След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -165

• 27 529
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
  • Още у мъглата ...

Иййй, че си садистка значи  Mr. Green
Ша га сгъна Naughty Mr. Green

# 361
  • Още у мъглата ...
За н-ти път Laughing, ама пак да повъздишаме малко  Crazy Heart Eyes

Големи професионалистни наистина Sunglasses Grinning

# 362
  • в подножието на планината
ЗдравейтИИИ! Hug

Идвам да мрънкам... Grinning Кога ли ще пуснат фрага?... Mr. Green Да изчакат да си изгледам серийката и тогава... Mr. Green

Имам си вечИ звук... Shocked не мога да повярвам... Grinning И не ми казаха от какво е пък и аз нямах време да питам, че ги хванах в последната минута...  Laughing

# 363
  • Още у мъглата ...
ЗдравейтИИИ! Hug

Идвам да мрънкам... Grinning Кога ли ще пуснат фрага?... Mr. Green Да изчакат да си изгледам серийката и тогава... Mr. Green

Имам си вечИ звук... Shocked не мога да повярвам... Grinning И не ми казаха от какво е пък и аз нямах време да питам, че ги хванах в последната минута...  Laughing

Илденце  Hug Heart Eyes Heart Eyes Хайде честито за звука, бягай бързо да гледаш серийката, че фрага идеее, минава под мостове, над мостове и иде  Mr. Green Joy

А пък аз позачезвам от красотненето  Party Party Party Party
Чаууу Hug Hug Hug Hug

# 364
ЗдравейтИИИ! Hug

Илденце  Heart Eyes Hug ай честито за звука  Grinning и сега по случай това нема да има фраг па ти си мрънкай колкото си искаш  Mr. Green

# 365
newsm78 това не е ли същото момче  което се снима с Борко миналата вечер

# 366
  • София

ThinkingЕлка обаче упорито избягва Борко, преди ходеше на обяд с него и компания а сега Whistling
Не знам кой кого избягва, но вече е доста съмнително.😕 Има два варианта, или  има огън и се пазят от крокодилите, или не са в добри отношения(скарани са и не се понасят) и не искат да ходят никъде заедно извън снимките. Ако е втория вариант значи са истински професионалисти! Вие как мислите?

# 367
Преувеличавате малко, ма вие си знаете. Не мога да си направя извод по това, че е обядвала с Керем, Санем и Осман. Това може да е преди сета и той да не е бил там. Гладна ли да седи hahaha Joy те също са й колеги. След Борето снима най - много с тях hahaha

# 368

ThinkingЕлка обаче упорито избягва Борко, преди ходеше на обяд с него и компания а сега Whistling
Не знам кой кого избягва, но вече е доста съмнително. Има два варианта, или  има огън и се пазят от крокодилите, или не са в добри отношения(скарани са и не се понасят) и не искат да ходят никъде заедно извън снимките. Ако е втория вариант значи са истински професионалисти! Вие как мислите?
според мен е заради Юнко  Mr. Greenа Борко са го оставили да пази кучето докато Елка обядва  Joy Joy Joy Joy Joyно със сигурност не е от вчера снимката

# 369
Здравейте, мили момичета! Hug
Да се запиша в темата, че да ми светва лампичката като пишете.

И какво стана - сдобриха се нашите хубавци в петък! Да видим сега кой ще ги скара пак - Гало ли, ашк докторчето ли, Дениз ли, Суде ли, че много гадини се въртят около тях и не ги оставят да дишат спокойно и да се радват на любовта си!

# 370
# 371
Здравейте, мили момичета! Hug
Да се запиша в темата, че да ми светва лампичката като пишете.

И какво стана - сдобриха се нашите хубавци в петък! Да видим сега кой ще ги скара пак - Гало ли, ашк докторчето ли, Дениз ли, Суде ли, че много гадини се въртят около тях и не ги оставят да дишат спокойно и да се радват на любовта си!
Данни Hug

# 372
И аз се нареждам да чакам фрагмана ама сигурно утре ще го пуснат.

# 373
# 374
Преувеличавате малко, ма вие си знаете. Не мога да си направя извод по това, че е обядвала с Керем, Санем и Осман. Това може да е преди сета и той да не е бил там. Гладна ли да седи hahaha Joy те също са й колеги. След Борето снима най - много с тях hahaha

Снимали са два екипа днес, на две различни места.
Фрагманът щял да е бомбеле, а 43 епизод с хубави Дефмерски   сцени. Коментират да не избухне тази бомба Laughing
Дани, пишат в Туътр  нещо за Дениз,но с моя Гугъл не разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт