначе сме били и в двата… Различават се както по местоположение, така и по всичко останало.

Виж снимките...
Cavo Olympo Luxury Resort

Луксозен хотел, напълно в моите изисквания. Няма проблем да отпуснете там, единствено на което не може да разчитате е морския плаж. Изкуствено създаден в скалите, романтично, но не рационално.

Другият хотел

Canali beach Hotel

Отиваме в друга посока...
Да не те разочаровам, ама ще ти кажа. Не знам заради деца ли отивате там.
Ако е така добре, ако не, заредете се да търпите другите.
Обичам децата много, но това идва в повече, ако ти не си с деца.
Хотелът остаря, дано е реновиран, последно не беше целият.
Не е точно на морето, но това не е много фатално.

Ето и ПЛАЖА на Канали...

Най-хубавото хотелче там е Ionian Theoxenia
Били сме и в него, ако трябва ще потърся снимките и ще разкажа....

# 185
  • София
 bouquet Благодаря за бързия отговор.
Да,заради децата отиваме в Канали хотел.Заведението на плажа много ли е шумно?
Замислила съм да направим 5/5 нощувки,да сменим и да видим две различни места.
Приемам предложения и съвети,днес трябва да реша,чакам вашите мнения и препоръки?
 bouquet

# 186
  • София
bouquet Благодаря за бързия отговор.
Да,заради децата отиваме в Канали хотел.Заведението на плажа много ли е шумно?
Замислила съм да направим 5/5 нощувки,да сменим и да видим две различни места.
Приемам предложения и съвети,днес трябва да реша,чакам вашите мнения и препоръки?
 bouquet

По всяка вероятност питаш за бара на плажа под хотела - Манго, нали ?
Страхотен бар, както през деня, така и вечерта. Сериозни купони...
Приятно, чисто и всичко необходимо, дори масажи.
Плажа не е само пясък, но камъчетата са малки и приятни. Морето е чисто, но внимавай с децата има дълбоки места.
Е да, има доста хора, но е обширно и няма проблем, ще прецените сами времето за ходене.
Не е към хотела, да знаеш...

# 187
Здравейте! Бих искала да ми преппоръчате подходящи места за разходка около Канали бийч хотел. Виждам, че не е в населено място, но все пак на пешеходно разстояние къде може да се отиде? Имам предвид таверни, кафета, магазини. Има ли някякви бусчета от хотела до някое селце. Изобщо, какво може да прави там човек, ако не ходи на плаж?

# 188
  • София
Здравейте! Бих искала да ми преппоръчате подходящи места за разходка около Канали бийч хотел. Виждам, че не е в населено място, но все пак на пешеходно разстояние къде може да се отиде? Имам предвид таверни, кафета, магазини. Има ли някякви бусчета от хотела до някое селце. Изобщо, какво може да прави там човек, ако не ходи на плаж?

Досега коментирах точно този хотел...
Крайбрежната на Канали е на около километър. Скромно с няколко заведения, не са лоши...

Първото заведение откъм хотела...

Виж ТУК какво представлява селището и плажа. Скромно, нищо особено...

Ние никога не сме били без кола, но доколкото си спомням имаше бус до Превеза. А и на шосето мисля, че имаше спирка.
Мога да ти кажа абсолютно всичко в околностите, но без кола не става...

# 189

Досега коментирах точно този хотел...
Крайбрежната на Канали е на около километър. Скромно с няколко заведения, не са лоши...

Първото заведение откъм хотела...

Виж ТУК какво представлява селището и плажа. Скромно, нищо особено...

Ние никога не сме били без кола, но доколкото си спомням имаше бус до Превеза. А и на шосето мисля, че имаше спирка.
Мога да ти
 кажа абсолютно всичко в околностите, но без кола не става.

Много благодаря, Блед!

# 190
  • в града на вечния купон
Блед,
Дай Моля те идея за хотел Василики Лефкада и плаж наоколо....

# 191
  • София
Блед,
Дай Моля те идея за хотел Василики Лефкада и плаж наоколо....

Веднага, ама за минаване ли става въпрос или почивка ?

Казвам ти два в които съм нощувала и  са един до друг на брега...
http://www.vassiliki.com/index.php
http://www.portoficohotel.com/
Ако решиш казвам и подробности...както и за много други в района...

Почивка и плаж повече дни, там не е много желателно, сигурно знаеш...
Един от любимите ми плажове е Megali Petra...
И други разбира се...
Не очаквай да ти предложа до болка познатите фото плажове, те не са за почивка. Снимаш и бягаш.

# 192
Bled -  bouquet

Моля те сподели хубаво място за настаняване в района на Неа Прамос, Неа Ираклица  Simple Smile Преглеждам разни оферти и освен, че няма места са апартаменти. Предпочитам добър хотел с възможност за закуска, но нещо не намирам...  През юни бяхме там в една чудесна вила, с голяма компания, но до края на сезона нямат никакви места. Сега сме само аз майка ми и детето. В краен случай ще търся нещо в Кавала  май.

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 22:02 от Ellinor*

# 193
  • София
Bled -  bouquet

Моля те сподели хубаво място за настаняване в района на Неа Прамос, Неа Ираклица  Simple Smile Преглеждам разни оферти и освен, че няма места са апартаменти. Предпочитам добър хотел с възможност за закуска, но нещо не намирам...  През юни бяхме там в една чудесна вила, с голяма компания, но до края на сезона нямат никакви места. Сега сме само аз майка ми и детето. В краен случай ще търся нещо в Кавала  май.

Няма проблем, трябва само да провериш дали за твоите дати ще има места...

http://www.vournelis.gr/bg/

http://www.villamediterrane.gr/en

http://www.edem-peramos.com/

Тези вили не знам дали не ги знаеш, но са за повече хора...

http://www.ammosluxvillas.gr/bg/villas

Ако не става ще мислим друго...
Ако отиваш към Кавала, виж Palio и Toska. Тук все още се задържа гръцкото...

http://www.amaliahotel.eu/en/

http://www.tosca.gr/

Последна редакция: сб, 30 юли 2016, 22:51 от Bled

# 194
Сърдечно благодаря за отзивчивостта  Hug

Утре ще позвъня в Vournelis Beach Hotel & Spa, ако няма възможност ще пробвам в Edem и евентуално в  Tosca Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт