След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -165

• 27 515
  • 749
  •   1
Отговори
# 375
  • в подножието на планината
 Габи, Hug Heart Eyes Диденце, Hug Heart Eyes

Да почакат още с фрага, че ще закъснея с гледането на серийката... Mr. Green

# 376
Аз няма да се изненадам. Сера е винаги с актуалните на деня. КБ се задържа дълго време без проект и се чудя кога ще бъде сменен. Whistling
Не знам кое е по-голямото зло  Mr. Green Joy Тя или Кюспелина  hahaha
Предпочитам Кюспелата да ти кажа Joy Joy Joy

# 377
Габи, Hug Heart Eyes Диденце, Hug Heart Eyes

Да почакат още с фрага, че ще закъснея с гледането на серийката... Mr. Green

Илде  Hug, те пък тъй са се разбързали, че ще имаш време и още веднъж да я изгледаш   hahaha  hahaha  hahaha

# 378

Снимали са два екипа днес, на две различни места.
Фрагманът щял да е бомбеле, а 43 епизод с хубави Дефмерски   сцени. Коментират да не избухне тази бомба Laughing
Дани, пишат в Туътр  нещо за Дениз,но с моя Гугъл не разбрах.

Елини Hug ние тия бомби всеки епизод ги очакваме  Mr. Green
не знам колко е вярно ,четох при рускините ,че феновете които били на сета видяли Борко и Елка които били в кухнята ,а Борко бил гол до кръста  Mr. Green Joy Joy Joy Joy как пък го видяха зад тая вискоа ограда не разбрах  Mr. Green

# 379
Да видим сега кой ще ги скара пак - Гало ли, ашк докторчето ли, Дениз ли, Суде ли, че много гадини се въртят около тях и не ги оставят да дишат спокойно и да се радват на любовта си!

Дани  Hug, доктора не е гадина........още  Joy   Joy  Joy

# 380

7000 СМС, 7 ремонтирани стаи  Simple Smile

# 381
Ново видео от mzhci, зарежда малко по-бавничко.
http://www.dailymotion.com/video/x45bbqf

Елини  Hug Да гърмят бомбите, без тях не може, ама да ги омекотяват с Дефмерски моменти, че да не ни стряскат много гърмежите им.  Laughing

Диди  Hug тъкмо си мислех да пиша, че без да искам причислих и доктора към гадините, а на мен засега ми е супер сладък.  Laughing

# 382
# 383
Улиците с 11 сезон hahaha

# 384
  • Керодиспансера
 wavey
Я вижте  Naughty на какво щастливо влюбено чифте попаднах  Mr. Green Laughing Laughing Laughing

# 385
# 386
wavey
Я вижте  Naughty на какво щастливо влюбено чифте попаднах  Mr. Green Laughing Laughing Laughing

Ели Hug Heart Eyes това го видях при рускините ,но никой не го беше превел и нищо не разбрах от това  Mr. Green

# 387
# 388
  • Керодиспансера
Ди  Hug няма нужда да разбираме - то се вижда какво щастие струи от тях  Mr. Green Борко с ръце в джобове , застанал като че ли от немай къде до нея  ooooh! hahaha hahaha hahaha
За сравнение - екранна двойка - професионалисти  Mr. Green
Heart Eyes

# 389
Ди  Hug няма нужда да разбираме - то се вижда какво щастие струи от тях  Mr. Green Борко с ръце в джобове , застанал като че ли от немай къде до нея  ooooh! hahaha hahaha hahaha
За сравнение - екранна двойка - професионалисти  Mr. Green
Heart Eyes
Ели,тяхната снимка е от Делихато и може би още тогава не са били чифте  Mr. Green и затова са толкова сериозни  Joy ...вероятно са избрали тази снимка защото Кюса тук изглежда що годе нормално и не е толкова стряскаща  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт