Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~153

• 32 060
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Ани, готова ли е новата великденска тема? newsm44 Като гледам, докато изпушим с Ози цигарите и тази ще свърши- особено след като и Лу пристигна! Joy Joy Joy
Още не е готова, ама след епизода ще я довърша... Thinking

Пропуснах за пиша за клипа, който си ни показала. Ози страхотно владее публиката - в този клип отново се вижда. Умее го човекО - показва чувства, когато  пее. Гледала съм много други негови изпълнения на концерти или при гостувания в предавания - чудесен е.... newsm10 newsm10

Лу - права си, на Ози цигарите му вредат на гласа, ама ние няма да пеем - само ще слушаме  Grinning

# 706
  • Варна
Лу, не става, татлъм ooooh! Не мога да ги откажа- правих опити-пък и класа ми е толкова труден ooooh! повечето са от мургавите ни събратя и ако не пуша ще получа инфаркт по средата на някой час! Joy Joy Joy Joy Joy

Пък и Ани е права- няма да пеем!!! Ама виж го какъв е шекерен с цигара, бре!

# 707
Сладури, бях ви обещала миналата седмица да намеря откъса, който е сниман за  ресторантьорството на  Джихан.

Намерих го. Ще ви върна  в старата тема  -  61-ви епизод.  време - 38 мин. и 36 сек.

Айшето и Джихан в нейната къща на дивана. Пият бяло вино и  ядат някакви мезета.

Джихан   -   Аз съм ресторантьор  и имам много  ресторанти,  сама знаеш това.
                    Следователно, трябва да  знам всичко за ястията.
                    Ти какви ястия обичаш най-много,  Айше  ???

Айше   -   Не мога да определя.
                 В това отношение много  малко знам.

Джихан   -  Аз много добре  познавам  световните  кухни.
                   Кухнята на коя  страна ти обичаш  най-много ???
                   Индийска, Мексиканска, Фастафуд, Американска, Турска ???

Айше   -   Обичам  френската  кухня.

Джихан   -   Френската ??? /Мръщи се/.....Господи,....как ядете  охлюви ???

Айше   -   Ти не си ли ял  охлюви ???

Джихан   -   Не, разбира се!!!....

Айше   -   Но те са много  вкусни.

/Джихан още се мръщи/
Джихан   -   Може би. Аз не осъждам тези, които ядат охлюви, но не съм ял.
                    Аз и скакалци не съм ял !!!....

Айше   -   /смее се/ - Значи и скакалци  не си ял.

Джихан   -   А ти какво умееш да готвиш ???

Айше   -   Палачинки.....

Джихан   -  Ти хубаво готвиш. И още какво умееш ???

Айше   -   Бюрек.

Джихан   -   Това е много  трудно да се приготвя.

Айшето   -  И тестото сама си омесвам.
                   Ела в края на седмицата  у нас и аз ще ти приготвя бюрек.
Джихан   -   Добре.

/това съм пропуснала.  Моля за прошка /.

# 708
  • Плевен / София
Ани, готова ли е новата великденска тема? newsm44 Като гледам, докато изпушим с Ози цигарите и тази ще свърши- особено след като и Лу пристигна! Joy Joy Joy
мен къде ме слагате.....при пушачите не може Naughty щото не пуша... Crossing Arms но пийвам ето това... Joy Joy Joy
Скрит текст:

# 709
Големи актьори са.  И  Мерием как изразително играе.  Браво !!!

Поне гледаме големи актьори, големи майстори.

Браво на тях. Сценаристите са по-калпави от актьорите.

# 710
Момичета, новата Великденска тема  е готова...Малко не става, ама Гости казва, че много харесва темите, които правя на бързо....Внимавайте да не я разочаровате..... Naughty Joy Joy Joy Joy

Сега ще ви изчета....само да запаля една цигара...че като видях Ози с цигарата и веднага ми се допуши  smile3546 smokeuu Party

# 711
  • Плевен / София
Момичета, новата Великденска тема  е готова...Малко не става, ама Гости казва, че много харесва темите, които правя на бързо....Внимавайте да не я разочаровате..... Naughty Joy Joy Joy Joy

Сега ще ви изчета....само да запаля една цигара...че като видях Ози с цигарата и веднага ми се допуши  smile3546 smokeuu Party
Мамче ...темите ти винаги са красиви, защото ги правиш с любов..... Peace
Тази седмица хващам все края на сериите....по добре да не бях гледала...Мерием кълне та пушек се вдига....не може такива думи да каже една майка на друга жена.... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
погледнах в другата тема...
Скрит текст:
Кахраман обикнал Елиф от съжаление.... Crossing Arms
гледам КС и ще ви наглеждам едновременно.. Joy Joy Joy

# 712
  • Варна
Гости, Hug Hug Hug

Ето и за теб:

Ках се стресна като видя поста ти и бърза да ти се обади по тел., че ти е приготвил чашката на масата  Joy Joy Joy Joy

И поредния музикален поздрав:

Аман, аман
Ах, любима как да ти разкажа
колко много плаках и все още плача за теб
аман, аман, без теб не издържам
аман аман без теб не мога да живея....

# 713
Гости нямам думи за коментарите в другата тема....
Ама по нищо не се различават от любимката им....Да бяха погледнали поне, че обзавеждането в спалнята е ново и не само в спалнята, а и в дневната....
То бива злоба, бива, ама чак да те заслепи и да не си видял, а да пишеш, че чак да се задъхваш не бива....
Господ е от нашата тема  Praynig Praynig Praynig Praynig

А Къймет само като видя гърба на Кахраман и веднага придоби вещинското изражение....
След малко ще направя малко снимки......А вие пишете, за да редуваме....

# 714
  • Плевен / София
Гости, Hug Hug Hug

Ето и за теб:

Ках се стресна като видя поста ти и бърза да ти се обади по тел., че ти е приготвил чашката на масата  Joy Joy Joy Joy

И поредния музикален поздрав:

Скрит текст:

Аман, аман
Ах, любима как да ти разкажа
колко много плаках и все още плача за теб
аман, аман, без теб не издържам
аман аман без теб не мога да живея....

Бризче Heart Eyes знам кога да се "приземя"....тамън за купона.... Naughty
утре ще започнем така....

# 715
  • Плевен / София
Гости нямам думи за коментарите в другата тема....
Ама по нищо не се различават от любимката им....Да бяха погледнали поне, че обзавеждането в спалнята е ново и не само в спалнята, а и в дневната....
То бива злоба, бива, ама чак да те заслепи и да не си видял, а да пишеш, че чак да се задъхваш не бива....
Господ е от нашата тема  Praynig Praynig Praynig Praynig

А Къймет само като видя гърба на Кахраман и веднага придоби вещинското изражение....
След малко ще направя малко снимки......А вие пишете, за да редуваме....
те и дивана не видяха , че е сменен... Crossing Arms

# 716
  • Стара Загора
Момичета,само цигара не върви Grinning Да пийнем по едно с Ози cheers                                                                                                                                                                                                               
Скрит текст:
                                   Гости вече се уреди с узо Heart Eyes                                                                                                                                                             Отивам да прочета мненията в другата тема smile3503

# 717
Кахраман защо продължава да вярва още на майка си....Направо му се чудя.....

Гости освен Дафа, нищо друго не виждат...

Кахраман й бил като баща.....Ама не видяха, че Керем й беше като шаферчето......

# 718
  • Плевен / София
                                                                                                                                                       Отивам да прочета мненията в другата тема smile3503
ще се хванеш за главата...

# 719
  • Варна
Аз пък определено спрях да се ядосвам с писаниците в другата тема! Явно има нещо сбъркано ама дали е от дублажа или грешката е  в личния "компютър"/главата/ не мога да преценя newsm78 Да не усещаш как се ражда една толкова красива любов за мен си е признак на ограничен запас от емоционални преживявания в личен план.

Ках: "Вай бе, да не прекалите с твърдото, че ще заприличате на моята кобра!"

Общи условия

Активация на акаунт